Tariefadviseurs Opiniones

TrustScore: 2.5 sobre 5

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Vriendelijke dame, maar ze sturen ze je vooral naar de aanbieder waar ze zelf de meeste commissie op krijgen, zonder echt goed te luisteren naar wat jij nodig hebt. Ik voelde wel enige druk om snel ee... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mijn eerste gesprek met Greenchoice was op 12 december. Vanaf die dag ben ik elke keer goed geholpen (door Sven). Gelukkig heeft hij genoeg geduld voor mij en legt hij me alles haar fijn uit tot i... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik heb een telefonisch contact gehad met Lucas Brouwer van tariefadviseurs en dat was precies op het juiste moment.. Lucas is zeer empatisch en had meteen door wat mijn wensen waren.. ik zocht na... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Oplichting. Tussenpersoon én medewerker van Tarief Adviseurs ("Levi de Brink" en "Wendy Hoek") met vervalste namen hebben ons in een contract van Gewoon Energie geluisd. Deden of ze van onze eigen lev... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

Todas las opiniones

20 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Flink opgelicht door deze jongens

Ik heb een woning die ik ga verkopen. Er is sprake van leegstand. Ik was op zoek naar een kortdurend contract welke flexibel opzegbaar was en binnen 2 dagen in kon gaan. Dat kon wel volgens de adviseur. Aldus een contract afgesloten. Ik moest wel even de volgende dag bellen met de aanbieder van het nieuwe contract (NExtEnergy) dat het echt om spoed ging.

Nou, volgende dag gebeld. Ik had een contract met
een looptijd van (jawel) 3 jaar met kosten als ik eerder opzeg (bij verkoop). Verder weet NextEnergy niks van spoedaanvragen, ze doen niet aan contracten voor leegstand.

Ik vond dit zo waardeloos van tariefadviseurs. Absoluut niet geholpen en ze hebben weer gezorgd dat er allemaal papierwerk extra bij komt kijken. Mogelijk hebben ze de bonus al opgestreken. Ik heb gebruik gemaakt van herroepingsrecht. Wat een oplichters!

9 de junio de 2025

Misleiding

Prachtige praat over Next energie Dynamisch contract voor 3 jaar, saldering blijft omdat je nu contract tekent. Het blijkt een trekker waar zelfs Next Energie niet blij mee is. Gasplafond ligt ook niet op €1,57 maar op €1,86. Misleiding!!

30 de mayo de 2025

Ze zijn GEEN United Consumers

Er word je voorgehouden, dat ze "United Consumers" zijn. Zelfs na 3x vragen word er ja op geantwoord. Volgens hem zou ik geen energie aansluiting hebben en moet er een "spoedcontract' opgemaakt worden. Dit gaat zo onduidelijk en snel.
Na t gesprek bel je de klantenservice maar, dat nummer schakelt direct uit.
Bel je t nummer waar de "adviseurs " op bereikbaar zijn. Krijg je t antwoord: kunnen niets voor u betekenen kan niet in t annulerings systeem.

30 de mayo de 2025
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Geweldig geholpen door Mika.

Hallo, ik ben geholpen door Mika. Wat zeg ik geholpen ik ben geweldig geholpen. Een vriendelijke man die alles voor ons in orde heeft gemaakt. En niks geen 15 min. In de wacht maar meteen worden geholpen ik zeg Mika dankjewel. Vr. Gr. C. Nooi.

24 de mayo de 2025

Was talking with Mika

Was talking with Mika, amazing guy, very easy, helpful and quick problem solving, very nice and easy service! Thank you once again

Evelina

13 de mayo de 2025

Hi,

Thank you so much for your wonderful review! We're thrilled to hear that Mika made such a great impression.

We really appreciate you taking the time to share your experience, and we're always here to help whenever you need us again!

Warm regards,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede energie deal voor mkb

Goede energie deal kunnen krijgen voor 3 jaar met een mkb contract. Leuk en spontaan contact gehad met Mika

13 de mayo de 2025

Hi,

Bedankt voor je mooie review! Super dat je een goede deal hebt kunnen sluiten en leuk om te horen dat het contact met Mika zo prettig was. We staan altijd voor je klaar!

Prime customer service

Ze hebben mij heel goed en snel geholpen met een probleem bij het afsluiten van een contract.

8 de mayo de 2025

Hi,

Bedankt voor je fijne review! Goed om te horen dat we je snel en goed hebben kunnen helpen. We staan altijd klaar om mee te denken!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mikka heeft mij heel goed geholpen en…

Mikka heeft mij heel goed geholpen en hij luisterde ook heel goed naar mij en naar mijn wensen. Hij heeft goed voor mij uitgezocht wat past bij mijn huishouden en heeft een goede contract bij de energieleverancier afgesloten. En de contact is ook fijn dat ik hem kan bereiken via WhatsApp en hij belt mij gelijk terug. Als er iets niet goed is gegaan dan zoekt hij dat gelijk uit en past dat aan. Zeer klantvriendelijk!

9 de mayo de 2025

Hi,

Wat fijn om te horen dat Mika je zo goed heeft geholpen en echt met je heeft meegedacht. Het persoonlijke contact en de snelle communicatie via WhatsApp maken echt het verschil. En extra bedankt dat je de tijd hebt genomen om zo’n uitgebreide en warme review te schrijven, dat waarderen we enorm!

It was good

It was good! Ben super goed geholpen en het was duidelijk allemaal

8 de mayo de 2025

Hi,

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je goed geholpen bent en alles duidelijk was. Daar doen we het voor!

Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, staan we uiteraard weer voor je klaar.

Zeer tevreden

Zeer tevreden, duidelijk en snel, klant vriendelijk :)

Hi,

Hartelijk dank voor je positieve review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze duidelijke, snelle en klantvriendelijke service.

We waarderen je feedback enorm en staan altijd voor je klaar als je ons weer nodig hebt!

Fijn gesprek snel geholpen

Fijn gesprek snel geholpen

7 de mayo de 2025

Hi,

Fijn om te horen dat het gesprek prettig verliep en je snel geholpen bent. Bedankt voor positieve review.

We helpen je graag weer als dat nodig is!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Voor nu heel fijn geholpen

Voor nu heel fijn geholpen. Direct mijn probleem opgelost.

Hi,

Bedankt voor je mooie reactie! Fijn om te horen dat we je direct hebben kunnen helpen en je probleem is opgelost.

We staan ook in de toekomst graag weer voor je klaar!

Zij was erg geduldig

Zij was erg geduldig. Het gesprek duurde erg lang (misschien wel meer dan 30 minuten).

Het duurde echter zo lang omdat mijn vraag niet begrepen werd. Ik moest mijn vraag misschien wel 4 keer stellen op een andere manier, voordat de vraag begrepen werd. Misschien iets beter luisteren? (Of de vraag was te complex om snel te begrijpen).

Uiteindelijk is de vraag wel beantwoord.

Hi,

Bedankt voor je eerlijke en uitgebreide review. Fijn om te horen dat je uiteindelijk goed geholpen bent en dat onze collega de tijd voor je heeft genomen.

We waarderen je feedback en nemen dit serieus. We zullen hier zeker op letten. Bedankt dat je dit met ons deelt!

Team Tariefadviseurs

8 consejos para escribir buenas reseñas.