Teknicar - MB Automobiler ApS Opiniones 20

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,5

Ringstedvej 19, 4600 Køge, DK

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos værkstedet. Servicen var i top fra start til slut – de var imødekommende, ærlige og professionelle. Jeg blev holdt godt opdateret under hele forløbet, og arb... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God og kompetent hjælp, rådgivning og sparring. Er meget tilfreds og kan varmt anbefale Teknicar- MB Automobiler 🤗

Información sobre la empresa

1. Tienda de reparación de automóviles
  2. Mantenimiento y reparación de automóviles
  3. Taller mecánico

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Teknicar består af mere end 180 værksteder fordelt over hele landet. Find dit lokale værksted, på postnummer eller find det via listen herunder. Teknicar er en række frie og selvstændige værksteder, med én vigtig fælles interesse - nemlig biler. Derfor servicerer vi dig og din bil bedst muligt!

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Hurtig og proff

Hurtig og proff. Service og udførelse leveret

16 de marzo de 2026

Hej Connie

Tak for din anmeldelse😊

Det er dejligt at høre, at du har oplevet hurtig og professionel service samt udførelse.

Rigtig god dag til dig!

Kathrine fra Teknicar

Godt håndværk

Godt håndværk, god pris, venlighed.

23 de julio de 2025

Hej Talha

Tusind tak for din anmeldelse – og for de pæne ord.

Vi er glade for, at du oplevede godt håndværk, en fair pris og venlig service – det er netop den kombination, vi altid stræber efter.

Mange sommerhilsner
Sofie fra Teknicar

Helt enestående oplevelse

Helt enestående oplevelse. Fantastisk service, åbenhed og ærlighed fra første møde til det sidste. Meget professionelt værksted og personale. Vi kan kun anbefale at finde sig en god brugt bil her. Vi kommer igen næste gang vi mangler bil.
Bedste hilsner
Boye og randi

26 de junio de 2025
Opinión espontánea

Hejsa Boye og Randi,

det er virkelig skønt at læse jeres anmeldelse - WOAW!

Tusind tak for de rosende ord om MB og personalet. Vi glæder os allerede til at se jer igen 😊

De bedste sommerhilsner Sofie fra Teknicar

Perfekt service

22 de abril de 2025

Hej Levi,

Tusind tak for din anmeldelse – det er skønt at høre, at du oplever perfekt service.
Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Sofie fra Teknicar

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super service og høj kvalitet!

Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos værkstedet.
Servicen var i top fra start til slut – de var imødekommende, ærlige og professionelle. Jeg blev holdt godt opdateret under hele forløbet, og arbejdet blev udført både hurtigt og grundigt. Bilen kører perfekt nu, og jeg følte mig tryg gennem hele processen.
Kan varmt anbefale værkstedet til andre – jeg kommer helt sikkert igen, hvis behovet opstår.

20 de marzo de 2025

Hej Oktay,

det er rigtig dejligt at læse om din oplevelse. Det er nogle gode ting, du fremhæver - såsom ærlige og professionelle, du blev opdateret og følte dig tryg.

Vi sætter kæmpe stor pris på din anmeldelse og anbefaling af værkstedet.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen,

venlig hilsen Sofie fra Teknicar

God og kompetent hjælp

God og kompetent hjælp, rådgivning og sparring.
Er meget tilfreds og kan varmt anbefale Teknicar- MB Automobiler 🤗

25 de marzo de 2025

Hejsa Jan,

det er nogle gode ting, du fremhæver - og det er vi rigtig glade for at høre.

Vi sætter pris på din anmeldelse og anbefaling og ser frem til at byde dig velkommen igen hos MB Automobiler.

Venlig hilsen Sofie fra Teknicar

10/4 👌

10/4 👌 - Flot service - kun ABSOLUT godt at sige om dette værksted - hurtigt og expedit. 💯 % tillid og tilgængelighed. Så så imødekommende og problemløsende i topklasse. Kan kun give den bedste anbefaling til dette værksted.
🥰♥️👏🌹

11 de octubre de 2024

Respuesta de Teknicar - MB Automobiler ApS

Hej Rikke. Det er virkelig fantastisk at høre! WOAW. Tusind tak for din anmeldelse og anbefaling :)
Rigtig god dag til dig. Venlig hilsen Sofie fra Teknicar

Super kundeservice

Super kundeservice og løsningsorienteret team på værksted såvel som bogholderi.

5 de agosto de 2024

Respuesta de Teknicar - MB Automobiler ApS

Kære Frank. Det er super dejligt at høre.
Vi ønsker dig en fortsat dejlig sommer

Fin og hurtig service

Fin og hurtig service, god orientering om reparation og fin kommunikation med værkstedet undervejs.

4 de julio de 2024

Respuesta de Teknicar - MB Automobiler ApS

Hej Jørgen. Det er dejligt at høre - og vi håber, at du en anden gang vil bruge os hos MB Automobiler.
Vi ønsker dig en rigtig god dag og sommer

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig og venlig betjening, god kvalitet og rimelige priser

20 de junio de 2024

Respuesta de Teknicar - MB Automobiler ApS

Hej Parly. Det er dejligt at høre - tak for de flotte ord.
Vi ønsker dig en rigtig god dag og sommer

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.