Jeg kan varmt anbefale SH Auto. Man får en meget venlig og professionel behandling. Min bil viste sig at have flere problemer end mit håb, men var klar over hvad vej det bar hen. Jeg blev hurtigt kont... Ver más
La empresa ha respondido
Vi har brugt SH auto i 8 år, og er utrolig tilfreds med den service vi får. Vi har fuld tillid til Steffen & co, da de altid ringer inden de laver noget, altid informerer hvis der er noget vi burde... Ver más
La empresa ha respondido
Ude hos Steffen og hans folk får man ALTID fantastisk, venlig, og SERIØS behandling. Service og ÆRLIGHED er altid fremherskende. Jeg kan kun anbefale dem uanset opgaven.
La empresa ha respondido
Som erhvervskunde sætter jeg kæmpe stor pris på den proffesionalisme som Steffen & Co gang på gang udviser. Kommunikation, pris og generelt bare god service går op i en højere enhed. Kan kun give de... Ver más
Teknicar består af mere end 180 værksteder fordelt over hele landet. Find dit lokale værksted, på postnummer eller find det via listen herunder. Teknicar er en række frie og selvstændige værksteder, med én vigtig fælles interesse - nemlig biler. Derfor servicerer vi dig og din bil bedst muligt!
Ellidshøjvej 61b, Ellidshøj, 9230, Svenstrup J, Dinamarca
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Dygtige mekanikere og gode priser. Hurtig service.

Respuesta de Teknicar - SH Auto
Min bil er utæt i kølesystemet og bilen bliver fragtet til Sh auto dagen efter får jeg en pris på 11.200.- jeg spørger ind til hvad tilbuddet indeholder hvilket medarbejderen nærmest ikke kan forklare og har svært ved at udspecificere tilbuddet hvilket gør jeg bliver mistænksom, der bliver sagt oliekøler utæt og at de mener hele fronten af bilen skal afmonteres for at kunne komme til, jeg forhøre mig om priser ved anden mekaniker og flytter straks min bil fra Sh Auto, Den anden mekaniker var hovedrystende og ved at tabe skuffen da han hørte om forløbet ved Sh Auto det var overhovedet IKKE nødvendigt at afmontere fronten på bilen regningen total lyder på 6.130,66 kr Inkl. lånebil i perioden, altså over 5000.- i forskel. så jeg vil opfordre både nuværende og kommende kunder om at få udspecificere præcist hvad der skal laves og kontrollere priser ved andet værksted.

Respuesta de Teknicar - SH Auto
Gode folk, der ved hvad de laver, og tager ansvar.
Har flere gange givet rigtigt god rådgivning, samt fundet problemer jeg ikke var opmærksom på.
Super service som altid.
Har brugt dem i flere år, og det har altid været tip top.

Respuesta de Teknicar - SH Auto
Super god service! Har fået lavet bil hos dem i over 5 år. Jeg er yderst tilfreds med deres arbejde.

Respuesta de Teknicar - SH Auto
Altid rigtig god service og så kan de faktisk reparere ting - ikke bare skifte reservedele

Respuesta de Teknicar - SH Auto
De løste mit problem med det samme, så jeg ikke skulle vente.

Respuesta de Teknicar - SH Auto
Más información sobre otros tipos de reseñas.