4,1

Muy bueno

We bought a new vaccum cleaner since…

We bought a new vaccum cleaner since our old one died. The site was easy to navigate. It took three days to arrive instead of one but postnl is busy lately so i guess that is why The box was a bit dented but the machine works fine and the price was lower than other shops.I am happy enough.

9 de mayo de 2026

Per toeval op deze site uitgekomen

Per toeval op deze site uitgekomen, omdat ik op zoek was naar een nieuwe computer. Staat inmiddels geinstalleerd in de woonkamer. Een heel verschil met mijn vorige. Windows 11 heeft heel veel weg van Windows 10. je ziet bijna geen verschillen. Hebben ze bij Microsoft dit keer in elk geval geluisterd naar de publieke opinie van de mens.

23 de octubre de 2025

Prijzen conform de markt

Prijzen op de site zijn conform de markt. Met een paar aanbiedingen als uitschieters. Over de levering heb ik niet zoveel te klagen, behalve dan het feit dat PostNL jammer genoeg niet altijd even snel is.

20 de octubre de 2025

Na uitgebreid onderzoek gekocht

Heb uitgebreid gekeken naar de beste keuze voor een koffiezetapparaat. Heb nu de EP5549 gekocht en die bevalt erg goed. Heb nog nooit een volautomatische espresso automaat gehad, maar dit was het geld absoluut waard. En het was ook een mooie prijs op de site. Je kan heel veel dingen instellen op dit apparaat. De koffiesterkte, koffiehoeveelheid en ook de hoeveelheid melk.

16 de octubre de 2025

Leuke website

Leuke website om bepaalde dingen te kopen. Levering was redelijk, had misschien iets sneller gemogen omdat ik 3 dagen heb moeten wachten op mijn bestelling. Heb toch de 5 sterren gegeven omdat dit wellicht ook door de post service komt.

14 de octubre de 2025