Takkenkamp Vastgoed Verduurzamers Opiniones 101

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,3

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 3 estrellas sobre 5

We hebben met 4 woningeigenaren voegen herstel laat doen en gevel reinigen en impregneren. Helaas was de nieuwe voeg niet in dezelfde kleur als de oude. Hierover kregen we een verklaring die echter ge... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Advies, offerte en uitvoering, alles is perfect geregeld en op tijd uitgevoerd. Ook het advies op papier klopt, ruim voldoende info om ook de subsidie te regelen. Het ontbreekt aan niets.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede communicatie vanuit de afdeling verkoop en planning. Goed advies gekregen. En uiteindelijk prima werk geleverd en de gevel is weer netjes van ons jaren 30 huis.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vanaf intake tot en met uitvoering perfect. Vakkundig en vriendelijk personeel. Werken heel netjes. Een paar jaar geleden al door Takkenkamp het voegwerk van onze woning laten vernieuwen incl. nieu... Ver más

Información sobre la empresa

1. Contratista de aislamiento

Escrito por la empresa

Takkenkamp is een gecertificeerd isolatiebedrijf met vestigingen door heel Nederland. Wij zorgen voor meer comfort en lagere energiekosten dankzij hoogwaardige isolatie. Met meer dan 85 jaar ervaring verbeteren we het leefcomfort van bewoners en gebruikers door woningen en gebouwen te verduurzamen. Naast isolatie bieden we ook restauratie en gevelonderhoud aan, zodat vastgoed in topconditie blijft. We zijn trotse partner van onder andere Vattenfall en Centraal Beheer.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 66% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Takkenkamp komt afspraken na

Takkenkamp komt zijn gemaakte afspraken na.
In het gesprek met de verkoopadviseur werd alles besproken en voor ons de beste keuze gemaakt. Alles over subsidies en over hun werkwijze. De werkmensen waren heel correct, behulpzaam en hebben totaal geen rommel achter gelaten.
Ik heb een goed gevoel en er een goede ervaring aan over gehouden

8 de octubre de 2025

Respuesta de Takkenkamp Vastgoed Verduurzamers

Beste Henk, bedankt voor je review! Fijn dat alles naar wens is verlopen, daar doen we het voor. We wensen je veel wooncomfort! Groeten, Ellien - Takkenkamp Vastgoed Verduurzamers

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Betrouwbaar en goede service!

De uitvoerders waren mooi op tijd op beide dagen.
Tussentijds bleek de aminotherm nog niet op voorraad, dus was er wat onduidelijkheid of de werkzaamheden op die dag afgerond konden worden, daar werden we netjes over gebeld.
Gelukkig bleek het toch haalbaar op die dag.
We hebben niet tot nauwelijks overlast gehad en alle spullen waren netjes opgeruimd.

10 de octubre de 2025

Respuesta de Takkenkamp Vastgoed Verduurzamers

Beste Lissy, fijn dat alles naar wens is verlopen en dat onze collega’s het werk netjes hebben uitgevoerd. Bedankt voor je vertrouwen en veel wooncomfort toegewenst! Groeten, Ellien – Takkenkamp Vastgoed Verduurzamers

Goede opvolging na contact

Na mijn eerdere review heeft Takkenkamp contact met mij opgenomen. Ze hebben hun excuses aangeboden en het bedrag voor de profielen die niet geplaatst waren, netjes terugbetaald. Fijn dat ze de situatie alsnog goed hebben opgepakt.

15 de agosto de 2025

Respuesta de Takkenkamp Vastgoed Verduurzamers

Beste heer/mevrouw, bedankt voor het delen van uw ervaring. We vinden het vervelend dat de werkzaamheden en communicatie destijds niet naar wens zijn verlopen. Inmiddels is er contact met u geweest en is de situatie opgelost. We waarderen uw feedback, die helpt ons om onze dienstverlening verder te verbeteren. Groet, Ellien - Takkenkamp Vastgoed Verduurzamers

Topservice

Supervriendelijke en vakkundige medewerkers op bezoek gehad. Ze werken netjes en laten alles ook weer keurig achter.

Ondanks dat het proces aan onze kant wat vertraging opliep was dit geen enkel probleem. Via vereniging bij het bedrijf uitgekomen en totaal tevreden.

