Banner for Tapijtcentrum Nederland - Heerlen

Tapijtcentrum Nederland - Heerlen Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

In De Cramer 150, 6412 PM Heerlen, Limburg, NL

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nadat wij afgelopen Juli de vloeren en de trap hebben laten bekleden waar we heel tevreden over zijn, zijn we begin Augustus weer naar Mike Dogger geweest voor advies raambekleding inbetween. De... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wat een super fijne ervaring met Tapijtcentrum Nederland in Heerlen! Van het uitzoeken tot het leggen: alles is echt vlekkeloos verlopen. In de winkel werden we geholpen door Luca. Wat een ontz... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Keurig en professionele verkoopmedewerker. Ruime keuze goed advies. Op afgesproken dag en tijdstip de trap ingemeten. Kort daarna bericht ontvangen dat de offerte aangepast is. Ruim 100 euro goe... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De zoldertrap bekleden ging niet volgens verwachting, maar ging helemaal mis, omdat het vakmanschap van de ingehuurde zzpers erg veel te wensen overliet. Het was niet om aan te zien. Nadat de exp... Ver más

Información sobre la empresa

6. Tienda de tratamiento de ventanas

Sobre Tapijtcentrum Nederland - Heerlen

Escrito por la empresa

Wie zijn wij?

Als familiebedrijf wil Tapijtcentrum Nederland een betaalbare bijdrage leveren aan het "thuisgevoel". Voor alle wensen en dromen op vloer- en raamgebied kunnen klanten bij ons terecht. Of er nu behoefte is aan sfeervol en rustgevend tapijt, strak en modern laminaat, modieuze ‘moving stripes’ of juist nonchalante gordijnen.

Wij doen er alles aan om van een huis ook echt een thuis te maken!

Kijk op onze website!

Koop je een woonproduct bij ons, dan zorgen we er ook voor dat het perfect bij je thuis wordt gemonteerd! We meten in, maken het product op maat en monteren het tot in de puntjes! Dat doen we als volgt met onze montageservice:

1. De voorbereiding!

Inspectie en meten
Voordat we gaan monteren komen we eerst even langs om de situatie te inspecteren en in te meten. Afhankelijk van jouw specifieke woonproducten controleren we bijvoorbeeld de dekvloer of checken we het raamkozijn.

Technisch advies
Op basis van de inspectie adviseren we je over hoe we verder gaan. Is de ondergrond bijvoorbeeld niet egaal, dan adviseren we je om de dekvloer te laten egaliseren. Ook dát kunnen we natuurlijk voor je regelen.

Meten = weten
Voordat we gaan monteren, komen we alles inmeten. Hierdoor kunnen we de kosten nauwkeurig calculeren en weet jij precies waar je aan toe bent. We zeggen niet voor niets: “Meten is weten”!

2. Maken en bezorgen!

Nadat we alles nauwkeurig hebben gemeten, maken we jouw woonproducten op maat. PVC en laminaat wordt eerst bij je thuis geleverd om te acclimatiseren.

3. Montage door vakmannen!

Onze monteurs kunnen de meest specialistische projecten aan en garanderen je een perfect eindresultaat: een vloer, trap of raamdecoratie waar je jarenlang plezier van hebt.

4. Is alles naar wens?

Nadat we alle werkzaamheden hebben uitgevoerd, lopen we samen met jou alle punten na en ontvang je een rapport van oplevering. En omdat we echt dé specialist in ons vakgebied zijn, beloven je één jaar extra garantie op de montage.

Heeft u nog vragen? Stel dan uw vragen aan één van onze 21 échte winkels!

Veel woonplezier gewenst!

Información de contacto

• In De Cramer 150, 6412 PM, Heerlen, Limburg, Holanda

• 045-5754260
Promotion box for Tapijtcentrum Nederland - Heerlen

Gratis interieur advies

De styliste komt bij je thuis met advies gericht op je woning.

