Jeg kan varmt anbefale SH Auto. Man får en meget venlig og professionel behandling. Min bil viste sig at have flere problemer end mit håb, men var klar over hvad vej det bar hen. Jeg blev hurtigt kont... Ver más
La empresa ha respondido
Ude hos Steffen og hans folk får man ALTID fantastisk, venlig, og SERIØS behandling. Service og ÆRLIGHED er altid fremherskende. Jeg kan kun anbefale dem uanset opgaven.
La empresa ha respondido
Som erhvervskunde sætter jeg kæmpe stor pris på den proffesionalisme som Steffen & Co gang på gang udviser. Kommunikation, pris og generelt bare god service går op i en højere enhed. Kan kun give de... Ver más
Teknicar består af mere end 180 værksteder fordelt over hele landet. Find dit lokale værksted, på postnummer eller find det via listen herunder. Teknicar er en række frie og selvstændige værksteder, med én vigtig fælles interesse - nemlig biler. Derfor servicerer vi dig og din bil bedst muligt!
Ellidshøjvej 61b, Ellidshøj, 9230, Svenstrup J, Dinamarca
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Respuesta de Teknicar - SH Auto
Altid dejligt at komme hos SH auto i Ellidshøj, super service og dygtige folk

Respuesta de Teknicar - SH Auto
Whilst major job was well done over 1500 quid charged £180 quid for new battery !!!!??? Big rip off

At værkstedet er Meget serviceminded. Hurtige og rimelige med priser

At I kunne tage min bil akut. Og lave den med det samme. Tak tak

Respuesta de Teknicar - SH Auto
Jeg kan kun varmt anbefale jeres værksted 👌 service der er super, flink og rar personale der kan sit kram og for det vil jeg gerne sige 1000 tak for 👍 rigtig glædelig jul gutter 🙂

Respuesta de Teknicar - SH Auto
Altid god service, venlig og dygtige medarbejdere, rigtigt godt arbejde, har aldrig haft noget at brokke mig over

Respuesta de Teknicar - SH Auto
Vi har brugt SH auto i 8 år, og er utrolig tilfreds med den service vi får. Vi har fuld tillid til Steffen & co, da de altid ringer inden de laver noget, altid informerer hvis der er noget vi burde få lavet på et senere tidspunkt, er utrolig fair i deres tilbud.
Når vi sår får lavet noget er der aldrig en finger at sætte på det.
Helt generelt er det bare en god oplevelse af have SH Auto som vores mekaniker.

Respuesta de Teknicar - SH Auto
Altid venlig og seriøs betjening. Veludført arbejde.

Alt spiller bare!
Lige fra man booker tid på værkstedet, hvor fint arbejdet er udført og så er der prisen... det er sjældent man oplever at blive overrasket over det er billigere end forventet.
Tak til SH auto for god behandling

Respuesta de Teknicar - SH Auto
Altid god service, tid til fif og gode råd, gutterne helt nede på jorden 👍😊

Hjælpsom og professionelt
Imødekommen og virkelig godt arbejde. Kan kune anbefales

Respuesta de Teknicar - SH Auto
Más información sobre otros tipos de reseñas.