Tandlægerne Kanalens Kvarter Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,9

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Trods kæmpe tandlægeskræk formår Charlotte altid at gøre mig tryg. Hun er også mega dygtig til at bedøve, mærker intet og jeg har en klar fornemmelse af at hun er dygtig til sit job. Det er alene Ch... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Var til tandeftersyn hos sødeste Zahra, som jeg kommer til 2 x årligt pga. påbegyndende paradentose. Zahra er, udover at være ret dygtig, bare så sød og virker på mig så beroligende. Hun fortæller dig... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fik foretaget 4 stk implantat operationer d. 22.01.2025. Jeg havde forventet en ubehagelig oplevelse med indgrebet, men den blev hurtigt manet til jorden. Blev taget så godt imod og blev lyttede... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg må give topkarakter til min tandlæge Charlotte og hendes meget søde assistent Josefine. Jeg har tidligere haft en periode, hvor jeg ikke har gået så meget til tandlæge, da jeg syntes min gamle var... Ver más

Información sobre la empresa

1. Dentista
  2. Odontólogo estético
  3. Clínica odontológica
  4. Periodoncista de implantes dentales
  5. Servicio odontológico de emergencia
  6. Cirujano oral

Escrito por la empresa

Velkommen 🙂 - smukke og raske tænder gør vi os i Der er mange grunde til at smile – Klinikken er i gang med en stor transformation. Vi bliver fuldt digitaliserede og bliver løbende efteruddannet så du kan få den nyeste og bedste State-of-The-art behandling her hos os. Tandplejerne, som er specialiserede i at diagnosticere dine tænder, vil fremover udføre dit regelmæssige eftersyn og sørge for at du modtager den bedste behandling hos den pågældende tandplejer/tandlæge. Vi glæder os til at tage imod dig

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

37 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Nul huller 🦷🪥

Jeg har aldrig fået andet end den allerbedste tandlæge behandling. Er kommet der i mere end 10 år og tager gerne 10 mere.

6 de octubre de 2024

Kære Peter,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse – og stort tillykke med "nul huller"! 🦷🪥
Det betyder meget for os at høre, at du har haft den allerbedste tandlæge-behandling gennem mere end 10 år.

Vi sætter stor pris på din tillid og glæder os til at tage godt imod dig i de næste 10 år (og længere endnu!).

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God og præcis kommunikation.

God og præcis kommunikation.
Som jeg oplever det, højt fagligt niveau både fra tekniker og fra Christina.
Ingen smerter, ingen komplikationer.
Behagelig behandling samt fint
smagfuldf miljø.

14 de enero de 2025

Kære Jens,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at du oplever god og præcis kommunikation samt behandling på højt fagligt niveau – både fra vores tekniker og Christina.

Det betyder meget for os, at du havde en smertefri og komplikationsfri oplevelse i et behageligt miljø.

Kære Vivi,

Mange tak for din dejlige anmeldelse! Vi er glade for, at du altid føler dig godt tilpas hos Christina og Rikke – de gør deres bedste for at skabe en god oplevelse for alle patienter.

Vi ser frem til at tage godt imod dig igen!

De bedste

Altid behagelig

7 de enero de 2025

Kære Bien,

Tusind tak for din fine anmeldelse! Det glæder os, at du oplever dine besøg som behagelige – det betyder meget for os.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God information og omsorgsfuld, effektiv behandling

God information under behandling og spørgen ind til
patienten. Meget effektiv behandling, så godt som smertefri, nåede endda at reparere en fortand ud over det aftalte. Prisen holdt sig under det forud beregnede.

8 de enero de 2025

Kære Jens,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse!
Det glæder os at høre, at du oplevede god information under behandlingen og en næsten smertefri oplevelse.
Det betyder meget for os at sikre, at vores patienter føler sig trygge og godt informeret gennem hele processen.
Vi er også glade for, at vi kunne hjælpe med din fortand og stadig holde os inden for den forudberegnede pris. Vi ser frem til at hjælpe dig igen i fremtiden!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

At min tand renser ikke skal være mere i afdelingen

Jeg vil komme til at savne min tandbehandler ,

18 de diciembre de 2024

Kære Ulla,
Vi forstår godt, at det er trist, at din tandplejer ikke længere skal være på denne klinik.
Vi vil også komme til at savne hende, da hun har gjort et fantastisk arbejde.
Vi er dog sikre på, at du vil få en lige så god behandling hos en af vores andre tandplejere.
Tak for din forståelse, og vi glæder os til at byde dig velkommen igen. 😊🌟

Meget tilfreds med resultatet

Meget tilfreds med resultatet.

Er meget tryg ved Charlotte Lyngby, der poienterede, at “vi bli’r ved, indtil du er tilfreds med resultatet”.

Kære Karen,
Tusind tak for din dejlige tilbagemelding! Vi er så glade for, at du er tilfreds med resultatet og føler dig tryg ved Charlotte Lyngby. Det betyder meget for os, at du oplevede, at vi er dedikerede til at sikre, at du er helt tilfreds med behandlingen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dygtig og meget kompetente tandplejer

Dygtig og meget kompetente tandplejer. Jeg har fået parodontose behandling hos tandplejer Zahra.

25 de noviembre de 2024

Kære Mensure,
Tusind tak for din tilbagemelding! Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med parodontosebehandlingen hos tandplejer Zahra. Det betyder meget for os, at du har følt dig i trygge hænder, og at du oplevede hendes dygtighed og kompetence.
Vi ser frem til at tage godt imod dig igen!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Selve oplevelsen var fin.

Selve oplevelsen var fin.
Behagelig tandlæge og assistent.
Men oplægget til denne besvarelse var alt for besværlig, det ønsker jeg ikke at modtage mere.

