Banner for tandlægen.dk - Karise

tandlægen.dk - Karise Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

Søndergade 23, 4653 Karise, DK

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg havde ikke været til tandlæge i ca 20 år, jeg har en autisme og adhd og har derfor nogle udfordringer med at få børstet tænder og sensoriske problematikker. Jeg oplevede at blive taget SUPER seri... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

En meget positiv oplevelse Havde et akut problem efter at have knækket en tand. Der blev hurtigt og smidigt fundet en ledig tid, hvor resterne af tanden blev fjernet, sammen med en del betændelse d... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

De var så søde at tage mig ind ved akut behov, da min egen tandlæge havde sommerferie. God behandling i både reception og inde hos tandlægen. Kan klart anbefale dem til andre.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kommer ind til tiden. Laver det de nu skal og vi har små samtaler undervejs hvilket gør undersøgelsen sjovere. Alt hvad der skal laves bliver forklaret inden det bliver gjort hvilket tager toppen af n... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

3317 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Meget tilfreds

25 de mayo de 2025

Kære Mia,

Mange tak for din anmeldelse. Det glæder os, at du er meget tilfreds med dit besøg.

Tip top behandling

23 de mayo de 2025

Kære Nick,

Mange tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du har haft en rigtig god oplevelse.

Altid smilende personale.

Altid smilende personale.

23 de mayo de 2025

Kære John,

Tak for din anmeldelse. Det betyder meget for os, at du bliver mødt med smil og venlighed – hver gang.

Virkelige rare imødekommende personale

Virkelige rare imødekommende personale

22 de mayo de 2025

Kære Daniel,

Tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du oplevede vores personale som imødekommende og rare – det vægter vi højt.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Altid en meget venlig og tålmodig…

Altid en meget venlig og tålmodig behandling selv om man har tandlægeskræk.

21 de mayo de 2025

Kære Solveig,

Tak for din anmeldelse. Det er skønt at høre, at du oplever en tålmodig og venlig tilgang – det er vigtigt for os, at alle føler sig trygge.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Som altid: en god oplevelse

Som altid: en god oplevelse.

21 de mayo de 2025

Kære Heidi,

Tak for din tilbagemelding. Vi sætter stor pris på din tillid og er glade for, at du hver gang oplever et godt forløb hos os.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Omhyggelig gennemgang af mine tænders…

Omhyggelig gennemgang af mine tænders tilstand og en god pleje oplevelse. Fatima gør det godt.

15 de mayo de 2025

Kære Scott,

Mange tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du oplever en grundig og professionel tilgang ved dine besøg.

Imødekommende og forstående

Fantastisk sød og meget empatisk tandlæge!!

13 de mayo de 2025

Kære Isabella,

Tusind tak for de varme ord. Det er dejligt at høre, at du oplever vores tandlæge som både empatisk og imødekommende.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Altid venlig og glad klinikpersonale 😊

Altid venligere og glade klinikpersonale

6 de mayo de 2025

Kære Lizzi,

Tak for din fine anmeldelse. Det er en fornøjelse at høre, at du oplever klinikpersonalet som både venligt og imødekommende.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Føler mig godt tilpas og bliver…

Føler mig godt tilpas og bliver behandlet af en kompetent tandplejer, som løbende fortæller hvad hun laver inden hun går i gang, derudover er hun glad og smilende.

5 de mayo de 2025

Kære Anne,

Tak fordi du deler din oplevelse. Det er dejligt at høre, at du føler dig godt tilpas og får en tryg og informativ behandling.

Altid behagelig

Altid behagelig, grundig og god service.

30 de abril de 2025

Kære Rasmus,

Mange tak for din fine anmeldelse. Det betyder meget for os, at du oplever både behagelig service og grundighed ved dine besøg.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg er meget tilfreds og er kommet der…

Jeg er meget tilfreds og er kommet der siden 1972

30 de abril de 2025

Kære Jens,

Tusind tak for din trofaste opbakning gennem så mange år. Det glæder os meget, at du stadig er tilfreds med dine besøg hos os.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg føler mig velkommen og det samtidig…

Jeg føler mig velkommen og det samtidig med jeg får den bedste behandling ❤️

29 de abril de 2025

Kære Marianne,

Tak for din varme anmeldelse. Det glæder os at høre, at du både føler dig velkommen og godt behandlet hos os.

Fantastisk

Fantastisk

25 de abril de 2025

Kære Niels,

Tak for din korte og positive tilbagemelding – det sætter vi stor pris på.

Kompetent og professionel behandling

Kompetent og professionel behandling. Kan anbefales til alle.

24 de abril de 2025

Kære Mikael,

Tak for din anmeldelse. Det glæder os meget, at du har oplevet en professionel og kompetent tilgang – og vi sætter pris på din anbefaling.

Kære Peter,

Mange tak for de pæne ord. Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse med både fagligheden og servicen.

Tryg oplevelse

Jeg fik en tid hurtigt. De var super søde og tog sig god tid til at forklare og gøre mig tryg

23 de abril de 2025

Kære Stina,

Tak fordi du deler din oplevelse. Vi er glade for, at du hurtigt fik en tid og følte dig tryg og godt informeret undervejs.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

23 de abril de 2025

Kære Jens,

Tak for din anmeldelse. Det glæder os, at du oplevede god service hos os.

Bedste tandlæge!

Personalet er imødekommende, professionelle og får en til at føle sig tryg fra det øjeblik, man træder ind ad døren.

Personalet tager sig tid til at forklare, hvad der skal ske, og svarer tålmodigt på spørgsmål, hvilket virkelig gør en forskel – især hvis man, som jeg, ikke er så glad for at gå til tandlægen. Behandlingerne har været smertefri og udført med stor omhu.

Klinikken er moderne, ren og indbydende, og der er aldrig lang ventetid. Jeg føler mig i virkelig gode hænder hver gang.

Alt i alt en tandlæge, jeg har fuld tillid til – og som jeg varmt kan anbefale til andre!

22 de abril de 2025

Kære Cecilie,

Tusind tak for din flotte og detaljerede anmeldelse. Det glæder os, at du føler dig tryg og godt informeret hele vejen igennem – og at vores behandlinger lever op til dine forventninger. Vi sætter stor pris på din anbefaling.

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.