Excelente

TrustScore: 4.5 sobre 5

147 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Todas las opiniones

1001 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Jawel, met een maar, zie review

We werden in de winkel prima geholpen. Wel kregen we 1 keer verkeerde info van de verkoper, en 1 keer verkeerde info van de opmeten, was beetje lastig. Dit ivm het egaliseren : de verkoper vertelde dat we hierop 4 uur niet mochten lopen, de opmeter zei dat het zo'n 2 uur was, in realiteit was het ruim 8 uur dat de vloer eigenlijk niet echt beloopbaar was.
Wel hele goede vakmensen, petje af hiervoorn

17 de diciembre de 2025

Respuesta de Tapijtcentrum Nederland - Heerlen

Hartelijk dank voor uw feedback. Het is fijn om te horen dat u in de winkel prettig bent geholpen en dat u tevreden bent over het vakmanschap van onze medewerkers. We vinden het wel jammer dat u verschillende informatie heeft ontvangen over de droogtijd van het egaliseren. We nemen dit intern mee zodat we dit in de toekomst beter kunnen afstemmen/hanteren.
Uw complimenten geven we graag door aan onze vakmensen. Mocht u nog vragen hebben, dan helpen we u uiteraard graag verder.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Er werd goed werk geleverd

Er werd goed werk geleverd, goede communicatie.

9 de diciembre de 2025

Respuesta de Tapijtcentrum Nederland - Heerlen

Petra, we zijn blij te horen dat u tevreden bent over onze communicatie en het resultaat van de geplaatste horizontale jaloezieën. Veel plezier ermee en graag tot een volgende keer!

Professioneel

Op tijd, vriendelijk, zeer professioneeel

4 de diciembre de 2025

Respuesta de Tapijtcentrum Nederland - Heerlen

We zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze tijdige en professionele service. Dank voor uw vriendelijke woorden!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mensen die met je meedenken

Mensen die met je meedenken. Zowel in de winkel als bij ons thuis.

24 de octubre de 2025

Respuesta de Tapijtcentrum Nederland - Heerlen

Wat fijn dat we met u mee konden denken, zowel in de winkel als bij u thuis. Dank voor het invullen van deze 5-sterren review!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Verkoper Woonboulevard te Heerlen heeft…

Verkoper Woonboulevard te Heerlen heeft ons super geholpen. Dacht met ons mee en gaf ook zijn eigen mening op een fijne wijze. SUPER verkoper!!!!

15 de octubre de 2025

Respuesta de Tapijtcentrum Nederland - Heerlen

Wat fijn dat we jou zo goed hebben kunnen helpen Marina! We zijn blij te horen dat je de hulp en het meedenken van onze verkoper waardeerde. Bedankt voor deze mooie review, en graag tot ziens!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

goed advies in de winkel en enorm snel…

goed advies in de winkel en enorm snel zonder rommel thuis geplaatst.

29 de septiembre de 2025

Respuesta de Tapijtcentrum Nederland - Heerlen

Wat fijn dat we u goed hebben kunnen adviseren en dat de plaatsing van de duette vlot en netjes is verlopen. Bedankt voor de positieve review!

Goede prijs-kwaliteit verhouding

Goede prijs-kwaliteit verhouding. Komen afspraken na en prima montage van rolgordijnen.

25 de septiembre de 2025

Respuesta de Tapijtcentrum Nederland - Heerlen

Goed om te horen dat je tevreden bent met de prijs-kwaliteitverhouding en de montage van de rolgordijnen. Dank je wel voor de positieve feedback!

Beste

Beste, bedrijf is alle gemaakte afspraken nagekomen bij het uitvoeren van werkzaamheden naar onze volle tevredenheid uitgevoerd.

20 de agosto de 2025

Respuesta de Tapijtcentrum Nederland - Heerlen

Wat fijn om te horen dat we aan uw verwachtingen hebben voldaan en de werkzaamheden aan uw trap naar volle tevredenheid zijn uitgevoerd. Hartelijk dank voor uw positieve terugkoppeling!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Een aantal weken terug fijn geholpen…

Een aantal weken terug fijn geholpen door Justin, mooie vloer uitgezocht voor een mooie prijs

26 de julio de 2025

Respuesta de Tapijtcentrum Nederland - Heerlen

Hartelijk dank voor het invullen van deze 5-sterren review! Wat leuk om te horen dat je zo fijn bent geholpen door Justin en een mooie vloer hebt kunnen uitzoeken voor een goede prijs! We geven je compliment zeker aan hem door.

trap bekleed met sisal

In de winkel werden wij vriendelijk en vrijblijvend geïnformeerd.
We kregen een uitgebreide schriftelijke beschrijving over de gemaakte afspraken en de werkwijze.
De stoffeerder heeft onze trap vakkundig en vlot bekleed en wij zijn zeer tevreden met het resultaat.
Ik zal jullie bedrijf aan iedereen aanbevelen .

