Tandliv Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,8

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk behandling og høj faglighed! Jeg havde en virkelig god oplevelse hos jer i dag. Mie var utrolig dygtig, empatisk og anerkendende i sin tilgang, og jeg følte mig tryg fra start til slu... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

1000 tak til en Rigtig positiv tandlæge, Sadia Ahmed og klinikassistent, er uden tvivl den mest grundige, søde og fagligt dygtige. Min ven var der i dag, han følte sig tryg i virkelig gode hænder.... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Er meget tilfreds med min behandling hos Tandliv på Vesterbro. Kan klart anbefale dem til andre. Fik en kirurgisk behandling af tandlæge Josephine. Som var ekstremt grundig og god til at forklare alt... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Min tandlæge Matthias Keum Finne er en særdeles kompetent tandlæge og med store empatiske evner. Det har hans søde klinikassistent også. De arbejder effektivt med mine tænder og beroliger mig, hvis j... Ver más

Información sobre la empresa

1. Dentista
  2. Clínica odontológica
  3. Higienista dental
  4. Periodoncista de implantes dentales
  5. Servicio de blanqueamiento dental

Escrito por la empresa

Tandliv.dk er to store klinikker i Storkøbenhavn på hhv. Vesterbro og i Glostrup. Vi laver alle typer af behandlinger lige fra eftersyn og tandrensninger, til restaureringer i form af fyldninger, kroner, broer. Desuden har vi en kirurg som kun foretager tanderstatninger i form af klikproteser og implantater, samt to specialtandlæger i ortodonti (bøjletandlæger) som kun laver Invisalign (usynlige bøjler) samt almindelige bøjler.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

31 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Altid god og venlig betjening af…

Altid god og venlig betjening af personalet og fair behandling af dygtige tandlæger

29 de marzo de 2023

Hej Susanne,
Tak for de fem flotte stjerner. Det er en fornøjelse at få sådan en ros og vide at vi gør det rigtigt! Tak for det.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Øv en trist oplevelse.

Øv en trist oplevelse.. Kontaktede klinikken i forbindelse med at få et prisoverslag på en behandling, efter en utilfredstillende behandling hos anden tandlæge. Jeg oplyste klinikken, at jeg blot ønskede at afbryde nuværende forløb. Medarbejderen der tog telefonen var på ingen måde imødekommende eller forstående over for situationen, og gav mig følelsen af, at situationen var selvforskyldt fremfor at forsøge at hjælpe mig.

11 de abril de 2023

Hej Josefine,
Vi er rigtig kede af din oplevelse. Det er selvfølgelig ikke den måde man skal modtages på. Vi kan ikke andet en beklage og undskylde hændelsen og sørge for at det ikke sker igen.

Professionel

Som altid prof behandling

4 de abril de 2023

Hej Christian,

Tak for de fem stjerner. Altid dejligt at blive bekræftet i at vi gør vores arbejde godt. Tak for det.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lyttende, fair og serviceminded tandlæger

Jeg har været hos Tandlægerne ved Enghaveplads tre gange - tre gange hvor jeg har følt mig tryg og taget godt imod. Jeg føler ikke at tandlægerne forsøger at presse alt muligt unødvendigt ind i programmet for at presse prisen op, hvilket jeg værdsætter højt. Sagt med andre ord bliver der lyttet til de ønsker man har og det er det der bliver lavet. Kan anbefale denne tandlægeklinik :)

3 de abril de 2023

Kære Karina,

Tak for de mange fine stjerner! Vi værdsætte højt når vi får at vide at vi gør vores arbejde rigtigt godt. Tak for det!

Latifa

Alt var perfekt!

Alt var perfekt!! Rigtige søde mennesker der gerne vil hjælpe.. Service 10/10 😊

2 de abril de 2023

Hej Omar,
Mange tak for den superflotte anmeldelse! Vi bliver så stolte når vi får så flotte karakterer!
Tak for det!

Great!

I had a very good experience. The doctors are able to describe everything. English is no problem.

30 de marzo de 2023

Hi Martin,

Thank you for the very nice review!
So glad to hear that you had a very good experience.

Thanks and regards

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Fint og professionelt

Fin og professionel oplevelse

26 de marzo de 2023

Hej Frey,

Tak for den flotte anmeldelse!
Dejligt at vi kunne gøre et tandlægebesøg til en fin oplevelse. Så er vores mission fuldført.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Sødt og kompetent personale man møder i døren….

Sødt og kompetent personale man møder i det man træder ind af døren. Derudover er behandlerne dygtige til at gøre det til en tryg og behagelig oplevelse at gå til tandlægen. Er sted jeg vil anbefale til alle!

22 de marzo de 2023

Hej Kristoffer,

Mange tak for de mange fine stjerner. Vi bliver altid stolte når vi får så fin en ros. Mange tak for det.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg var heldig at få en hurtig tid

Jeg var heldig at få en hurtig tid, så det var bare skønt.

22 de marzo de 2023

Hej Merete,

Tak for de fine stjerner. Altid en fornøjelse når vi kan hjælpe hurtigt og effektivt.

Var meget tilfreds!