18 de septiembre de 2025

Respuesta de Takkenkamp Vastgoed Verduurzamers

Beste Hans, bedankt voor je mooie review. Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze collega’s en het eindresultaat. Daar doen we het voor. Veel woonplezier! Groet, Ellien - Takkenkamp Vastgoed Verduurzamers

Duidelijk en eerlijk

Over het gesprek met de verkoopadviseur was ik heel tevreden, eerlijk, ook als het beter niet uitgevoerd kan worden. De vloerisolatie is zeer goed uitgevoerd door 3 mannen die keihard werkten en zeer netjes waren.

4 de septiembre de 2025

Respuesta de Takkenkamp Vastgoed Verduurzamers

Mooi dat je tevreden bent over zowel het advies als het werk van onze collega’s. Veel plezier met het resultaat! Groet, Ellien - Takkenkamp Vastgoed Verduurzamers

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Goede afspraken en goede planning zeer wenselijk

Na een aanvankelijk verkeerde start is in de tweede fase het plaatsen van Velux dakramen prima afgerond.

16 de septiembre de 2025

Respuesta de Takkenkamp Vastgoed Verduurzamers

Beste Harm, dank voor uw review. We zijn blij dat de afronding van het project goed is verlopen en wensen u veel woonplezier. Groet, Ellien - Takkenkamp Vastgoed Verduurzamers

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alles conform afspraak en planning.

Alles conform afspraak en planning dus ben ik geheel tevreden. Zelfs nog in het Fries kunnen communiceren in midden NL.

26 de agosto de 2025

Respuesta de Takkenkamp Vastgoed Verduurzamers

Fijn te horen Albert! Veel woonplezier en een comfortabele winter gewenst. Groeten Ellien - Takkenkamp Vastgoed Verduurzamers

Hele fijne open communicatie

Hele fijne open communicatie. Snel ingepland en zeer vakkundig gerealiseerd. We hebben de resultaten van de vloerisolatie meteen kunnen ervaren. Nog geen pantoffels nodig gehad😉

8 de septiembre de 2025

Respuesta de Takkenkamp Vastgoed Verduurzamers

Dank voor je mooie beoordeling. Fijn dat de isolatie meteen verschil maakt. Zonder pantoffels zit je er deze winter dus ook goed bij 😉. Groeten, Ellien - Takkenkamp Vastgoed Verduurzamers

Prima bedrijf

Prima bedrijf. Ook al moest men twee keer komen ipv een keer ivm te veel vocht werd alles keurig gedaan zonder meerprijs.

29 de agosto de 2025

Respuesta de Takkenkamp Vastgoed Verduurzamers

Beste Henk, fijn dat het werk ondanks de extra keer netjes is uitgevoerd. Dank voor het delen van je ervaring. Groeten Ellien - Takkenkamp Vastgoed Verduurzamers

afspraak is afspraak

Alle isolatie werkzaamheden uitgevoerd conform de afspraak en vriendelijk personeel

1 de septiembre de 2025

Respuesta de Takkenkamp Vastgoed Verduurzamers

Dankjewel voor de beoordeling. Goed om te horen dat alles volgens afspraak is uitgevoerd. Groet, Ellien - Takkenkamp Vastgoed Verduurzamers

Goede voorbereiding en uitvoering

Goede voorbereiding, duidelijk advies. En klus heel netjes uitgevoerd.

9 de septiembre de 2025

Respuesta de Takkenkamp Vastgoed Verduurzamers

Beste Marieke, bedankt voor je beoordeling. Goed om te horen dat voorbereiding en uitvoering naar wens zijn verlopen. Groet, Ellien - Takkenkamp Vastgoed Verduurzamers

Zoldervloer isolatie

De werkzaamheden zijn snel en goed uitgevoerd door 2 vriendelijke medewerkers. Wij zijn er zeer tevreden over.

15 de septiembre de 2025

Respuesta de Takkenkamp Vastgoed Verduurzamers

Beste Wiebe, bedankt voor je review. Goed om te horen dat de werkzaamheden naar tevredenheid zijn uitgevoerd. Veel woonplezier! Groet, Ellien - Takkenkamp Vastgoed Verduurzamers

Zolder geisoleerd en afgewerkt

Zolder laten isoleren en met gipsplaten laten afwerken. Offerte ontvangen en snel een afspraak kunnen maken voor de uitvoering nog net voor de bouwvak. Fijne ploeg over de vloer gehad. Elke dag stipt op tijd (hou ik van). Alles werd netjes afgedekt, de trappen en de overloop en elke dag netjes achtergelaten. Geweldig werk geleverd, ik kan niet anders zeggen. Zelfs de gordijntjes van de Velux dakramen (niet door hen geïnstalleerd) werden nog even opgehangen. Ik ben dik tevreden met mijn geïsoleerde en afgewerkte zolder.