7 de agosto de 2025

Respuesta de Tapijtcentrum Nederland - Heerlen

Wat een mooie woorden, hartelijk dank voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u onze service in de winkel als prettig en duidelijk heeft ervaren, en dat onze stoffeerder de trap vakkundig heeft kunnen bekleden. We zijn blij dat u tevreden bent met het resultaat. Bedankt ook voor de aanbeveling, dat waarderen we enorm! Veel plezier met uw trap gewenst!

Trap met sisal bekleed

Netjes verzorgd en ook netjes de rest achter gelaten.

28 de julio de 2025

Respuesta de Tapijtcentrum Nederland - Heerlen

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling!
Fijn om te horen dat u tevreden bent over de nette verzorging van de trap en dat we alles ook netjes hebben achtergelaten. Veel plezier met uw nieuw bekleden trap gewenst!

Top ervaring!

Fijn geholpen door Justin En Luca in het filiaal in Heerlen. Door hun een mooie pvc vloer en bijpassende trap uit kunnen kiezen. Zeker een aanrader!

19 de julio de 2025

Respuesta de Tapijtcentrum Nederland - Heerlen

Wat een mooie feedback, bedankt! We zijn blij dat Justin en Luca je goed hebben kunnen helpen bij het kiezen van de juiste vloer en trap. Fijn dat je tevreden bent met de keuze! Veel woonplezier gewenst met de vloer en de trap!

Keurig afgeleverd

Keurig afgeleverd, mooi op tijd kwartiertje vantevoren een telefoontje. En de jongens vroegen zelfs nog of ik hulp nodig had met uitpakken en leggen. Was gelukkig niet nodig.

23 de junio de 2025

Respuesta de Tapijtcentrum Nederland - Heerlen

Dank je wel voor je reactie, Karin! Mooi dat alles soepel is verlopen en dat onze bezorgers extra hulp aanboden. Veel plezier gewenst met het karpet!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Goed advies, komen afspraken na.

Goed advies, vriendelijk personeel en keurig tapijt gelegd!

11 de junio de 2025

Respuesta de Tapijtcentrum Nederland - Heerlen

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent, Bertie! Dankjewel voor je mooie woorden over ons advies, het team en het gelegde tapijt. We waarderen het enorm en geven je complimenten graag door aan onze collega’s. Je bent altijd welkom als we iets voor je kunnen betekenen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vakkundig personeel bij Tapijtcentrum.

Fijn personeel in de winkel in Heerlen. Denkt mee en smeert niks aan.
Zeer vakkundige stoffeerders met leggen!

21 de mayo de 2025

Respuesta de Tapijtcentrum Nederland - Heerlen

Jackie, tof dat je zo tevreden bent over ons personeel in Heerlen! En natuurlijk ook dat onze collega stoffeerders het tapijt zo vakkundig gelegd hebben.

Goed geleverd

Goed geleverd , en mooi naar boven gebracht.

14 de mayo de 2025

Respuesta de Tapijtcentrum Nederland - Heerlen

Bedankt voor de 5-sterren! Erg fijn om te lezen dat het vinyl naar tevredenheid is bezorgd.

Goed persoonlijk advies

Goed persoonlijk advies. Niet opdringend of afwijkend advies maar meedenkend. De stalen mochten we meenemen naar huis om te kijken hoe het in ons huis staat. Ruime keuze.
We komen zeker nog terug voor raamdecoratie

16 de mayo de 2025

Respuesta de Tapijtcentrum Nederland - Heerlen

Bedankt voor uw positieve review! We zijn blij te horen dat u tevreden was met het persoonlijke advies en de ruime keuze. Het is fijn dat u de stalen mee naar huis kon nemen om te kijken hoe ze in uw huis staan. We hopen u snel terug te zien voor raamdecoratie.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede kwaliteit gordijnen en roedes

Goede kwaliteit gordijnen en roedes. Hele fijne medewerker die de gordijnen ophing! Wij zijn zeer tevreden!

3 de abril de 2025

Respuesta de Tapijtcentrum Nederland - Heerlen

Bedankt voor de complimenten! Fijn om te lezen dat u tevreden bent met de kwaliteit van uw nieuwe raambekleding. Veel woonplezier gewenst!

Respuesta de Tapijtcentrum Nederland - Heerlen

Bedankt voor uw positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat alles volgens afspraak is verlopen. Veel woonplezier met uw duettes gewenst!

8 consejos para escribir buenas reseñas.