Enastående kundtjänst! Fått svar och hjälp med frågor blixtsnabbt och på ett personligt sätt! 5/5 stjärnor Köpte kylhanddukarna och testade i helgens värmebölja. Helt otroligt hur bra de fungerade.... Ver más
La empresa ha respondido
Måste berömma deras löparstrumpa, både i normal och ankel variant. Otroligt sköna strumpor som inte stör under min löpträning, fint pris med jämfört med andra aktörer! Grymt jobbat Swestarsports⭐️... Ver más
Med dig i fokus - alltid nära kunden. Sportartiklar med fokus på Padeltennis där kvalitet, känsla och hållbarhet står i centrum. Vi har produkterna för ditt spel såsom padelbollar, grepplindor, strumpor mm.
Låkebergsgatan 126, 42334, Torslanda, Suecia
Invita a los clientes a opinar
Köpte kylhanddukarna och testade i helgens värmebölja. Helt otroligt hur bra de fungerade. Vi satt ute i 30 graders värme och efter 2h så kylde handdukarna fortfarande! Otroligt bra produkt! Kommer få hänga med på sommarens alla bravader!

Respuesta de Swestarsports
Är mkt nöjd med era kylhanddukar som svalkar så skönt då jag har MS och tillhör då de som inte gillar värmen.

Grymt jobbat Swestarsports⭐️
Sprungit många mil i proformens socks och kan inte vara nöjdare! Bästa strumporna jag någonsin haft o efter drygt ett år av tortyr är de lika bra som dagen jag öppnade paketet! 😍 11/10 fins inga andra strumpor i garderoben än deras!
Väldigt sköna strumpor som jag använt till pickleball men jäklar vad rosa mina fötter var efteråt (hade neonrosa strumpor på mig) så med andra ord så rekommenderar jag starkt att tvätta innan användning... Så här 3 dagar efter turneringen så är mina fötter fortfarande rosa..

Respuesta de Swestarsports
Testat många löparstrumpor och väldigt nöjd hittills

Respuesta de Swestarsports
Supersköna strumpor och snabb leverans, rekommenderas verkligen 🤩

Respuesta de Swestarsports
Snabb leverans och utomordentligt bra support vid retur. Löparstrumporna sitter där de ska och andas bra! Är helnöjd 😊

Respuesta de Swestarsports
Beställde Stora Padelpaketet med padelbollar, strumpor och overgrip-linda och är riktigt nöjd. Snabb leverans, bra kvalitet på alla produkter och smidig beställning rakt igenom. Märks att det finns ett genuint intresse bakom, vilket ger extra förtroende. Kan definitivt rekommenderas.

Respuesta de Swestarsports
Råkade beställa fel då jag inte dubbelkollade ordern o blev besviken på det men då var dem sjyssta och ordnade direkt så det blev rätt utan extrakostnader. Bra service. Tack
Jag har testat många olika strumpor och löper 40-50km i veckan och kan helt ärligt säga att dessa är helt fantastiska! Dem bästa strumporna i garderoben och dessutom snabb leverans vid beställning. Världsklass!
Hej
Vill tacka för trevligt mail och förstående från Swestrsports för väldigt trevligt bemötande. Då vi fick inte fick det vi tänkte.

Respuesta de Swestarsports
Más información sobre otros tipos de reseñas.