Fantastisk behandling og høj faglighed! Jeg havde en virkelig god oplevelse hos jer i dag. Mie var utrolig dygtig, empatisk og anerkendende i sin tilgang, og jeg følte mig tryg fra start til slu... Ver más
La empresa ha respondido
1000 tak til en Rigtig positiv tandlæge, Sadia Ahmed og klinikassistent, er uden tvivl den mest grundige, søde og fagligt dygtige. Min ven var der i dag, han følte sig tryg i virkelig gode hænder.... Ver más
La empresa ha respondido
Er meget tilfreds med min behandling hos Tandliv på Vesterbro. Kan klart anbefale dem til andre. Fik en kirurgisk behandling af tandlæge Josephine. Som var ekstremt grundig og god til at forklare alt... Ver más
La empresa ha respondido
Min tandlæge Matthias Keum Finne er en særdeles kompetent tandlæge og med store empatiske evner. Det har hans søde klinikassistent også. De arbejder effektivt med mine tænder og beroliger mig, hvis j... Ver más
La empresa ha respondido
Tandliv.dk er to store klinikker i Storkøbenhavn på hhv. Vesterbro og i Glostrup. Vi laver alle typer af behandlinger lige fra eftersyn og tandrensninger, til restaureringer i form af fyldninger, kroner, broer. Desuden har vi en kirurg som kun foretager tanderstatninger i form af klikproteser og implantater, samt to specialtandlæger i ortodonti (bøjletandlæger) som kun laver Invisalign (usynlige bøjler) samt almindelige bøjler.
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
De er altid SÅ søde og hjælpsomme - OG humoristiske. Jeg er personligt altid i bedre humør når jeg går ud, end da jeg kom ind. Elsker holdet!

Respuesta de Tandliv
Jeg har benyttet tep6 i en hel del år og er meget tilfreds med min dygtige tandplejer – gode råd til hvordan tænderne holdes, så det ikke stikker helt af ved dankortsautomaten. De lejlighedsvis større ting forløber også altid tilfredsstillende med min faste tandlæge.

Respuesta de Tandliv
Min tandplejer er helt fantastisk, jeg lider i høj grad af tandlæge skræk, så hun forklarer alt hvad hun foretager sig, inden hun gør det, under forløbet tjekker hun ind hos mig om alt er ok. Takket være hende er der kommet styr på min paradentose.

Respuesta de Tandliv
Har netop skiftet tandlæge, efter 20 år.
Jeg fik anbefalet Adam, som er super nænsom og opmærksom, da jeg i forvejen ikke er særlig glad for tandlægebesøg.
Receptionisten kunne godt havde været mere imødekommende og forklarende. I det jeg skulle udfylde en masse papirer, hvortil jeg havde en del spørgsmål, som hun var mindre forklarende omkring.
Har fået ny tandlæge efter 15 år og der er god service på Vesterbro og nem og får tid!

Respuesta de Tandliv
Altid et godt sted at få lavet sine tænder. Og tro mig, fra en med tandlægeskræk, er det store ord. Eja Christensen er bare den bedste tandlæge jeg nogensinde har haft og jeg har nu prøvet en del i mit 54 årige liv.

Respuesta de Tandliv
Fantastisk sødt,empatisk og dygtig personale,lige fra man kommer ind af døren til man er færdig behandlet

Respuesta de Tandliv
God service og effektiv behandling. Veldig snille arbeidere!

Respuesta de Tandliv
Jeg har kun haft gode oplevelser hver gang,
sødt personale og dygtige tandlæger,I får kun god anbefaling herfra.
Mvh en tilfreds kunde.
Trunte Larsen.

Respuesta de Tandliv
Venlig og imødekommende tandlæge. Tandeftersyn og rens foregik let og uproblematisk .. en rar fornemmelse

Respuesta de Tandliv
Faste omhyggelige personale, venlig behandling af patienter

Respuesta de Tandliv
Rigtig fin behandling, gode rimelige priser, og en god stemning blandt et entusiastisk og godt team.. alt dette på trods af der skulle en tand ud!

Respuesta de Tandliv
Jeg har altid haft dårlige oplevelser hos tandlægen. Derfor valgte jeg at prøve Tandlægerne Enghave Plads 6 for at prøve noget nyt.
Her blev jeg mødt af tandlægen Jonis og assistenten Gamze.
Super behandling. Tandlægen var empatisk og dygtig. Ingen smerter overhovedet. Behandlingen var hurtig overstået.
Flot klinik med god beliggenhed.

Respuesta de Tandliv
Really nice and helpfull dentist. Checked on the area and asked me how I was feeling.

Respuesta de Tandliv
Jeg er altid helt tryg, når jeg er hos tandlægen.
Åbningstiderne er gode, og det er rimelige priser for en tandlæge.

Respuesta de Tandliv
Más información sobre otros tipos de reseñas.