Tot nu toe prima hoop er nooit gebruik van hoeven maken maar als het moment daar is komen vaak de kleine lettertjes dus we gaan het zien met vriendelijke groet Marcel

Consulta las opiniones de los clientes
Goed geholpen nadat ik schade heb gemaakt bij een klant! Pleun heeft mij duidelijk aangegeven welke documenten ik moest aanleveren, na dit te hebben door gestuurd is er snel een afwikkeling tot stand... Ver más
La empresa ha respondido
Complete informatie in het keuzeproces. Online uitleg en filmpjes over waar je op moet letten. Heldere en transparante keuzes. Overzichtelijke pagina’s waardoor je overal bij stilstaat en aan denkt.
J'avais besoin d'aide pour souscrire mon contrat RC Pro car il y avait des éléments que je ne comprenais pas. Le site m'a invité à contacter le service client via WhatsApp qui m'a aidé jusqu'à la va... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Our mission is just that: to enable/ensure freelancers and entrepreneurs get the best insurance at the best price. Insurance that is fair, fast and flexible. And above all, insurance that is tailored to your needs. All at the touch of a button.
Información de contacto
Amsterdam, Holanda
- support@insify.nl
- insify.com
Ha contestado el 60% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Super snel en alles goed geregeld
Très professionnel merci beaucoup
Très professionnel merci beaucoup
Makkelijk overzicht en invulling
Makkelijk overzicht en invulling. Daarbij transparantie in het maken van keuzes en de gevolgen daarvan.
Professional liability insurance easily…
Professional liability insurance easily arranged!
Tres bon conseiller
Tres bon conseiller, à l’écoute et plus encore, super !
Très bonne communication
Très bonne communication. La personne était à l’écoute et sû résoudre mon problème
Ravie de cet échange
Geduld en Aandacht is wat je krijg!
Met veel geduld en aandacht werd ik vandaag geholpen door de diverse verzekeringskeuzes heen. Onwijs bedankt!
Tot nu toe prima hoop er nooit…
Très efficace très rapide
Rapide et un bon service.
Rapide et un bon service.
Cordialement
Personne agréable,très bonne…
Personne agréable,très bonne conseillère et à l écoute. Merci madame.
Miss Oceane is very helpful, she understands needs quickly and finds us the proper solution.
AI agent geeft verkeerd advies tijdens aankoop
De AI agent tijdens de aankoop geeft verkeerde adviezen die in strijd zijn met de polisvoorwaarden. Nu heb ik een verzekering waarmee ik opeens 2000 euro extra eigen risico heb. De klantenservice reageert al 24h niet op Whatsapp. Je zou toch denken dat een AI in ieder geval de eigen polisvoorwaarden zou moeten kennen.
Gemakkelijk en duidelijke uitleg.
Très bon contact et à l'écoute
Conseil, écoute, informations données
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.