Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

2de paasdag mijn telefoon laten vallen. Even gebeld voor wat informatie, naderhand nog een belletje terug gekregen met wat extra info wat betreft mijn keuze. Top zaak, volgende ochtend was de telefoon... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Ik heb daar een laptop besteld. Gewoon standaard routine en dat ging goed. Toen wilde ik een verlenging van de garantie bestellen. Gevraagd per mail. Antwoord duurde vrij lang, maar antwoord was ni... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Maandag besteld maar geen bevestiging van bestelling of betaling. Woensdag via whatsapp contact gezocht. Snelle reactie en opheldering. Mobiel werd nog dezelfde dag bezorgd. Ik bleek een fout in mijn... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Superervaring! Op 2e paasdag even op de gok een vraag gestuurd over levertijd. Toch gelijk antwoord gekregen. Na bestelling is product ook direct verstuurd en binnen 1 dag afgeleverd. Topservice!

Información sobre la empresa

1. Tienda de informática
  2. Tienda de accesorios para computadoras
  3. Tienda de ordenadores y accesorios
  4. Operador de telefonía móvil
  5. Proveedor de equipos de telecomunicaciones

Escrito por la empresa

TechFabrique.nl is de online aanbieder voor de zakelijke en consumentenmarkt op het gebied van de juiste IT-hardware. Wij staan voor eenvoud, toegankelijkheid, betrouwbaar en 100% servicegericht. TechFabrique.nl is dan ook dé one stop shop voor al uw benodigdheden omtrent kantoor en ICT.

Información de contacto

Ha contestado el 50% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Na plaatsing review aktie

Product Samsung FOL7 gekocht. was binnen een week het binnenscherm defect. Moest op eigen kosten product terug sturen. Bij navraag bij importeur bleek het niet in Nederland geïmporteerd te zijn. Na een maand mijn aankoopbedrag terug.

15 de septiembre de 2025

Een nieuwe telefoon nodig

Een nieuwe telefoon nodig. Vergelijkingssites toonden de beste prijs bij TechFabrique. De website bleek betrouwbaar (scamcheck van Thuiswinkel) en ook zeer toegankelijk. Dus besteld, en prompte levering volgde. Chapeau!

1 de octubre de 2025

Ultrawide Monitor gekocht.

Ultrawide Monitor gekocht.

Na veel vergelijken van specs was ik op een HP monitor uitgekomen met webcam en hub om mijn thuiswerkplek helemaal compleet te maken. Via Tweakers was ik uitgekomen op TechFabrique. Zij hadden de scherpste prijs. Maar ook een super makkelijk bestelproces en een snelle levering.

Echt een aanrader!

29 de septiembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Omdat het Windows 10 tijdperk ten einde…

Omdat het Windows 10 tijdperk ten einde loopt, en een van mijn huidige Asus laptops zijn beste tijd ook wel heeft gehad besloot ik om maar weer een nieuwe Asus aan te schaffen, dit merk bevalt me al vele jaren zeer goed.
Dus...Maar een Expertbook core i7, 32 GB besteld, een groot verschil met de huidige die ik had, die een core i3 was, met maar 4 Gb aan geheugen.
Die computer wordt misschien ingezet als NAS, of extra server...
Zeer tevreden met de gang van zaken bij TechFabrique... GrTz.

6 de octubre de 2025

Een aanrader

Duidelijke website
Goede prijs
Op voorraad is ook echt op voorraad
Vlot geleverd
Een verademing tov andere leveranciers
Een aanrader

6 de octubre de 2025

Goede informatie

Eerst informatie gevraagd en toen een deskundige uitleg gekregen van Tom.Daarna laptop besteld, 1 dag later op tijd geleverd.
Al met al zijn we zeer tevreden.

30 de septiembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Het bedrijf verkoopt goede producten…

Het bedrijf verkoopt goede producten voor een scherpe prijs. Het onderscheidt zich door een snelle levering en een goede en bereikbare klantenservice.

Ik had gevraagd voor een bezorging op zaterdag. De bezorgdienst bleek echter vertraagd. Gelukkig bleek de klantenservice van Techfabrique altijd bereikbaar, ook s'avonds en in het weekend om advies en ondersteuning te bieden. Het product is goed aangekomen.

Al met al een positieve ervaring ondanks dat de levering vertraagd was. Goede producten, een goede en snelle service en gunstige prijzen maken dat dit een goede partij is om hardware te bestellen

22 de septiembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Concurrerende prijzen, goede service en snelle reacties via Whatsapp

De laptop van mijn zoon crashte op donderdag en had dringend een nieuwe nodig. Heb toen een nieuwe uitgekozen op Tweakers en daar kwam ik Techfabrique tegen die een levertijd hadden van een dag. Heb voor de zekerheid hun klantenservice een bericht gestuurd met de vraag of ze op tijd konden leveren. Tom reageerde direct en zei dat dat mogelijk was. Ze konden er een weekendlevering van maken indien ik expliciet vermelde dat het zaterdag geleverd moest worden. Dus donderdagavond besteld en deze werd netjes op tijd zaterdagmiddag geleverd. Al met al zeer goede service en hele snelle reacties op mijn vragen via Whatsapp.

7 de septiembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Excellent and highly advisable, shop

TechFabrique is a fast and good working shop.
I have a very good experience, with excellent service and personal contact.
The hardware i bought arrived fast and in good condition for a good price!

29 de julio de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik heb op vrijdag rond 23.40 een…

Ik heb op vrijdag rond 23.40 een telefoon besteld met de hoop deze maandag of dinsdag te mogen ontvangen. Deze heb ik echter zaterdag middag al ontvangen. Super snelle levering dus. Ook werden mijn vragen via Whatsapp netjes beantwoord. Als je Gmail hebt let erop dat de eerst e-mails in je SPAM box binnen komen. Ik ben zeer positief over dit bedrijf.

24 de mayo de 2025

Klantgericht!

Klantgericht ten top. Vroeg na of een item nog leverbaar was. Dit leek zo te zijn maar was toch niet zo. Kreeg vanuit Techfabrique direct een belletje om mijn hiervoor te waarschuwen!

24 de abril de 2025

Laptop

Ik heb onlangs een laptop besteld, door de paasdrukte zou deze wat later komen, na het versturen van een mailtje kreeg ik snel een reactie van Tom. Ik had uitgelegd dat de laptop nodig was voor een evenement. Tom heeft ervoor gezorgd dat de laptop alsnog de dag erop geleverd is. Dikke 5 sterren!

19 de abril de 2025
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.