Still waiting on order from 15 December , contacted 3 times and still waiting on reply, if no contact very soon going contact bank as fraud as paid for something from a company that haven’t received... Ver más
Le fabriquant a pu répondre à nos attentes sur le style de tableau que nous voulions. Au début les propositions ne nous plaisaient pas, car la couleur vert et noir n'allaient pas. Pour améliorer cela,... Ver más
La empresa ha respondido
Na het uploaden van de originele foto en wat informatie worden er een aantal voorstellen gedaan waaruit je kunt kiezen. Na drie weken kreeg ik het eindproduct en was blij verrast over het resultaat. E... Ver más
La empresa ha respondido
Snelle feedback per e-mail, wel altijd jammer dat je niet kunt bellen. Op tijd ontvangen en goede kwaliteit. Korte aanpassing op mijn eigen verzoek was snel verwerkt. Levertijd 2 weken (komt uit Chi... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Personalized canvases for family, couples, pets and more! Make your own unique artwork from your favorite memories.
Berberishage 33, 9408 EN, Assen, Holanda
- support@sylvani.com
- sylvani.com
No ha contestado las opiniones negativas
Kleuren echt niet mooi
Kleuren echt niet mooi
Hoewel ik toen korting kreeg ben ik nog steeds niet blij
Geen vertrouwen meer in jullie producten

Marvellously
Goede verzorgde kwaliteit.
Klantenservice is perfect. Super vriendelijk.
Ben zeker een heel tevreden klant.
Is al mijn vijfde canvas en de kwaliteit is steeds uitmuntend.

Respuesta de Sylvani
Exact wat ik gevraagd heb
Exact wat ik gevraagd heb. Prachtige canvas, goed verpakt. Frame en Canvas apart geleverd zoals gemeld. Super tevreden met het resultaat.
Donald

Respuesta de Sylvani
The result is exactly what I hoped it…
The result is exactly what I hoped it would be. Well worth the money. It took a while to get here, but that is not a problem. I was kept up-to-date on the delivery. I think I will order more.

Respuesta de Sylvani
Ziet er goed uit en het was ook goed…
Ziet er goed uit en het was ook goed verpakt en schadeloos geleverd dus dikke plus van mij

Respuesta de Sylvani
bestelling correct en redelijk snel…
bestelling correct en redelijk snel geleverd.

Absolute aanrader!
Het canvas is supermooi, heel degelijk opgespannen op een houten frame en kan meteen zonder enig probleem opgehangen worden. Bij de levering, die binnen de beloofde tijd gebeurde, zat het canvas heel goed verpakt zodat er niets mis kon gaan. TOP!

Levering is niet compleet
Levering is niet compleet. De canvas is niet meegeleverd, de frame wel.
Mail reeds gestuurd naar jullie mailsupport.
Bedankt voor de snelle reactie

Perfect
Vandaag binnen gekomen en ziet er fantastisch uit.
Wij zijn super blij met het resultaat

Respuesta de Sylvani
Super blij😁 heel mooi gemaakt...echt…
Super blij😁 heel mooi gemaakt...echt WOWWWWWW🥰🥰

Perfect !!!
Hetgene we besteld hebben voldoet perfect aan de verwachtingen. Stevige kader, mooie print,...
Er zit ook bevestigingsmateriaal bij een zelfs een handschoen. Verzending is vlot gegaan en is goed ingepakt. Duidelijke communicatie met bedrijf via mail.
Kortom, alles perfect!!!

Respuesta de Sylvani
Snelle reactie op mijn vragen en de…
Snelle reactie op mijn vragen en de canvassen zijn allemaal snel en enthousiast ontvangen.

Erg mooi
Erg mooi, precies zoals het op de site staat, goed verpakt.
Bedankt, denk dat onze kinderen er heel blij mee zijn .

Te vreden klant…
Ik ben heel erg te vreden met mijn camvas behalve dat ik dacht dat zwart wit was, maar het is licht hele licht paar en kwam pas de 20ste dag aan, vandaar die 4 sterren, anders was het dikke 5 sterren

Kader met namen
Mijn traantje kwam eruit. Zo mooi en prachtig. Goed verpakt. Niet lang moeten wachten.

Canvas is super mooi
Canvas is super mooi, spijtig dat het frame niet samen met de Canvas toegekomen zijn,
Dus nog effe geduld

Is gewoon geweldig
Is gewoon geweldig, op tijd geleverd, heel goed verpakt.
Is echt mooi!!!

Respuesta de Sylvani
Super snelle levering en service bij…
Super snelle levering en service bij het beantwoorden van mijn vraag. Canvas met DIY-lijst cadeau gedaan en waren heel enthousiast. Thanx Sylvani!

Zeer netjes geholpen
Zeer netjes geholpen, niets is te veel gevraagd en alles keurig netjes en goed verpakt verzonden.

Respuesta de Sylvani
Más información sobre otros tipos de reseñas.