Altid god service og kompetent personale. Der er ingen dumme spørgsmål. De tager godt om en når man har ondt. De dømmer ikke hvis man ønsker kosmetisk ændringer og kommer meg god faglig baggrund for b... Ver más

La empresa ha respondido
Rigtigt sødt personale Jeg havde ikke været til tandlægen i et par år og var i den forbindelse bekymret. Her var de søde til at hjælpe med at man følte sig tryg og var imødekommende, så det blev en... Ver más
La empresa ha respondido
Personlig service og tandlægen er opmærksom på mine tænders behov.
Fiolstræde 19, 1171, København K, Dinamarca
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Respuesta de tandlægen.dk - Fiolstræde
Oplevelse fra klinikken: Professionel behandling, sympatisk tandlæge, god stemning.

Respuesta de tandlægen.dk - Fiolstræde
De er så gode til at håndtere patienter med tandlægeskræk. Før gik der mange år imellem mine besøg hos en tandlæge, men efter startede hos tandlægerne i Fiolstræde, er det lykkedes mig at komme regelmæssigt til tandlæge igen gennem flere år nu. Kan varmt anbefale denne klinik, hvis du som jeg også har det meget svært med tandlægebesøg.

Respuesta de tandlægen.dk - Fiolstræde
Rigtig god rådgivning og god og smertefri behandling

Respuesta de tandlægen.dk - Fiolstræde
Jeg lider af ekstrem tandlægeskræk, men her får jeg så megen støtte og tryghed, så det ikke længere er noget som helst problem at skulle til tandlæge. Og derudover er selve behandlingen helt i top.

Respuesta de tandlægen.dk - Fiolstræde
Venlighed og omhu, god information og effektivitet gør besøget en fornøjelse!

Respuesta de tandlægen.dk - Fiolstræde
Super profesionelle tandlæger, god service og godt humør.

Respuesta de tandlægen.dk - Fiolstræde
De behandler sine patienter med tandlæge skræk med stor omsorg og professionalisme. Alle medarbejderne er med til at man føler sig tryg og I gode hænder