Venlig og frisk betjening, sælgeren virkede oprigtig interesseret i at hjælpe os med at finde den rette maling, samt det dertilhørende malerudstyr. Vi fik et par gode råd om udførelsen af vores mal... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Det kunne godt ønskes, at der var mulighed for selv at vælge leveringsform. Derudover er det forvirrende at al kommunikation kommer fra "Randers Farvecenter Aps", mens denne Trustpilot-profil hedder... Ver más
La empresa ha respondido
Randers farvecenter havde al den tapet jeg skulle bruge, og til en ordentlig pris, så jeg kan mere end rigeligt anbefale dem.
Varer bestilt og sendt afsted samme dag. 3 dage senere vågner jeg op til en pakke på trappen ;-) Altså ingen klager herfra.
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
RANDERS FARVECENTER, Vi har det helt store udvalg, både på shoppen og i vores butik. Her på shoppen præsenterer vi f.eks. de mange forskellige mærker indenfor tapet, som vi fører. Vi tør godt påstå, at der er tapet til enhver smag. Dyrup er kendt for maling i en høj kvalitet. Som det ses her på shoppen, har vi det helt store udvalg indenfor Dyrup Maling. Kik nærmere ind på shoppen, eller kom omkring vores butik. Her får du service i særklasse og professionel rådgivning om alt inden for tapet, vægmaling og Gori Træbeskyttelse m.v.
Información de contacto
Messingvej 20 C, 8940, Randers SV, Dinamarca
- info@randersfarvecenter.dk
- tapet-maling.dk
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Stort udvalg- meget venlig betjening.
Stort udvalg- venlig betjening.
Hurtigt forsendelse og dejlig tapet
Hurtigt forsendelse og dejlig tapet. Det blev meget godt. Jeg anbefaler til andre at købe hos jer.
Hurtig levering og varer som anført.
Det kunne godt ønskes, at der var mulighed for selv at vælge leveringsform.
Derudover er det forvirrende at al kommunikation kommer fra "Randers Farvecenter Aps", mens denne Trustpilot-profil hedder "Tapet Maling"

Respuesta de Randers Farvecenter
Super service 👍😊
Rigtig god betjening og hurtig levering
Hurtig og nemt.
God og venlig betjening.
God og venlig betjening.
Tapet kom som lovet.
Dejligt :-)
Venlig og frisk betjening
Vi fik et par gode råd om udførelsen af vores malerarbejde som kom os til gavn.
Alt i alt en rigtig positiv oplevelse og vi vil bestemt købe vores maling her igen (når fruen finder ud af at vi igen trænger til nyt).
Hurtig levering. Og lækker kvalitets tapet
Lynhurtig levering
La experiencia Trustpilot