Jeg har tandlæge skræk rigtig meget, blev modtaget med et smil og de var rigtig gode til at forklare mig hvad der nu skulle ske, det giver mig lidt trykhed når jeg skal op til dem igen. Kæmpe ros fra... Ver más

Consulta las opiniones de los clientes
Ved et besøg hos Mette får man altid en hjerteligt velkomst. Mette starter med en grundig undersøgelse og gode råd. Hun udfører den perfekte rensning af tænder uden at det gør alt for undt. Hun a... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg har haft tandlæge her siden midt i 90'erne og haft samme tandlæge i mange mange år. Nye tider og ny tandlæge Var først hos tandplejer Julie og hun var så uhyggelig og nænsom, en ren fornøj... Ver más
La empresa ha respondido
En rar og venlig atmosfære. Fik en omhyggelig og kompetent behandling i rolige omgivelser, hvor der blev taget hensyn til mine skavanker hvilket gjorde mig tryg. Undervejs fik jeg brugbare inform... Ver más
Información sobre la empresa
- Centro de cuidado odontológico
Escrito por la empresa
Información de contacto
Turpinsvej 2, 2605, Brøndby, Dinamarca
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Jeg er kommet hos Per i mange år
Jeg er kommet hos Per i mange år , har 100 % tillid til ham. Han er rar tillidsfuld

Respuesta de tandlægen.dk - Brøndby
Alle er fantastiske super rare og altid…
Alle er fantastiske super rare og altid glade så i får 10 Willys Jeep fra Ulla og Claus “ Per ved hvad det Willys jeep betyder god jul Ulla og Claus 🦷🦷

Camilla altid fantastisk
Camilla altid fantastisk, glad og meget kompetent. Glæder mig altid til besøg
👌🙏🏼😘

Altid fin behandling
Altid fin behandling - er glad når jeg slipper m en tandrensning 😇 Per har været min tandlæge i mange år

Respuesta de tandlægen.dk - Brøndby
Altid en tryg og behagelig oplevelse i tandlægestolen.
Jeg er aldrig nervøs når jeg skal til tandlæge, da mange års eftersyn og tandbehandling hos Per altid har været trygt og professionelt.

Respuesta de tandlægen.dk - Brøndby
Meget grundig og venlig tandplejer

Respuesta de tandlægen.dk - Brøndby
Altid en fornøjelse at blive behandlet…
Altid en fornøjelse at blive behandlet af Per.

Respuesta de tandlægen.dk - Brøndby
Jeg har kun haft positive oplevelser og…
Jeg har kun haft positive oplevelser og en grundig faglighed og vejledning.
Jeg føler mig tryg ved behandlingerne og vil klart give dem alle mine anbefalinger.

Altid god behandling og god stemning
Altid god behandling og god stemning

Respuesta de tandlægen.dk - Brøndby
Jeg må ærlig indrømme at det er den…
Jeg må ærlig indrømme at det er den bedste tandlægehus jeg har været i. Især Camilla der har været så hjælpsom og omsorgsfuld.

Kompetent og nærværende
Jeg var allerede kunde da Per overtog klinikken. Det har været en rasende god oplevelse hele vejen. Meget kompetent og nærværende tandlæge. Min største bekymring er at Per nærmer sig pensionen, og jeg på et tidspunkt skal finde en ny tandlæge. Tak.

Respuesta de tandlægen.dk - Brøndby
Altid god modtagelse og tryghed samt…
Altid god modtagelse og tryghed samt tillid. Kan varmt anbefale denne klinik

Respuesta de tandlægen.dk - Brøndby
Høj service og behagelig og dygtig tandlæge
Det er altid en fornøjelse at komme hos Per Guldbæk. Er kommet hos ham igennem 35 år. Det er vel anbefaling nok😃🦷

Respuesta de tandlægen.dk - Brøndby
Mette er det mest fantastiske menneske…
Mette er det mest fantastiske menneske man kan møde i en tandlægstol. Hun er omsorgsfuld og fortæller alt, der skal ske inden hun begynder.
Er kommet hos hende i mange år og kan på det varmeste anbefale Mette.

Min tandlæge er den bedste. Jeg har haft Per som tandlæge siden 85
Jeg har haft Per som tandlæge siden 85. Ingen andre får lov at røre mine tænder. Mine kollegaer og jeg diskuterede engang, om den bedste tandlæge, Vi havde alle den bedste. Det viste sig at være Per. Vi er der vist alle endnu.

La experiencia Trustpilot