Tandliv Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,8

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk behandling og høj faglighed! Jeg havde en virkelig god oplevelse hos jer i dag. Mie var utrolig dygtig, empatisk og anerkendende i sin tilgang, og jeg følte mig tryg fra start til slu... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

1000 tak til en Rigtig positiv tandlæge, Sadia Ahmed og klinikassistent, er uden tvivl den mest grundige, søde og fagligt dygtige. Min ven var der i dag, han følte sig tryg i virkelig gode hænder.... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Er meget tilfreds med min behandling hos Tandliv på Vesterbro. Kan klart anbefale dem til andre. Fik en kirurgisk behandling af tandlæge Josephine. Som var ekstremt grundig og god til at forklare alt... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Min tandlæge Matthias Keum Finne er en særdeles kompetent tandlæge og med store empatiske evner. Det har hans søde klinikassistent også. De arbejder effektivt med mine tænder og beroliger mig, hvis j... Ver más

Información sobre la empresa

1. Dentista
  2. Clínica odontológica
  3. Higienista dental
  4. Periodoncista de implantes dentales
  5. Servicio de blanqueamiento dental

Escrito por la empresa

Tandliv.dk er to store klinikker i Storkøbenhavn på hhv. Vesterbro og i Glostrup. Vi laver alle typer af behandlinger lige fra eftersyn og tandrensninger, til restaureringer i form af fyldninger, kroner, broer. Desuden har vi en kirurg som kun foretager tanderstatninger i form af klikproteser og implantater, samt to specialtandlæger i ortodonti (bøjletandlæger) som kun laver Invisalign (usynlige bøjler) samt almindelige bøjler.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

31 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De er altid SÅ søde og hjælpsomme

De er altid SÅ søde og hjælpsomme - OG humoristiske. Jeg er personligt altid i bedre humør når jeg går ud, end da jeg kom ind. Elsker holdet!

15 de junio de 2023

Hej Olivia,

Tak for de fem fremragende stjerner.
Det er jo ingen sag at være søde og hjælpsomme, når vi har patienter som dig.
Altid en fornøjelse!

Dygtig tandplejer

Jeg har benyttet tep6 i en hel del år og er meget tilfreds med min dygtige tandplejer – gode råd til hvordan tænderne holdes, så det ikke stikker helt af ved dankortsautomaten. De lejlighedsvis større ting forløber også altid tilfredsstillende med min faste tandlæge.

11 de junio de 2023

Hej Ulrik,

Tak for de 5 flotte stjerner og tak for de meget fornemme ord. Klinikkens mission er at få vores patienter til at holde deres tænder sunde og rene så de kan holde hele livet.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Min tandplejer er helt fantastisk

Min tandplejer er helt fantastisk, jeg lider i høj grad af tandlæge skræk, så hun forklarer alt hvad hun foretager sig, inden hun gør det, under forløbet tjekker hun ind hos mig om alt er ok. Takket være hende er der kommet styr på min paradentose.

22 de junio de 2022

Hej Dorthe,

Tak for de fine og meget flotte stjerne.
Det er den højeste anerkendelse vi som tandlægeklinik kan få. At få patienter med tandlægeskræk til at komme regelmæssigt og få deres tandsundhed forbedret. Det er den vision vi på klinikken følger.
Tusind tak for det.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Har netop skiftet tandlæge

Har netop skiftet tandlæge, efter 20 år.
Jeg fik anbefalet Adam, som er super nænsom og opmærksom, da jeg i forvejen ikke er særlig glad for tandlægebesøg.
Receptionisten kunne godt havde været mere imødekommende og forklarende. I det jeg skulle udfylde en masse papirer, hvortil jeg havde en del spørgsmål, som hun var mindre forklarende omkring.

25 de mayo de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har fået ny tandlæge efter 15 år og der…

Har fået ny tandlæge efter 15 år og der er god service på Vesterbro og nem og får tid!

31 de mayo de 2023

Hej Jeppe,
Tak for de fem flotte stjerner. Vi er så glade for at kunne leve op til dine forventninger og håber at vi fortsætter med det i de næste mange år.

Meget dejligt personale

23 de mayo de 2023

Kære Anette,

Tak for de mange fine stjerner. Vi har også de dejligste patienter i verden.
Tak for det.

God og venlig betjening

22 de mayo de 2023

Hej Peter,

Tak for de fem flotte stjerner.

