Super hurtigt levering og fed gi i god kvalitet men syntes dog bukserne sider en lille smule stramt selvom jeg fulde gauiden. Men toppen passe skide godt
Consulta las opiniones de los clientes
God Service men Lang leveringstid! Fik god service da jeg ikke fik den rigtige rabat fra starten. Ringe til dem og fik med det samme refunderet pengene Fedt :-) Men jeg bestilte en vare den 15/12... Ver más
La empresa ha respondido
Har været super glad for den Gi, som jeg fik købt. Ligeledes gav Sweeps mig den bedste kundeservice, som jeg kunne ønske. Kan klart anbefales!
La empresa ha respondido
Bestilte en Kingz born to Rule rashguard i Ocean Blue. God kvalitet, og super behagelig. Den kom med posten dagen efter jeg bestilte den 👍.
La empresa ha respondido
Invita a los clientes a opinar
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
fantastisk kundebehandling
Fikk ikke varen jeg bestilte
Fikk ikke varen jeg bestilte. Kundeservice ble kontaktet 2 gang uten svar.
Vertrauenswürdiger Shop!
Vertrauenswürdiger Shop!
Bei Problemen wird unkompliziert geholfen.
Hurtig levering
Mega god kundeservice og gode produkter!
Mega god kundeservice og gode produkter!
Go service hurtig levering go produkt…
Go service hurtig levering go produkt meget tilfreds herfra😀
Super hurtigt levering og fed gi i god…
Altid super service hos sweeps
Har lige købt en Balistico gi af…
Har lige købt en Balistico gi af Sweeps. Mit første køb hos Sweeps. Det er 4 gi jeg køber her i livet. Jeg synes det er svært at købe en fed gi. Enten for tung/varm, tynd eller offsize. Men denne gang passede size chart og gi føles high performance. Virkelig positivt.
Mvh Christoffer
Sehr schnelle Lieferung
Sehr schnelle Lieferung, gute Qualität und es ist original von Kingz.

Respuesta de SWEEPS
Top brands og god service!
Top brands, godt udvalg og super service!

Respuesta de SWEEPS
Har været super glad for den Gi
Kan klart anbefales!

Respuesta de SWEEPS
Great service and high quality products…
Great service and high quality products as always!

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.