Jeg har gået hos deres tandlæger i Roskilde i mere end 18 år. Først hos Kasper i de gamle tandlægehus og siden hos Maziar/Christine i Algade. Der har altid været ekstrem høj profesionel behandling m... Ver más

La empresa ha respondido
Bedste tandlæge jeg nogensinde har haft 😀 Og den tandplejer jeg har nu, er SÅ sød og blid. Desværre stopper hun 🥲 Altid trist, når en man føler sig tryg ved har søgt nye udfordringer. Men jeg ønsk... Ver más
God og professionel behandling i rare omgivelser. Ikke så slemt at gå til tandlægen hos jer - faktisk føles det helt rart. Tak for jer.
Den mest professionelle behandling man kan få - har fået to implantater lavet og altid blevet mødt med smil ligefra reception til tandlægene som har behandlet mig . En stor tak til tandlægen.dk Roskil... Ver más
Algade 52, 4000, Roskilde, Dinamarca
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
En rigtig god tandlæge oplevelse god service, et sted der får dig til at føle dig tryg med en dygtig tandlæge og en dygtig klinik assistent, jeg vil anbefale denne klinik til hver en tid

Respuesta de tandlægen.dk - Roskilde
Fantastisk oplevelse hos jer. Man føler sig i de bedste hænder.

Respuesta de tandlægen.dk - Roskilde
Simone er så dygtig og får en til at føle sig rolig og godt tilpas

Respuesta de tandlægen.dk - Roskilde
For mig bygger det at gå til tandlæge, på tillid. Jeg har haft den samme tandlæge i langt over 10 år, men da hun lukkede butikken måtte jeg se mig om efter ny.
Jeg læste anmeldelser, og havnede hos Mikala, og havde mit første besøg i dag.
Klinikken var ren, pæn og moderne, og de ansatte var yderst venlige og imødekommende!
Top professionel tandlæge (Mikala) som fiksede en tand, og efterfølgende tandrensning hos Simone!
Ja tak, siger jeg bare!! Sindssyg hvor er de dygtige (og søde, smukke og venlige)
DET er min tandlæge fremover, det er 100%

Respuesta de tandlægen.dk - Roskilde
Fantastisk tandlæge Nasim og sød klinikassistent Bente, kunne jeg give 10 stjerner ville jeg gøre det.
Nadine

Respuesta de tandlægen.dk - Roskilde
Har altid være tilfreds med tandlægerne, selv har jeg brugt min fødselsdag på at komme til eftersyn.
Får altid et smil, når man kommer.

Respuesta de tandlægen.dk - Roskilde
Virkelig en god tandlæge, de er så søde, og laver ikke mere end der er behov for. De gør kun det bedste for dig

Respuesta de tandlægen.dk - Roskilde
Altid en god oplevelse at komme hos tandlægen dk. Venlige og grundige, og man får god besked. Og priser for almindelige mennesker. Kan klart anbefales👍😊

Respuesta de tandlægen.dk - Roskilde
Føler altid, at jeg tør smile til verden igen, når jeg har været hos tandlægen.dk Algade i Roskilde – man må bare passe på ikke at overgøre det 😄
Professionelle, rolige og med tid til en hyggelig snak.

Respuesta de tandlægen.dk - Roskilde
Rigtig god og omsorgsfuld behandling. Jeg blev meget fint informeret både før, under og efter behandlingen. Sød, dygtig og imødekommende tandlæge og assistent. Har kommet her gennem flere år og er meget godt tilfreds.

Respuesta de tandlægen.dk - Roskilde
Rigtig godt modtaget og rigtig godt behandlet

Respuesta de tandlægen.dk - Roskilde
Meget kompetent behandling samt trygheds- og tillidsskabende miljø.

Respuesta de tandlægen.dk - Roskilde
Det var en rigtig god oplevelse at være patient hos tandlægen.dk i Roskilde i behagelige, rolige og professionelle omgivelser.
Tandlæge Mikala og klinikassistent Rikke er begge dygtige og man føler sig tryg i deres hænder. Udover at levere et flot stykke arbejde er deres indbyrdes samarbejde også super fint.