Kære Jette,
Tak for din tilbagemelding! Vi er glade for at høre, at selve oplevelsen hos os var god, og at du fandt både tandlægen og assistenten behagelige.
Vi beklager, at oplægget til besvarelsen har været besværligt for dig. Vi vil sørge for, at du ikke modtager det igen fremover.
Tak for at dele din feedback, og vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tandplejer Birgitte er altid meget sød…

Tandplejer Birgitte er altid meget sød og behagelig!

Kære Bente,
Tusind tak for din dejlige tilbagemelding! Vi er glade for at høre, at du altid har haft en god oplevelse med tandplejer Birgitte. Det betyder meget for os, at du finder hende både sød og behagelig.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Dygtige men dyre

14 de noviembre de 2024

Kære Rie,
Vi er glade for, at du har haft en positiv oplevelse med vores dygtighed og kvalitet. Vi stræber altid efter at levere den bedste service og de bedste produkter, og vi er glade for, at du har bemærket vores ekspertise.
Vi forstår dog, at prisen kan være en faktor, og vi arbejder konstant på at sikre, at vores kunder får værdi for pengene. Vi værdsætter din feedback og håber, at du vil fortsætte med at vælge os, selvom vi forstår, at prisen kan være en overvejelse.
Tak for din ærlige mening, og vi ser frem til at kunne betjene dig igen!
Der bedste hilsener, Marice, Tandlægerne Kanalens Kvarter

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Altid søde og venligt personale når man…

Altid søde og venligt personale når man er ude ved tandlægerne selvom man har lidt kriller i maven inden blir jeg altid rolig når de begynder.

Kære Jette,
Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Vi er så glade for at høre, at du føler dig rolig og godt behandlet af vores søde og venlige personale, selvom der måske er lidt nervøsitet inden besøget. Det er netop vores mål at skabe en tryg og afslappet atmosfære, så du kan føle dig godt tilpas under hele behandlingen.
Vi glæder os til at fortsætte med at tage godt vare på dig!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg blev forklaret meget omhyggeligt

Jeg blev forklaret meget omhyggeligt, hvilke muligheder der var for behandlingen

12 de noviembre de 2024

Kære Karl Ole,
Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du følte dig grundigt og omhyggeligt informeret om behandlingsmulighederne. Vi mener, at det er vigtigt, at vores patienter er godt oplyste, så de kan træffe de bedste beslutninger for deres tandpleje.

Tryg

Jeg har lige været til behandling hos Mustafa. Han er meget grundig og fortæller hele tiden hvad han gør. Føler mig meget tryg….Mine varmeste anbefalinger…..

12 de noviembre de 2024

Kære Jane,
Tak for den fine anmeldelse.

Meget tilfreds

Meget tilfreds
Jeg har jeg været hos Zahra for første gang idag. Hun er en super dygtig, rigtig god til forklaring og frisk glad tandpleje☺️ jeg kan helt klart anbefale hende👍

7 de noviembre de 2024

Kære Fatma,
Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Vi er rigtig glade for at høre, at du havde en positiv oplevelse med Zahra. Det betyder meget for os, at du følte dig godt behandlet og godt informeret under dit besøg.
Tak for din anbefaling – vi glæder os til at tage godt vare på dine tænder fremover!

Hurtigt og effektiv.

7 de noviembre de 2024

Kære Kim,
Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en hurtig og effektiv oplevelse hos os. Vi bestræber os altid på at give vores patienter en professionel og tidseffektiv behandling.

En god oplevelse og en god tandlæge

En god oplevelse og en god tandlæge

30 de octubre de 2024

Kære Kenn og Kirsten,
Tusind tak for jeres anmeldelse! Vi er glade for at høre, at I har haft en god oplevelse og er tilfreds med jeres tandlæge. Det betyder meget for os at vide, at vi har levet op til jeres forventninger.
Vi ser frem til at fortsætte med at tage godt vare på jeres tænder!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Har Christina som tandlæge og hun er…

Har Christina som tandlæge og hun er bare helt kanon & der er absolut intet at klage over 👍
Når det kun kan blive 4 stjerner så det fordi at det er altid svært at få en tid pga travlhed og at man skal have den store pengepung frem

5 de noviembre de 2024

Kære Steffan,
Tusind tak for din fine anmeldelse og de rosende ord til Christina! Vi er glade for at høre, at du har haft en fantastisk oplevelse med hende, og at du føler dig godt behandlet.
Vi forstår, at ventetider og pris kan være udfordrende, og vi arbejder hele tiden på at forbedre os på disse områder. Din feedback er rigtig vigtig for os, og vi vil tage det til efterretning i vores fortsatte arbejde.

Godt trygt sted at komme

Godt trygt sted at komme

23 de octubre de 2024

Kære Hanne,
Tusind tak for din anmeldelse! Vi er rigtig glade for at høre, at du føler dig tryg hos os. Det er altid vores mål at skabe et sted, hvor alle patienter føler sig godt tilpas og velkomne.
Vi ser frem til at fortsætte med at passe på dine tænder!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

god grundig omsorgsfuld service der…

god grundig omsorgsfuld service der gør det lettere når man har tandlægeskræk. lidt dyr

15 de octubre de 2024

Kære Lone,
Tusind tak for din anmeldelse og de fine ord om vores service. Vi er glade for at høre, at du føler dig godt behandlet og i trygge hænder, især når du har tandlægeskræk. Det er vigtigt for os at skabe en rolig og omsorgsfuld atmosfære, hvor alle føler sig godt tilpas.
Vi forstår, at prisen kan være en faktor, og vi bestræber os på at tilbyde den bedst mulige behandling, der lever op til høje faglige standarder.
Vi glæder os til at fortsætte med at tage godt vare på dine tænder!

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.