Tak for at være de bedste og sødeste patienter.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Altid et godt sted at få lavet sine…

Altid et godt sted at få lavet sine tænder. Og tro mig, fra en med tandlægeskræk, er det store ord. Eja Christensen er bare den bedste tandlæge jeg nogensinde har haft og jeg har nu prøvet en del i mit 54 årige liv.

13 de marzo de 2023

Kære Lena,

Tak for den VIRKELIG flotte anmeldelse. Vi bliver altid enormt beæret når vi kan overvinde en patient med tandlægeskræk til at komme til tandlæge og forlade klinikken i godt humør.
Tak fordi du har delt det med os, det varmer virkelig.
Skal hilse mange gange fra Eja, som vi ikke kan få ned på jorden igen :-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk sødt,empatisk og dygtig…

Fantastisk sødt,empatisk og dygtig personale,lige fra man kommer ind af døren til man er færdig behandlet

22 de mayo de 2023
Opinión espontánea

Hej Susanne,

Tak for de fem flotte stjerner og de søde ord.
Det er så dejligt når vi får at vide at vi gør det godt HELE vejen rundt på klinikken.
Men det er også nemt når vi har de sødeste, empatiske, og allervenligste patienter i verden.
Tak for det.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God service og effektiv behandling

God service og effektiv behandling. Veldig snille arbeidere!

18 de mayo de 2023

Hej Nora,

Tak for de flotte stjerner og de søde ord.

Det er vores søde patienter, som gør det nemt for os at være søde og rare i dagligdagen.
Tak for det!

Tandlægerne i Glostrup

Jeg har kun haft gode oplevelser hver gang,
sødt personale og dygtige tandlæger,I får kun god anbefaling herfra.
Mvh en tilfreds kunde.
Trunte Larsen.

17 de marzo de 2023

Kære Trunte,

Tak for de mange fine stjerner.
Vi bliver så glade når vi får så fin en anmeldelse.
Tak for at gøre vores dag ekstra god!

En rar fornemmelse

Venlig og imødekommende tandlæge. Tandeftersyn og rens foregik let og uproblematisk .. en rar fornemmelse

9 de mayo de 2023

Hej Poul,
Tak for den søde og meget flotte anmeldelse.
Det er SÅ rart at høre at det har været en rar fornemmelse. Tak for det.

Med veniig hilsen

Faste omhyggelige personale

Faste omhyggelige personale, venlig behandling af patienter

Kære Elena,

Tak for de flotte stjerner og den flotte anmeldelse.
Det er altid en fornøjelse at få ros. Tak for det.

Rigtig fin behandling

Rigtig fin behandling, gode rimelige priser, og en god stemning blandt et entusiastisk og godt team.. alt dette på trods af der skulle en tand ud!

30 de abril de 2023

Hej Bent,

Tak for de 5 flotte stjerner.
Dejligt at du kunne se alt de positive selv om du skulle have fjernet en tand! Tak for det :-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Første gang hos Tandlægerne Enghave Plads 6…

Jeg har altid haft dårlige oplevelser hos tandlægen. Derfor valgte jeg at prøve Tandlægerne Enghave Plads 6 for at prøve noget nyt.

Her blev jeg mødt af tandlægen Jonis og assistenten Gamze.

Super behandling. Tandlægen var empatisk og dygtig. Ingen smerter overhovedet. Behandlingen var hurtig overstået.

Flot klinik med god beliggenhed.

Kære Danny,

Tak for de mange fine stjerner.
Hvor er det rart at høre at vi kunne leve op til dine forventninger. Det varmer meget.

Kommer igen

Hurtigt, professionelt, prisen holdt. Kommer igen

Hej Lars,

Mange tak for de flotte stjerner!
Vi elsker en kort og fuldstændig rammende (syntes vi selv ;-) ) anmeldelse.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Post wisdom tooth removal check

Really nice and helpfull dentist. Checked on the area and asked me how I was feeling.

23 de abril de 2023

Hi Asdis,
Thank you very much for the very nice recommendation. We love to be helpful to our patients.

Kind regards

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Hurtig og god service.

18 de abril de 2023

Hej Jette,
Tak for de fine stjerner. Altid dejligt når vi kan hjælpe hurtigt og effektivt.

Jeg er altid helt tryg

Jeg er altid helt tryg, når jeg er hos tandlægen.
Åbningstiderne er gode, og det er rimelige priser for en tandlæge.

19 de marzo de 2023

Hej Helle,

Tak for de fem flotte stjerner. Altid en fornøjelse at få sådan en ros. Tak for det.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.