La empresa ha respondido
Måtte skifte tandlæge igen da den jeg havde valgt flyttede længere væk. Det var helt klart til mit held, for Annafia var noget mere grundig end den tidligere tandlæge. Og så sparede jeg 5.000 kr. ford... Ver más
La empresa ha respondido
Havde knækket en kindtand over weekenden. Charlotte fandt som det første mandag morgen en tid til mig samme dag. Fik tanden ordnet på mest professionelle vis. Altid sødt og super velkommen personale... Ver más
La empresa ha respondido
De 4 stjerner giver jeg for nuveau’et af faglighed blandt lægerne. Den er top. En af lægerne, Rasmus, formåede endog at administrere bedøvelse, helt smertefrit! Det jeg savner er e... Ver más
Lyngby Hovedgade 27, 4., 2800, Kongens Lyngby, Dinamarca
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Fantastisk god service på Svaneklinikken. Søde receptions damer Dorte og Karin. Tandlæge Johnny Bengtsson og klinikassistenten var meget professionelle. Skulle have en rodbehandling. Fik den bedste behandling og god tryg information under behandlingen.

Respuesta de tandlægen.dk - Lyngby Svanen
Jeg har i så mange år haft Svanen ( og sønnen med ) .så jeg ikke husker min start ? Og føler mig næste hjemme.. Levende lys og blomster på bordet starter det med..💗
Har Mai Britt og stor ros til hende..
Hilsen Ingrid Harms Rasmussen.

Respuesta de tandlægen.dk - Lyngby Svanen
Rigtig god service, jeg følte mig taget godt imod og om.

Respuesta de tandlægen.dk - Lyngby Svanen
Som altid en super oplevelse. God service, fine forklaringer

Respuesta de tandlægen.dk - Lyngby Svanen
Alexander er super grundig tandplejer. Det er nemt at få og ændre tid. De er super flexible når der er behov for akut hjælp.

Respuesta de tandlægen.dk - Lyngby Svanen
Jeg var til tandeftersyn hos Alexander. Han er virkelig en god tandplejer.

Respuesta de tandlægen.dk - Lyngby Svanen
Super god behandling afJohnny.
Fin og ren klinik og søde receptionister.

Minimal ventetid.
Behagelig og kompetent behandler

Super service mega søde findes ikke bedre

Respuesta de tandlægen.dk - Lyngby Svanen
Fantastisk dygtig og behagelig tandplejer, der hedder Nizak.
Kan kun anbefales.

Respuesta de tandlægen.dk - Lyngby Svanen
Jeg har tandlægeskræk, men var til tandeftersyn hos Alexander. Jeg fik den mest omsorgs- og hensynsfulde tandrensning der foregik på mine præmisser og i mit tempo. Er yderst tilfreds.

Respuesta de tandlægen.dk - Lyngby Svanen
De 4 stjerner giver jeg for nuveau’et af faglighed blandt lægerne. Den er top.
Det jeg savner er et mere patientvenligt setup i venteværelset.
Både til ventetiden, med en kop te eller lignende. Men så sandelig også til efter konsultationen.
De indgreb, der foretages på en sådan klinik kan typisk være langvarige og temmelig traumatiserende. Man er, for at sige det mildt, rigtig fortumlet umiddelbart efter kirurgi, når man er tilbage i venteværelset, blødende, ude af stand til at tale, med en stor tampon i munden og en serviet i hånden.
Det sidste man er klar til er, at skulle ned ad en trappe og ud på en travl bygade, og så prøve at orientere sig videre.
Men indbyder venteværelset til lige at sætte sig komfortabelt, den stund det tager at komme til sig selv igen, inden man begiver sig hjemover?
På ingen måde. I hvert fald Ikke i min oplevelse.
Ingen kaffe/te maskine.
Ikke engang fontæne med en tår vand!
Den 5 stjerne skal nok komme på når disse små ting, der betyder alt efter en tur i stolen, er kommet på plads.

Super service mega søde findes ikke bedre

Respuesta de tandlægen.dk - Lyngby Svanen
Fik tanden ordnet på mest professionelle vis. Altid sødt og super velkommen personale at møde ind til. Det er en fornøjelse at gå til tandlæge hos dem.