Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag fick ett väldigt trevligt bemötande, jag skulle bara fråga om det var möjligt att gradera upp min bil och efter en timme så hade jag en helt ny navigation bilen. Jag tycker att dom var väldigt pro... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De hjälpte mig att installera både en Android som ersättning till min trasiga PCM 3.0 och backkamera till min Boxster 2009. Allt gick snabbt och smidigt och nu funkar det helt perfekt. Supernöjd med... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Besökte Tereteknik för att få igång AppleCarPlay i min Mercedes då det inte var aktiverat vid köp. De tog sig an bilen på en gång och en timme senare var bilen klar! Så smidigt och snabbt fixat. Har... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg er basert i Norge, og bestilte installasjon av carplay på min mercedes benz. De sendte meg kabelen og ga nyttige og konkrete instruksjoner på posten. Så kontaktet en veldig hjelpsom tekniker meg p... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de repuestos para automóviles

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Expert på Plug n play lösning av bilstereo och backkamera just till din bil. Mer än 100 tusen nöjda kunder. Sedan 2011.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

4,4

Todas las opiniones

14 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

TereTeknik med utmerket kundebehandling og fantastisk service

Jeg oppfatter Tereknik som svært seriøse, hjelpsomme, imøtekommende og meget kvalifiserte. Jeg kjøpte en Q395 S190 som hadde behov for oppgradert programvare, og ble tilsendt detaljerte beskrivelser og gode råd. Selve "Car Navigation System" jeg kjøpte er fantastisk bra, og passer perfekt i min 2004 BMW X5. Det ser originalt ut, bare mye bedre. Det er i praksis en Computer (med Android operativsystem) med svært god fleksibilitet mht. app og programvare. Det eneste å trekke ned på er at de medfølgende bruksanvisningene er litt mangelfulle. Det fine er at Tereteknik sine teknikere er interessert i å hjelpe deg. Det er en flott trygghet. 5 stjerner til TereTeknik for utmerket kundebehandling og service.

1 de febrero de 2018
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Imponert over topp service!

Kjøpte en S160 stereo med DAB+. Fikk problemer med skjermen som ble helt hvit. Tok kontakt med Tereteknik. Sendte inn stereoen. De sendte meg en ny S190, som er en nyere og bedre modell.(Portofritt). Plagdes litt med monteringen da det manglet noen kabler. Men det var ikke noe problem. Tereteknik sendte meg kablene som manglet. Ryggekameraet som fulgte med, hadde jeg litt problemer med å få montert. Etter en mail fra Tereteknik gikk alt som en lek. De er raske med å svare på mail og hjelpe til med løsninger! Tereteknik kan virkelig anbefales!

12 de diciembre de 2017
Valorada con 1 estrellas sobre 5

RÆVA KUNDESERVICE

RÆVA KUNDESERVICE, stive priser og skjerm som til tider kortslutter.

Kjøpte touch skjerm med dab fra tereteknik da de var de eneste som leverte dette. Betalte da mer enn dobbeltpris bare for å få med innebygd dab. Som ikke alltid funker... dårlig antenne. Skjermen går i svart ofte. Den fryser og henger seg opp.
Sendt flere Mail. Blir behandlet som at jeg har gjort alt feil og føler meg nedverdig av kundeservicen.
Hadde jeg bare visst at jeg ikke kom til å kunne bruke daben hadde jeg ikke giddi å kjøpe den. Ikke engang få den gratis.

24 de noviembre de 2017
Valorada con 5 estrellas sobre 5

I only have positive things to say …

I only have positive things to say about Tereteknik. I ordered an Andriod multimedia system with the canbus options for my specific car. I was doubtful at first but the stereo is great and it works with the steering wheel buttons and shows the same stuff in the display as the original radio. Really happy with the new stereo. I had some initial work to install everything including flashing with the latest firmware, but I got excellent support from Tereteknik. They were fast to answer my mails and helped with exact guides on how to do everything. I can only recommend them.

8 de noviembre de 2017
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Köpte en skoda anpassad sterio här …

Köpte en skoda anpassad sterio här ifrån.
Varit lite strul med att den låst sig men fick snabbt hjälp med att ordna detta med hjälp av Uppdatering av mjukvaran.
Snabb och bra support med bra instruktioner hur jag skulle fixa detta.
5av5

21 de septiembre de 2017
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Etter veldig mye frem og tilbake

Etter veldig mye frem og tilbake, så klarte vi endelig å få liv i stereoen. Veldig god kundeservice, men du er nødt til å like å skrive Mail om du trenger hjelp, for eg kom ikkje gjennom på telefon. Eg hater å skrive Mail, er for utolmodig til det. Men svarene på mailene var veldig gode. Videre burde det vere med en enkel monterings anvisning for oldiser som meg og. Som ikke har montert opp anlegg siden 80 årene.

8 de septiembre de 2017
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Köpte en eftermarknads stereo för att …

Köpte en eftermarknads stereo för att koppla in i min bil. Det var snabb leverans. Var Plug & Play precis som de beskrev på produktsidan, men hade problem att hitta vart en kabel skulle kopplas in till antennadaptern.
Skickade iväg ett mail och frågade, fick snabbt ett svar som bl.a. innehöll en tydlig bild och det var väldigt enkelt att följa och utföra, även för mig som har väldigt lite erfarenhet av bilradio.
Har fått ett väldigt bra intryck av detta företag. Rekommenderas.

11 de agosto de 2017

Kjøpte stereo til BMW E46

Kjøpte stereo til BMW E46. Fungerer meget bra, enkel installasjon. DAB-mottager var defekt, men fikk ny i posten på 3 dager. Rask svar fra kundeservice og god hjelp. Eneste jeg kan trekke for må være at jeg måtte kjøpe ny del til midtkonsoll (holder klimapanel), til tross for at det opplyses om at dette ikke er nødvendig. Årsak er nok at det er ulike konsoller i bilene avhengig av utstyr. Min hadde oppbevaringsboks over askebegeret, og da sitter ikke klimapanelet fast. Undersøk dette før start montasje (avrundede kanter i nedre hjørner på klimapanel, skal være tilsvarende på konsollen for at den skal sitte fast).

11 de agosto de 2017
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kopte en skoda anpassad sterio har …

Köpte en skoda anpassad sterio här ifrån.
Snabb och bra support med bra instruktioner hur jag skulle fixa detta.
5av5

9 de junio de 2017
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Meget hjælpsomme

Hej.
Jeg købte i januar 2014 en GPS til min BMW. Da jeg nu fandt at det var tid at opdatere mit kart kontaktede jeg dem igen. Da jeg købte GPS var jeg usikker på hvordan jeg fik kartet opdateret og dengang sagde de at de ville hjælpe mig når det skulle ske. ( da jeg købte GPS var det i forhold til nu med LIfetime opdatering).
Efter noget skriveri frem og tilbage hvor de har hjulpet mig meget med opdateringen har jeg nu en GPS der er klar igen.
SUPER - GOD BEHANDLING

2 de junio de 2017

La experiencia Trustpilot

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.