Valorada con 5 estrellas sobre 5

Echt Fantastisch! Wij hebben zowel de vier seizoenen dekbeden als de wollen onderdeken aangeschaft bij Terschellinger. Het heeft oprecht onze verwachtingen overtroffen. Het is zo comfortabel dat wij... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wij hebben enkele maanden geleden het 4 seizoens dekbed gekocht. Omdat wij in de winter een erg koude slaapkamer hebben, zocht ik specifiek een dekbed dat van natuurlijk materiaal gemaakt was en pa... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Opgegroeid met het slapen onder schapenwollen dekbedden en nu eindelijk onszelf dat gegund. Enorm genieten weer! Prettig warm en goed van gewicht waardoor het een luxe gevoel geeft. Super blij. Klante... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede service en vriendelijke personeel De all years dekbedden terug gestuurd en de zomer dekbedden gekocht. De all years waren voor ons te dik. De zomer dekbedden zijn behaaglijk en heerlijk warm.... Ver más

4,6

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Topper van een topper

We hebben een topper/dekje en het ligt precies zoals ik hoopte. Ons nieuwe harde matras was te hard voor mij. Met de topper niet meer. Er zit iets een natuurlijk geurtje aan maar dat vind ik juist lekker. Het ligt zo zacht en warm. Het liefst slaap ik er op zonder hoeslaken ertussen maar dat vindt mijn man kriebelen. Mijn zoon is 1 keer doorgelekt met plassen. En ik zag
geen vlek en, rook niets, ik kon het niet eens meer terug vinden. Het is echt vocht en vuilafstotend. Het was ook super verpakt met hygiëne labels verzegeld. Én snel geleverd. En dat voor die prijs.

11 de diciembre de 2025

Super fijn bedrijf

Super fijn bedrijf, zeer kundige mensen, door mijn ziekte werd het vaker aangeraden, informatie ingewonnen bij deze geweldige mensen, slaap ik beter en heb ik geen koude voeten meer!!!

6 de noviembre de 2025

Heerlijke (winter) dekbed

Heerlijke (winter) dekbed! Wij hebben maat 220x240 gekocht en willen geen kleinere meer!
Deken ligt lekker, is heerlijk warm maar niet overdreven, ademt met je mee.
Prijs / kwaliteit verhouding is 👍🏻

Heerlijk warm

Snelle levering, keurig verpakt.
Goede kwaliteit/prijs verhouding.
Heerlijk zacht, warm en luchtdoorlatend. Zowel dekbed als de kussens zijn zeer aan te bevelen!

Helemaal top!

Inmiddels is zowel mijn bed als die van mijn dochter gevuld met de fijne kwaliteit van Terschelling.
Volledig natuurlijke produkten. In de winter lekker warm en in de zomer evengoed lekker fris!
Ik ben fan!!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vanochtend een bestelling gedaan en tot…

Vanochtend een bestelling gedaan en tot mijn grote verbazing werd het al rond 18.30 dezelfde dag geleverd! Super snel! Ik heb eerder een dekbed besteld wat heel goed bevalt! En waar ik dik tevreden over ben! Nu een wollen bedcover besteld! Heerlijk met deze koude dagen!

21 de noviembre de 2025
Valorada con 2 estrellas sobre 5

molten en hoeslaken besteld

molten en onderlakens besteld. Molton was vies. Na gewoon wassen ging het er niet uit. Nachtje in biotex wekte ook niet. Ossegal werkte uiteindelijk wel. Kreeg wel een reactie (leek ai) maar totaal geen compensatie.
De hoeslakens vindt ik erg ruim vallen

10 de noviembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super service en kwalitatieve spullen

Half 11 s'ochtends besteld en dezelfde dag om 18.15 bezorgd.
Dit is waanzinnig.

Spulletjes zien er goed uit ik ben erg benieuwd hoe warm het wollen dekbed, onderdeken en kussentje gaan zijn in mijn camper...

Chapeau voor de service

17 de noviembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

zeer tevreden met alle wollen slaapproducten

Ik begon met de wollen deken en sinds ik die op mijn matras heb slaap ik echt veel beter.
Toen toch ook maar een kussen en dekbed besteld. Alleen de maat 220 x 200 is een vreemde maat. Ik zou zeggen 220 is de breedte, maar de rits zit daarmee aan de bovenkant. Heel blij dat de medewerkers me daarin tegemoet wilden komen en heb een nieuw dekbed mogen bestellen van 240 x 200. Vannacht ga ik er onder slapen en verheug me nu al .

23 de octubre de 2025

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.