Jag har handlat på Swedenvapes.se i flera år och har alltid varit nöjd. De har mycket bra priser, snabba leveranser och ett brett utbud att välja mellan. Beställningarna brukar komma snabbt och vara v... Ver más
Jag har beställt flera gånger från swedenvapes.se och alla gånger har jag fått leveransen supersnabbt. Varorna är alltid som utlovats på hemsidan. Bra priser och lättmanövrerad hemsida. Att få coola k... Ver más
Bra produkter och snabb leverans. Önsvärt vore att Swedenvapes tog bort de produkter som inte längre finns kvar i sortimentet. Vissa e-juicer har inte funnits i lager på över ett år och jag antar at... Ver más
Riktigt snabba på att skicka trots att det var sent på kvällen ! Verktyget för att beräkna leveranstid stämde inte riktigt överens för Instabox men det är jag säker på att Swedenvapes inte kan styra... Ver más
Escrito por la empresa
SwedenVapes.se är en svensk vape-butik online med fokus på kvalitet, originalprodukter och service i världsklass. Vi erbjuder ett brett sortiment av engångsvapes, e-cigaretter, e-juicer, shortfills och nikotinsalter från marknadens mest populära varumärken – som Elfbar, Vozol, Frunk, Aroma King, Ringo och många fler.
Skogklintvägen 1, 461 58, Trollhätan, Suecia
- +46733300010
- kundservice@swedenvapes.se
- swedenvapes.se
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
La gente también ha visto
Enkelt att handla och snabb leverans
Enkelt att handla och snabb leverans, mycket nöjd
Snabb smidig leverans som alltid!
Stort utbud med bra priser👍 För det…
Stort utbud med bra priser👍 För det mesta med skrämmande snabb leverans, vilket är mycket uppskattat!
Leveranstid
La en beställning 4/12 och det stod att leveranstiden var upp till 2-3 vardagar och har inte fått mitt paket ännu eller någon uppdatering om paketet är skickat. Har även kontaktat företaget men inte fått någon svar ännu.
Snabb hantering och leverans
Snabb hantering och leverans! *****
Perfekt lev
Snabbt och smidigt
Snabbt och smidigt, bra produkter till skapliga priser
Snabb leverans och bra priser
Snabb leverans och bra produkter
Snabb leverans och det finns de produkter som jag vill ha! Toppen bra!
Supersnabb leverans
Supersnabb leverans! Får oftast varorna dagen efter beställning.
Älskar deras utbud
Älskar deras utbud! Toppen smaker och kort leveranstid!
Billigt & snabbt
Billigare än andra sidor & snabb leverans, superbra!
Väldigt snabbt tack
Bra utbud och väldigt snabb leverans
Bra utbud och väldigt snabb leverans! Även vid större beställningar kommer leveransen ofta 1-2 dagar efter beställning ⭐️
Beatäller regelbundet härifrån.
Snabb leverans och bra priser
Utmärkt och snabbt service, men inget svar på en följdfråga
This var tidigare en femstjärnig recension. Det jag skrev tidigare gäller fortfarande, men jag ställde en fråga om en produkt jag ville köpa för nästan en månad sedan och fick aldrig något svar. Så — inte en bra upplevelse. Fyra stjärnor nu.
Det jag skrev tidigare:
Utmärkt och snabbt service! En liten sak om en av enheterna som var viktig för mig hade angivits felaktigt på webbplatsen av misstag. Det rättades omedelbart, jag fick en gratis PostNord-fraktsedel för att returnera enheten, och mina pengar Swishades tillbaka till mig inte långt efter att Swedenvapes fick sitt paket tillbaka. Jag är mycket nöjd med hur allt detta gick. Inte alla nätbutiker har en så professionell service. Mycket rekommenderat :-) :-)!!
Más información sobre otros tipos de reseñas.