Banner for tandlægen.dk - Aalborg

tandlægen.dk - Aalborg Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Tankedraget 7, 9000 Aalborg, DK

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

En kæmpe anbefaling herfra! Jeg blev taget utroligt godt imod fra det øjeblik, jeg trådte ind ad døren. Hele personalet var venligt, nærværende og fik mig til at føle mig helt tryg. Jeg blev... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det gik fint. Tandplejeren var nænsom og hensynsfuld fint gennemsigtig ved at fortælle, hvad hun gjorde, hvornår. Jeg følte mig i rigtigt gode og kyndige hænder👍😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har været der nogle gange efterhånden og de er syper flinke. Personalet er dygtigt og gode til at guide en i hvad der skal ske. Fik fjernet visdomstænder og kirugen og tandplejerne var så gode til a... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Var henrykt over at finde ikke bare min sidste tandplejer, men også en tidligere, hos Tandlægen.dk - det er altafgørende med kendte ansigter, når man har en forfærdelig tandlægeskræk. Men denne skr... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

3215 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tid og forståelse for mit ubehag ved tandlægebesøg og bedøvelse

Jeg har holdt mig fra tandlæge i flere år grundet tandlægeskræk, især for bedøvelse. Min sidste tandlæge jeg gik hos gav mig ikke den ro og tid, som jeg blev mødt af i dag ved tandlægerne.dk /Tankedraget i Aalborg. Jeg klarede bedøvelsen, og jeg kommer igen og får ordnet det sidste med en helt anden ro i maven.

12 de agosto de 2025

Kære Heidi,

Tusind tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse.

Vi er meget glade for at høre, at du fik en tid og ro der skulle til.

Vi sætter stor pris på at høre, at vi har kunne give dig ro i maven ved et tandlægebesøg, på trods af din tandlægeskræk.

Super tandlæge

8 de agosto de 2025

Kære Poul Erik,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at høre at vores tandlæge er super.

Tand

Super rolig og dygtig tandplejer. Stor ros

7 de agosto de 2025

Kære Rigmor,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du blev behandlet af en super rolig og dygtig tandplejer.

Vi sætter stor pris på din ros.

Rigtig god og behagelig oplevelse

Rigtig god og behagelig oplevelse

6 de agosto de 2025

Kære Lucas,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du havde en rigtig god og behagelig oplevelse. ¨

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Altid god behandling og dygtig…

Altid god behandling og dygtig personale.

5 de agosto de 2025

Mange tak for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du altid får en god behandling og bliver mødt af et dygtigt personale.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det har været en god og givende…

Det har været en god og givende oplevelse

1 de agosto de 2025

Kære Bodil,

Mange tak for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du havde en god og givende oplevelse.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Venligt personale og professionel…

Venligt personale og professionel behandling

31 de julio de 2025

Kære Finn,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du oplevede venligt personale og professionel behandling hos os.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kunne komme sammen dag jeg ringe og min faste tandlæge har ferielukning.Super god behandling der varmt kan anbefales

28 de julio de 2025

Kære Peter,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du kunne få tid samme dag, og at behandlingen var super god.

Vi sætter stor pris på din varme anbefaling.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har aldrig haft så god en oplevelse…

Jeg har aldrig haft så god en oplevelse hos en tandlæge som jeg havde hos jer, jeg bliver mødt af smilende ansatte, og jeg gik derfra med et smil på læben, sindsyg god oplevelse.

18 de julio de 2025

Respuesta de tandlægen.dk - Aalborg

Tusind tak for din anmeldelse og de flotte ord.

Vi er meget glade for at høre, at du havde så god en oplevelse hos os - det betyder meget for os. Det dejligt at du blev mødt af et smilende personale, som kunne give dig et smil med hjem.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Very good and professional team

Very good and professional team , thank you !

18 de julio de 2025

Respuesta de tandlægen.dk - Aalborg

Thank you for your kind words. We are happy to hear you had a good experience with our team - it means a lot to us.

Have a nice day.

Best regards

Ok god behandling

Ok fin behandling

16 de julio de 2025

Kære Svend,

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du havde en god behandling.

Meget kompetent personale.

Meget kompetent personale.
Samtidig drages der god omsorg i situationen. Jeg føler mig tryg og informeres løbende gennem behandlingen.
Jeg oplever en god og venlig stemning i klinikken.

14 de julio de 2025

Kære Anne-Mette,

Mange tak for din anmeldelse og de pæne ord.

Det glæder os at høre, at du føler dig tryg og velinformeret gennem hele behandlingen - det er lige præcis det vi tilstræber.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dejlig klinik personale er smilende…

Dejlig klinik personale er smilende tandlægen er rolig og forklare hvad han laver ved en.
Skøn tandlægestol

8 de julio de 2025

Kære Lene,

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du havde en god oplevelse i tandlægestolen og at vores tandlæge og personale gav dig en god behandling.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God behandling og dygtig tandlæge

Venlig og lyttende behandler, behagelig og forsigtig behandling, og god samtale med individuelt udgangspunkt. Transparente priser (på hjemmesiden). Tak for behandlingen <3

8 de julio de 2025

Kære Mia,

Mange tak for de fine ord. Vi sætter stor pris på, at du har givet dig tid til at dele din oplevelse. Det glæder os at høre, at du har haft en behagelig behandling med god dialog.

Kære Jette,

Mange tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at vores klinik er et skønt sted at komme - det betyder meget for os.

Flinke og venlige

24 de junio de 2025

Kære Peter,

Tak for din anmeldelse. Det er skønt at høre, at du har mødt flinke og venlige medarbejdere hos os.

Kære Henrik,

Tak for din anmeldelse. Det glæder os, at du har oplevet professionel og kompetent service – det betyder meget for os.

Dygtig og sød tandlæge.

Jeg har været patient hos Ole
Og Kirsten Buskbjerg gennem flere
Årti.
Ole er borte,
Kirsten er ud over en faglig dygtig og rart menneske en tryg tandlæge.
Mine bedste anbefalinger

20 de junio de 2025

Kære Else,

Mange tak for dine fine ord og din anbefaling. Det glæder os meget at høre, at du gennem mange år har følt dig tryg og godt behandlet.

Meget imødekommende personale

Meget imødekommende personale

17 de junio de 2025

Kære Chanette,

Tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du oplever personalet som imødekommende – det er netop dét, vi tilstræber.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Venlig og opmærksom og dygtig…

Venlig og opmærksom og dygtig behandling!

16 de junio de 2025

Kære Ole,

Tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på, at du oplever både venlighed og faglighed i behandlingen.

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.