Swestarsports  Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Enastående kundtjänst! Fått svar och hjälp med frågor blixtsnabbt och på ett personligt sätt! 5/5 stjärnor Köpte kylhanddukarna och testade i helgens värmebölja. Helt otroligt hur bra de fungerade.... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Sprungit många mil i proformens socks och kan inte vara nöjdare! Bästa strumporna jag någonsin haft o efter drygt ett år av tortyr är de lika bra som dagen jag öppnade paketet! 😍 11/10 fins inga andr... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Beställde Stora Padelpaketet med padelbollar, strumpor och overgrip-linda och är riktigt nöjd. Snabb leverans, bra kvalitet på alla produkter och smidig beställning rakt igenom. Märks att det finns et... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Måste berömma deras löparstrumpa, både i normal och ankel variant. Otroligt sköna strumpor som inte stör under min löpträning, fint pris med jämfört med andra aktörer! Grymt jobbat Swestarsports⭐️... Ver más

1. Tienda de deportes

Escrito por la empresa

Med dig i fokus - alltid nära kunden. Sportartiklar med fokus på Padeltennis där kvalitet, känsla och hållbarhet står i centrum. Vi har produkterna för ditt spel såsom padelbollar, grepplindor, strumpor mm.

Excelente

TrustScore: 5 sobre 5

244 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Todas las opiniones

39 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Nöjd mina beställningen.

Strumporna som jag beställde är väldigt bra passform och sköna, kvalité är jättebra.

31 de mayo de 2025

Respuesta de Swestarsports

Tack snälla för din support och feedback Papi🤩 va glada vi blir över att du gillade dom och lycka till med din aktivitet 😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Blev tipsad av en vän att köpa gripper…

Blev tipsad av en vän att köpa gripper som va helt grymma. Rekommenderar dom verkligen. 10/10. Köpte även strumporna som också va 10/10 .

2 de abril de 2025

Respuesta de Swestarsports

Tack snälla för din support och feedback Manuel🤩 stort lycka till med spelet 💪

Ultimate Grip-sockor…

Jag köpte deras Ultimate Grip-sockor till min son och han är verkligen imponerad. De ger ett otroligt bra grepp och sitter perfekt på foten, vilket är precis vad han önskade för träning. Jag kan varmt rekommendera dessa till alla som söker pålitliga och bekväma sockor. Dessutom är deras kundtjänst fantastisk – mycket hjälpsamma och professionella. Min upplevelse har verkligen varit positiv från början till slut!

10 de abril de 2025

Respuesta de Swestarsports

Wow tack snälla för din support och feedback Linda 🤩 vad glada vi blir hälsa och stort lycka till med sonens aktiviteter 😊

Bästa grepplindan

Bästa grepplindan! Som alltid snabb och felfri leverans.

2 de abril de 2025

Respuesta de Swestarsports

Tack snälla för feedbacken Helena🤩 stort lycka till med spelet💪

Riktigt bra kundservice!

Köpte lite grejer via swestarsports.com, bland annat deras Ultimate Grip sock. Jätteskön socka som också gör att foten sitter som en smäck i skon. Grejen var att efter bara 4-5 gångers användande hade jag hål vid tårna. Men att reklamera strumpor som är använda kändes som att det var lite på vinst eller förlust. Men döm av min förvåning när Swestarsports svarar efter en halvtimme. De beklagar och accepterar reklamationen och skickar 2 par extra som plåster på såret. Suveränt!

8 de abril de 2025

Respuesta de Swestarsports

Tack snälla för feedbacken Jesper 😊 gött att det löste sig på smidigt sätt.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bästa lindan på marknaden!

Bästa lindan på marknaden!
Håller länge o ger bra grepp trots svettiga matcher

29 de marzo de 2025

Respuesta de Swestarsports

Tack snälla Jonas 🤩 din support och feedback gör oss så glada😊

Grymt sköna grepp strumpor

Grymt sköna grepp strumpor! Tog lite tid men det var mest PostNords fel. Kundtjänst snabba att svara och lösningsorienterade!

29 de enero de 2025

Respuesta de Swestarsports

Stort tack för din support och feedback Tomas🤩

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabb leverans, dom absolut bästa strumporna om man är kräsen strumpexpert.

2 de febrero de 2025

Respuesta de Swestarsports

Stort tack för din support och feedback Elvis😊 va glada vi blir att gillar strumporna🤩

Supernöjd

Snabb och bra kundservice.
Bra kvalitet på alla deras grejer - rekommenderas!

31 de enero de 2025

Respuesta de Swestarsports

Stort tack för din support och feedback Mattias🤩 lycka till med din aktivitet 💪

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Strumporna har räddat mina fötter mer…

Strumporna har räddat mina fötter mer än en gång, både inom padel samt löpning, fantastiska och underbara på alla sätt och vis!👍🏻

5 de febrero de 2025

Respuesta de Swestarsports

Stort tack för din support och feedback🤩 vad glada vi blir att höra hur strumporna gjort skillnad för dig😊💪

Idrottstjej 13 år

Idrottstjej 13 år
Provat deras greppstrumpor för både fotboll & friidrott.
Ger dom 5 stjärnor för riktigt bra grepp och att den sitter väldigt bra på foten.

11 de enero de 2025

Respuesta de Swestarsports

Stort tack för din support och feedback Johan🤩 vad glada vi blir och stort lycka till med hennes aktiviteter 😊💪

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.