La empresa ha respondido
La empresa ha respondido
Meget bra kundeservice🙂 (Kan vel ikke forvente så mye svar etter kl.16 i ukedagene hos noen firma ,utenom ai chat) Men her kom det kjapt og oppklarende melding tilbake på mitt spørsmål etter ste... Ver más
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Alt vel men kunne vært litt bedre polstret på de spisse hjørnene
Veldig enkel og oversiktlig nettside hos Tdeler – det var raskt å finne frem til det jeg trengte. Bestillingen ble sendt allerede dagen etter, og leveringen gikk utrolig fort. Alt i alt en veldig god kundeopplevelse!
Fikk raskt svar på henvendelsen. Rask levering og god service.
Imponerende rask respons og oppfølging gjennom hele prosessen. Fra spørsmål til levering
Veldig bra service, gode priser. Har litt å jobbe med når det gjelder merking av varer etc.
Dette var over all forventning! God service, rask levering og god pris 👌
Nyttig og god informasjon knyttet til mine utfordringer for å finne lekasje i system for luftdempere, rask leveranse
Jeg kjøpte et ryggekamera til min Model S. Byttet det selv. Samme delenummer på gammel og ny del, men på det defekte kamerat i bilen sluttet delenummeret på D. På det "nye" fra Tdeler sluttet delenummer på C. Jeg har altså fått riktig kamera, men en eldre versjon. Og bildet på skjermen er mer kornete. Det virker som det er gamle deler selges til høy pris..

Respuesta de Tdeler
Opplevde god og tilgjengelig service hos Tdeler. Veldig fornøyd med dialogen med god informasjon om produktet og ikke minst hjelp til å finne riktig produkt! Vil absolutt handle deler hos dere igjen!
TDeler leverer service av ypperste klasse!! Ringte dem rett før påske når alt ellers er stengt og de klarte å levere en ny støtdemper innen 30 minutter. Reddet hele påskeferien for meg og familien! Tusen takk! Kommer definitivt til å handle fra dem igjen! Topp notch!!
Meget bra kundeservice🙂
Men her kom det kjapt og oppklarende melding tilbake på mitt spørsmål etter stengetid 🤩
Forsendelsen av varen tok kanskje noen dager lenger enn ønsket, for når en venter på deler så går det jo aldri raskt nokk😆😉
Jeg kjøpte frontlykt til Tesla modell S. Lykta fungerer helt supert. Jeg hadde en del spørsmål og fikk særdeles god service på telefon. Fikk til og med svar på melding nyttårsaften. Produktet er rimelig og virker til å være bra. Kundeservice er trolig det beste jeg har opplevd noensinne.
Her er kundeservice i fokus , mer enn man skulle tro . Veldig bra 👍
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.