Hej Jamila,

Tak for de fine stjerner! Vi er også yderst tilfredse med vores søde patienter.

Smilende og venligt personale

Smilende og venligt personale. God og grundig behandling, og gode priser. Alt i alt en god oplevelse.

Hej Naomi,

Rigtig mange tak for den fine anmeldelse og de mange stjerner. Vi er yderst glade for at kunne gøre et tandlægebesøg til en god oplevelse.

Venlig atmosphære

Venlig atmosphære. Sød tandplejer. God snak.

Hej Arne,

Tak for den flotte anmeldelse.
Kort og præcist.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tandlægen er altid rar og får beroliget…

Tandlægen er altid rar og får beroliget mig ved behandlingen. Ved modtagelsen i klinikken er der altid en imødekommenhed og et rart miljø.

16 de marzo de 2023

Kære Mikkel,

Tak for den flotte anmeldelse. Det er rart at vide at vi gør det godt fra start til slut. Tak for det.

Rigtig god oplevelse

For en med tandlægeskræk var det en virkelig behagelig oplevelse. Alt blev forklaret undervejs og alt foregik i roligt tempo. Kan klart anbefale

13 de marzo de 2023

Hej Cecilie,

Tak for de fem flotte stjerner. Vi bliver så glade når vi kan gøre tandlægebesøg til en behagelig oplevelse for en patient med tandlægeskræk. Så er vores mission fuldført. Tak for det.

Fremragende tandlæger

Fremragende tandlæger
Da min tidligere tandlæge solgte sin klinik var jeg i tvivl om hvilke tandlæge jeg skulle vælge, og efter anbefaling valgte jeg tandlægerne på Enghave Plads. Jeg har ikke et eneste sekund fortrudt dette valg.
Min nye tandlæge er yderst kompetent og omhyggelig. Personalet er altid venlige og imødekommende.
Jeg har fået lavet alt fra tandudtrækning, plastfyldninger, til krone på implantat og alt
er lavet fuldt ud tilfredsstillende.
Jeg kan på det varmeste anbefale tandlægerne på Enghave Plads.

13 de marzo de 2023

Kære Tessa,

Tak for de varmeste anbefalinger. Vi gør alt hvad vi kan for at leve op til vores patienters store forventninger. Altid en fornøjelse når det lykkedes.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Nægtet lovet behandling og uforskammet…

Nægtet lovet behandling og uforskammet behandling af patienter. Denne anmeldelse gælder KUN den nye tandlæge Kirsten Ehlers. Jeg er kronisk syg og fik tilbage i juni 2022 lavet et overslag på en større behandling. Vi er nu i den sidste del af behandlingen hvor jeg i over 2 måneder har haft frygtelig tandpine i 4 tænder som stod til at skulle trækkes ud! Jeg har forsøgt i to måneder at få en tid, men pga de skulle flytte lokaler, rod i deres regnskaber, manglende overblik sygdom hos assistent, manglende dækning af regning (som viste sig var betalt) har jeg ikke kunne få tid! I sidste uge får jeg endelig trukket de to første ud og i morgen har jeg tid til de næste 2 som gør ufatteligt ondt. Fordi DE ikke har haft styr på tingene har de tvunget kommunen til et nyt overslag, som jeg ikke kan få da jeg er kronisk syg (lang forklaring) og selvom det var bevilliget, så har de nægtet at trække de to sidste tænder ud med en dags varsel og nægter at færdiggøre den behandling jeg var berettiget til. Med kæmpe tandlægeskræk står jeg nu akut og skal finde en ny tandlæge der skal trække to tænder ud - problemet er bare jeg selv skal betale for hele behandlingen og det kan jeg ikke. Så tak for at efterlade mig med forfærdelig tandpine midt i en behandling!

8 de marzo de 2023

Hej Anette,

Tak for dit feedback. Vi er enormt kede af din oplevelse her hos os. Vi har tavshedspligt og kan derfor ikke kommentere på din behandling her. Du er meget velkommen til at kontakte os igen for at rede trådene ud.

Stor anbefaling!

Kæmpe anbefaling af Tandlægerne Enghave Plads 6. Altid bliver man mødt af stor professionalisme og et meget hyggeligt og venligt personale. Efter nu at have fået fjernet to visdomstænder af Mats kan jeg kun anbefale, at få ham til det, det vil du ikke fortryde. Jeg har desuden også fået rigtig god opfølgning, hver gang der har været det mindste.

3 de marzo de 2023

Kære Signe,

Tusind mange gange tak for den superflotte anmeldelse. Vi bliver så beæret når vi får så meget ros. Vi syntes også selv at vi har de bedste patienter i verden!
Hav en fortsat god dag!

Kærlig hilsen

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har VERDENS bedste tandlæge i…

Jeg har VERDENS bedste tandlæge i Niels, som reparerede en knækket tand så flot og effektivt, at det ikke bemærkes, at den var knækket. Han informerer altid grundigt og lytter til mine ønsker. Og jeg kom hurtigt til. Det var en super oplevelse!

31 de enero de 2023

Kære Linda,
Tak for den fine anmeldelse! Niels hilser mange gange!

Tandlægerne i Glostrup

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.