Hver gang jeg har besøgt Tandlægerne på Chr. Plads går jeg derfra med følelsen af at jeg har fået en meget kvalificeret behandling.

Consulta las opiniones de los clientes
I de sidste 22 år har Camilla og Helle “passet på” min mands og mine tænder. Camilla har altid vist stor omsorg - ikke kun for tændernes pleje, men også, med sit store hjerte, overfor vores sorger o... Ver más
La empresa ha respondido
Ved akut gene - hurtig tid - venlig tandplejer og dygtig og hurtig samt effektivt blev problemet løst - tak til Tornberg ☝️👍:-)
La empresa ha respondido
God service og behandling af Steffen Lauritzen og Co. pt. Christians Plads 3700 Rønne Jeg knækkede en tand i torsdags ( idag tirsdag) og da min tandlæge har ferie så måtte jeg benytte mig af tandl... Ver más
Información sobre la empresa
- Centro de cuidado odontológico
Escrito por la empresa
Información de contacto
Christians Plads 7, 3700, Rønne, Dinamarca
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Meget sødt og venligt personale👍
Meget sødt og venligt personale👍
Empatisk og forstående tandlæge, når man som mig har tandlæge skræk

Respuesta de tandlægen.dk - Rønne
Hej jeg fik en helt god oplevelse
Hej jeg fik en helt god oplevelse, det er første gang jeg er på jeres klinik,jeg er tilflytter til Bornholm,da jeg søgte en del gange for at få en tid hos en tandlæge, har dog også fået en, men kunne rigtig godt tænke mig at skifte over til jer da jeg kender lidt til jeres form for klinik, dette skyldes at jeg i mange år var patient hos tandlægen på Islands Brygge hos Lars, derfor jeg vil være utrolig glad for at komme ind hos jer som patient,
Venligst Benny Urban Bertelsen 40725473.

Respuesta de tandlægen.dk - Rønne
Jeg er mega tilfreds med det service…
Jeg er mega tilfreds med det service jeg får hos min tandlægen❤️

Respuesta de tandlægen.dk - Rønne
Venlighed og der var tid til behandling
Meget rolig og Behagelig atmosfære samt saglig behandling

Fik en akuttid
Fik en akuttid, da serveren hos min normale tandlæge var nede. Professionel behandling!

Fantastiske
Altid søde , i mødekommede og hjælpsomme.. og akut tider kan man for det meste få samme dag ..
En tandlæge man altid kan regne med..

Venligt og imødekommende personale
Fik akuttid samme dag. Venligt og imødekommende personale og jeg følte mig i trygge hænder hele vejen gennem behandlingen.

Respuesta de tandlægen.dk - Rønne
Super søde tandlæger, men kunne godt bruge mere omhyggelighed
Super søde tandlæger!
Fik fjernet lidt tandsten, men da jeg kom hjem lagde jeg mærke til at der stadig var en gul kant af tandsten nær tandkødet, efter behandlingen.
Det synes jeg godt der kunne være brugt lidt mere tid på.

En god oplevelse
En god oplevelse . Venlig, lyttende , og undersøgelse med forklaring , om forløb .

La experiencia Trustpilot