28 de julio de 2025

Respuesta de Takkenkamp Vastgoed Verduurzamers

Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat de werkzaamheden naar wens zijn uitgevoerd. Daar doen we het voor! We wensen u veel wooncomfort en mooie besparingen toe! ^Takkenkamp Vastgoed Verduurzamers

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Heel slecht hun stellen buren niet…

Heel slecht hun stellen buren niet vooraf op de hoogte dat ze de voegen gaan uithakken en spuiten bij mij zat alles onder mijn hobbymatig gekweekte bomen kapot, de auto, de gevels, ik neem dit zowel deze zaak als de buren zeer kwalijk en ze hebben ook gaten in mijn muur geboord heel vreemd allemaal!
Ga informeren of ik een schadevergoeding kan eisen!😡

28 de julio de 2025

Respuesta de Takkenkamp Vastgoed Verduurzamers

Wat vervelend om te lezen dat u overlast en schade heeft ervaren tijdens de werkzaamheden in uw buurt. Dit is uiteraard niet de bedoeling. We willen dit graag samen met u doornemen en waar mogelijk oplossen.

Omdat we op basis van deze review niet kunnen achterhalen wie u bent, vragen we u vriendelijk om rechtstreeks contact met ons op te nemen via 088-0273700, optie 1. Dan bespreken we de situatie en kijken we samen hoe we dit het beste kunnen herstellen.

Takkenkamp Vastgoed Verduurzamers

Klus uitgevoerd

Top geregeld!

7 de agosto de 2025

Respuesta de Takkenkamp Vastgoed Verduurzamers

Dank voor je bericht. Vervelend dat je dit zo hebt ervaren. Ik zal dit navragen bij onze administratie, je ontvangt zo snel mogelijk een reactie.

Voor dit soort zaken is het vaak sneller en makkelijker om rechtstreeks contact met ons op te nemen. Dat kan via 088-0273700.

Ellien van der Maas
Takkenkamp Vastgoed Verduurzamers

duidelijke afspraken…

Er zijn vooraf duidelijke afspraken gemaakt en deze werden nagekomen.

9 de julio de 2025

Respuesta de Takkenkamp Vastgoed Verduurzamers

Dankjewel voor je review Richard! Fijn om te horen. Prettige dag!

Dik tevreden

Goeie communicatie, prettige mensen en degelijk werk afgeleverd.

17 de julio de 2025

Respuesta de Takkenkamp Vastgoed Verduurzamers

Fijn te horen Jasper! Veel woonplezier en een fijne zomer. Groeten Ellien - Takkenkamp

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Een wat betere communicatie over dat ze…

Een wat betere communicatie over dat ze onderaannemers inhuren is gewenst.
Ik was verbaasd dat een ander bedrijf mij contacten om de afspraak in te plannen.

1 de julio de 2025

Respuesta de Takkenkamp Vastgoed Verduurzamers

Beste Simon, bedankt voor uw reactie. We begrijpen dat het verwarrend kan zijn als u onverwacht wordt benaderd door een ander bedrijf voor het maken van een afspraak. In sommige gevallen werken we samen met vaste partners die namens ons contact opnemen, maar we hadden u daar beter over kunnen informeren. Uw feedback helpt ons om dit in de toekomst duidelijker te doen. We hopen dat de werkzaamheden verder naar wens zijn verlopen. Groeten, Ellien - Takkenkamp

Fijne duidelijke communicatie

Fijne duidelijke communicatie. Snel en efficient in afhandeling en werk. Aardige mensen.

22 de julio de 2025

Respuesta de Takkenkamp Vastgoed Verduurzamers

Bedankt voor de review Jannie. Veel woonplezier en een fijne zomer! Groeten Ellien - Takkenkamp

Goede ervaring

Fijne mensen
Snel geregeld. Waren ook scherp op dat ik foto’s moest maken (en welke foto’s) voor subsidie aanvraag.
Heel blij mee

27 de junio de 2025

Respuesta de Takkenkamp Vastgoed Verduurzamers

Bedankt voor de review Marieke. Veel woonplezier gewenst! Groeten Ellien - Takkenkamp

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.