Super oplevelse med at købe vores flaske varmer hos Swirly. Det tog ingen tid at finde frem til det produkt jeg gerne ville have og det 2 dage før jeg havde produktet i mine hænder. Flaskevarmeren v... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Meget hurtig levering - og pumpen virker fantastisk! Den er nem at samle og skille ad, og den passer perfekt på mig. Der kom med det samme mælk i opsamleren, og de forskellige intensitetsniveauer sikr... Ver más
Nem betjening på hjemmesiden, varen på lager og i vores besiddelse efter bare to dage. Varen kever derudover helt op til vores forventninger og vi glæder os til at vores kommende datter får glæde af... Ver más
Jeg er desværre skuffet over min Swirly brystpumpe. Den hverken støjer mindre eller er så diskret, som reklamen lover. Derudover oplever jeg, at mælken løber ud af beholderen, når jeg tager den af,... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Transportabel flaskevarmer 🧑🏼🍼 Kan bruges til både modermælk og erstatning.
Información de contacto
Dalgas avenue, 8000, aarhus, Dinamarca
- kontakt@swirly.dk
- swirly.dk
Ha contestado el 3% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 mes
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Firma der holder hvad de lover med…
Firma der holder hvad de lover med hurtig levering uden skader af pakken
Rigtig god service fra kundesupporten
Rigtig god service fra kundesupporten! :)
Har ikke modtaget produktet endnu
Har ikke modtaget produktet endnu. Det generede mig dog at de skrev på hjemmesiden at prisen ville stige 20% fra 1 april på alle varer men kan se prisen stadig er det samme.
De bestilte varer kom hurtigt og…
De bestilte varer kom hurtigt og effektivt.
Det jeg købte er nem at have med på…
Det jeg købte er nem at have med på farten.
God 👍🏻👍🏻
Har ikke prøvet produktet endnu, men indtil videre god handel med gode rabatter og meget hurtig leveringstid :-)
Elendig produkt og falsk tilbud 🫣
Elendig produkt og falsk tilbud 🫣
- Dog er deres service god.
Efter 2 reklamationer på forskellige Swirly’s (2 forskellige problemer) fik vi pengene tilbage. Bl.a. kunne Den pludselig ikke varme under vores barnedåb.
- Vi har købt en Brezza flaskevarmer, og den er både hurtigere og bedre 🫣 den varmer ikke kun fra bunden, så man behøver ikke ryste den og starte forfra 3-4 gange.
Desuden skyndte vi os at købe en swirly flaskevarmer, da der var countdown på tilbuddet, og det snart udløb.
- Efterfølgende har jeg ALDRIG set den til andet end 799kr inkl. adapter, den koster ALDRIG fuld pris… (har kigget igennem de sidste 9 måneder)
Det ene tilbud med countdown bliver bare erstattet med det næste, med det samme.
De får dog en ekstra stjerne pga. flink og god service 😊
- Dog vil vi klart anbefale Brezza’s i stedet for.
Super varer
Super varer. Manglede lige et sugerør. Fik hurtig svar og et nyt sæt er sendt. Så super hurtig svar meget fint service.
Handler der gerne igen.
Super hurtig levering
Super hurtig levering. Kan varmt anbefales!
Nem og overskuelig hjemmeside og hurtig…
Nem og overskuelig hjemmeside og hurtig levering.
Har ikke afprøvet produktet endnu.
Virkeligt gode produkter og hurtig…
Virkeligt gode produkter og hurtig levering. Jeg er meget tilfreds!
Hurtig levering og fint produkt (vægtet…
Hurtig levering og fint produkt (vægtet sovepose)
Swirly gør vores køretur/ ud af huset…
Swirly gør vores køretur/ ud af huset ture meget nemmere og så er der super hurtig levering☺️
I love it ❤️
Produktet er godt
Produktet er godt, hjemmesiden fungerer og hurtig ekspedition.
Super service!
Super service!
Vi fik vores pakke under 24 timer efter bestilling. Vi manglede en af de ting vi havde bestilt, hvor jeg kontaktede dem og indenfor ingen tid blev det sendt og beklaget for fejlen.
Og produkterne er super fine
Swirly virker til perfektion
Swirly virker til perfektion. Den er super nem og rigtig effektiv
Helt fantastisk
Helt fantastisk. Ordren kom hurtigt, og synes produktet fungerer præcist som det skal
Hurtig levering 😊
Hurtig levering 😊 glæder mig til at afprøve produktet
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.