Afgelopen week een pokemon: 2025 dragon boat festival box gekocht. Deze binnen een week ontvangen en perfect beschermd/ingepakt. Erg tevreden over!
Consulta las opiniones de los clientes
Snelle levering, was er eerder dan geplanned. Mijn bestelde Terastal Gathering box was super goed ingepakt en kwam perfect binnen! Zal hier zeker in de toekomst nogmaals bestellen.
Great seller! Fast response and very quick delivery - only 3 days from the Netherlands to Germany. Everything went smoothly. Highly recommended!
Bestelling gedaan en nooit ontvangen. Na heel veel mailen en appen hebben ze na een slechte review contact met me opgenomen. Na alle beloftes dat het pakketje opgestuurd is, heb ik contact met... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
TAKARA TCG distributes TCG products and accessories to B2B and B2C customers worldwide. All shipments are carefully packaged and shipped insured. Official EU GradedGuard Distributor
Información de contacto
Romeinenstraat, 5835 DX, Beugen, Holanda
- +31638869097
- hi@takaratcg.nl
- takaratcg.nl
Invita a los clientes a opinar
No ha contestado las opiniones negativas
Mooi en goed geleverd
Ordered a BGS GradedGuard
Ordered a BGS GradedGuard. Delivery was fast and the package was packed well.
Vriendelijk en snelle verzending.
Great seller
Goede verpakking, snelle levering
Grote bestelling gedaan via cardmarket. Alles zat goed verpakt. Snelle levering. Ik blijf hier bestellen!
Sehr gute Konditionen immer wieder gerne
Sehr gute Konditionen immer wieder gerne
Snelle levering, goed verpakt
Bestelling niet ontvangen – zeer slechte ervaring
Bestelling gedaan en nooit ontvangen.
Na heel veel mailen en appen hebben ze na een slechte review contact met me opgenomen. Na alle beloftes dat het pakketje opgestuurd is, heb ik contact met PostNL opgenomen die mij hebben laten weten het pakketje nog steeds niet te hebben ontvangen.
Legit bedrijf
Legit bedrijf ! Ook goed geholpen bij een probleem bij verzending

Respuesta de TAKARATCG
Reageren snel en leveren product netjes!
Reageren snel en leveren product netjes

Respuesta de TAKARATCG
Klantvriendelijk en bereikbaar en goede kwaliteit
Super fijn en makkelijk contact te leggen een zeer net bedrijf met een mooie attentie bij het pakket!!
Ik bestel hier nu vaker!

Top service
Top service! Hier een limited GradedGuard besteld én een Phantom Display case voor mijn Bubble Mew. Aanrader!

Top verkoper
Iets verkeerds ontvangen en dezelfde dag van levering nog opgelost. Top verkoper!

Awesome!
Always hooking me up with my special guards every release!

Goede klantenservice
Goede klantenservice, prijzen zijn goed en artikelen worden goed beschermd geleverd. Aan te raden!

Top service!
Bestellingen kwamen snel en veilig binnen! Hartstikke tevreden met m'n gradedguards, zeker een aanrader!

GradedGuard
- Product exact als omschreven.
- Scherp geprijsd.
- Snel verzonden en goed verpakt!