Akut problem midt i sommerferien. De fandt alligevel en hurtig tid til mig og jeg fik lynhurtigt og meget professionelt lavet det akut opstået problem med min tand og alt var bare godt. Søde og rare m... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Jeg vil gerne varmt anbefale Jens Bloch´s klinik! Man bliver modtaget af rart personale, der smilende betjener én i hyggelige omgivelser. Selve konsultationen blev udført af kompetent og rar tandlæge... Ver más
Jens Bloch er Københavns mest kompetente, tydelige og løsningsorienterede tandlæge. Og så har klinikken et sandt dream team af virkelig søde og dygtige mennesker. Jens har fikset alt det, som andre ta... Ver más
Hvis du mangler den dygtigste tandlæge, så skal du møde Tim Mikkelsen, super super dygtig, behagelig, sjov og mega fokuseret på patienten, er super til at forklare hvad der sker, jeg er ikke glad for... Ver más
Información sobre la empresa
Información de contacto
Dronningens Tværgade 6, st., 1302, København K, Dinamarca
- j.bloch@mail.dk
- tandlaegebloch.dk
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Super cool tandlæge...
Helt enkelt...
Den bedste tandlæge jeg har mødt.
Top modern og velfungerende...
Snart været hos Tandlæge Bloch i 23 år, og de har altid tid til at hjælpe.
Tandlæge skræk væk....
Jeg har altid haft tandlæge skræk, men grundet hans laser teknik og enorme dygtighed i bedøvelse har han gjort at den er helt væk, og jeg glæder mig til at komme der hver gang.
Føler mig respekteret som student i low-income klassen
Ja overskriften siger det hele,
Får lidt studierabat ca. 10%. Derudover føler jeg ikke at der bliver forsøgt at pakke mig ekstra ydelser på fx flere røntgenbilleder o.lign. som andre tandlæger.
Derudover må det også forventes at en fattig kal kan bide smerten i sig, hvis der blot er tale om et "lille hul". Derfor var det fedt at denne del også blive accepteret som fravalgt.
OBS. god kaffe i receptionen
Ja grundlæggende fik jeg lavet det skidt for en overkommelig pris!
Keep smiling!
Når du ringer for at bestille tid, bli´r du modtaget som en ven, teamet hos Bloch glæder sig til at se. Den holder, når du er der - og det kan være svært at forestile sig en mere dygtig og begejstret flok, end du møder her: De laver det, du har brug for - og er der, også mellem behandlingerne, hvis noget driller undervejs! Teamet hos Tandlæge Bloch er i særklasse: Jeg kom til ved et tilfælde for omkring 10 år siden og bli´r hængende så længe jeg kan. Som udgangspunkt står tandlægebesøg ikke øverst på min liste over favoritaktiviteter, men vi har en aftale: Jens laver det, der skal laves - smertefrit - og med mindst mulige gener! Jeg har sendt flere venner samme vej - og gi´r hermed også dig min stærkeste anbefaling af Tandlæge Bloch.
Når det bedste bare er det bedste
Tag trygt til Bloch - bedre kvalitet og service fås simpelthen ikke - og så er priserne endda billigere end hos andre tandlæger.
Min egen mor var tandlæge - men Jens Bloch havde ansvaret for min mundpleje. Og det var ikke fordi min mor var dårlig (og samtidig gratis) - men fordi Jens leverer bare en kvalitet, som ikke kan matches noget sted.
altid med et smil
Jeg vil klart anbefale et besøg hos Tandlæge Bloch.
Jeg hører blandt dem som lider af stor tandlægeskræk, men lige siden jeg begynde at komme her, har det altid været med et smil.
Jeg føler mig i trygge hænder, og kan samtidigt se en film mens jeg for ordnet bisserne.
Kort beskrevet:
Gode priser, top betjening, perfekt resultat, lækre omgivelser.
Tandlæge Bloch 5 velfortjente stjerner.
5 star service
Jeg har været patient hos tandlæge Bloch i ca. 5 år. Kan kun anbefale denne tandlæge til alle andre.
Jeg er altid blev mødt med et smil samt god service så snart døren er gået op til den meget flotte klinik.
Kan anbefale Bloch til alle der ligger vægt på:
1. God service
2. Godt håndværk
3. Gode priser.
Mvh.
Nicolas Henriksen
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.