2de paasdag mijn telefoon laten vallen. Even gebeld voor wat informatie, naderhand nog een belletje terug gekregen met wat extra info wat betreft mijn keuze. Top zaak, volgende ochtend was de telefoon... Ver más
Ik heb daar een laptop besteld. Gewoon standaard routine en dat ging goed. Toen wilde ik een verlenging van de garantie bestellen. Gevraagd per mail. Antwoord duurde vrij lang, maar antwoord was ni... Ver más
Maandag besteld maar geen bevestiging van bestelling of betaling. Woensdag via whatsapp contact gezocht. Snelle reactie en opheldering. Mobiel werd nog dezelfde dag bezorgd. Ik bleek een fout in mijn... Ver más
Superervaring! Op 2e paasdag even op de gok een vraag gestuurd over levertijd. Toch gelijk antwoord gekregen. Na bestelling is product ook direct verstuurd en binnen 1 dag afgeleverd. Topservice!
Información sobre la empresa
- Tienda de informática
- Tienda de accesorios para computadoras
- Tienda de ordenadores y accesorios
- Operador de telefonía móvil
- Proveedor de equipos de telecomunicaciones
Escrito por la empresa
TechFabrique.nl is de online aanbieder voor de zakelijke en consumentenmarkt op het gebied van de juiste IT-hardware. Wij staan voor eenvoud, toegankelijkheid, betrouwbaar en 100% servicegericht. TechFabrique.nl is dan ook dé one stop shop voor al uw benodigdheden omtrent kantoor en ICT.
Maalstoel 2, 7773 NN, Hardenberg, Holanda
- 0854845840
- info@techfabrique.nl
- techfabrique.nl
Ha contestado el 50% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
Wat een snelle levering
Wat een snelle levering! Op zondag 17.40 besteld en op de volgende dag (maandag) om 13.47 al geleverd. Chapeau!
Aankoop Apple Watch
Bestelling geplaatst en de volgende dag het product netjes ontvangen! Goede service.
Top service!
Ik heb een laptop besteld en deze werd supersnel verzonden door TechFabrique. Helaas gooide DHL roet in het eten met een onterechte ‘niet thuis’-melding, maar TechFabrique heeft dit ontzettend professioneel en snel opgepakt. Dankzij hun topservice werd mijn laptop al de volgende dag alsnog geleverd.
Kortom: TechFabrique verdient zonder twijfel een 10/10! Geweldige communicatie, snelle acties en echte klantgerichtheid. Absoluut een aanrader!
Elke zending keurige verzorgt tot nu…
Elke zending keurige verzorgt tot nu toe en scherp geprijsd
Wordt goed meegedacht naar oplossingen…
Wordt goed meegedacht naar oplossingen en invulling.
Goed geregeld, ook voor de particuliere bestelling
Vlotte directe communicatie en follow-up.
Specs goed weergegeven. Goede en snelle levering.
Al heb ik de bestelling nog niet binnen…
Al heb ik de bestelling nog niet binnen (zit een weekend tussen) ben ik tot nu toe zeer tevreden. Bezorging komt wel goed.
Grote pluim naar de klantenservice die zelfs buiten de openingstijden behulpzaam is.
Maak je niet vaak mee.
Tot nu toe zeer tevreden
Goede prijzen en klantenservice.
Laptop besteld voor een scherpe prijs. Daarnaast had ik nog wat vragen over het product en ik werd vriendelijk en snel geholpen. Aanrader!
Goede website
Snelle reactie op mails, goede prijs, snelle bezorging, goed werkend product
Snelle levering, goede service!
Na bestelling, werd de bestelling gelijk opgepakt. En volgens levertijd geleverd. Product werd geleverd zonder schade en zoals beschreven op de website. Kortom zeer tevreden
diverse bestellingen, goed contact.
Via Tweakers een laptop gevonden bij dit bedrijf. ik kreeg geen mail met bevestiging. Er blijkt een mail probleem te zijn met google accounts. Via whatsapp ben ik verder uitstekend geholpen. Ondertussen een alternatief e-mailadres aangemaakt en al 4 bestellingen tot een goed einde gebracht.
Bestelling ging makkelijk
Bestelling ging makkelijk; snel geleverd. Perfect.
Uitstekende communicatie
Erg tevreden over de webshop! Geweldige service en uitstekende communicatie!! Absoluut een aanrader!
Advies
Kreeg hier goed advies wat het beste bij mij paste qua telefoon. De bestelling snel binnen en nog een feedback of alles gelukt was. Fijne service 👌🏻
Professioneel
Een professioneel bedrijf dat doet wat ze zeggen
Goed product
Ik heb een mooi product voor een goede prijs besteld, tevens was er ook goede communicatie met het team bij vragen en overall ben ik dus erg tevreden!! Zeker een aanrader
Zeer goed bedrijf
Ben heel goed geholpen door de desbetreffende persoon! En ze leveren top kwaliteit!
Een goed en net bedrijf.
Een goed en net bedrijf die altijd keurig volgens afspraak levert.
fijne onderneming
Top onderneming met goede service eerlijke prijzen en ruim assortiment!
Más información sobre otros tipos de reseñas.