Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Echt Fantastisch! Wij hebben zowel de vier seizoenen dekbeden als de wollen onderdeken aangeschaft bij Terschellinger. Het heeft oprecht onze verwachtingen overtroffen. Het is zo comfortabel dat wij... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wij hebben enkele maanden geleden het 4 seizoens dekbed gekocht. Omdat wij in de winter een erg koude slaapkamer hebben, zocht ik specifiek een dekbed dat van natuurlijk materiaal gemaakt was en pa... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Opgegroeid met het slapen onder schapenwollen dekbedden en nu eindelijk onszelf dat gegund. Enorm genieten weer! Prettig warm en goed van gewicht waardoor het een luxe gevoel geeft. Super blij. Klante... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede service en vriendelijke personeel De all years dekbedden terug gestuurd en de zomer dekbedden gekocht. De all years waren voor ons te dik. De zomer dekbedden zijn behaaglijk en heerlijk warm.... Ver más

4,6

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Valorada con 5 estrellas sobre 5

TERSCHELLINGER Schapenwollen dekbedden EEN AANRADER !

Enkele maanden geleden bestelden we via Bol.com twee eenpersoons Terschellinger schapenwollen dekbedden.Toen we ze in gebruik namen wisten we dat in de gebruiksaanwijzing vermeld was dat de schapenstalreuk na enkele tijd zou verdwijnen,en inderdaad,na tien dagen was de reuk verdwenen.Ondertussen genieten we reeds zes weken van deze warme zachte comfortabele dekbedden.

8 de febrero de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik had een winter dekbed besteld en dit…dienst na verkoop slecht

Ik had een winter dekbed besteld en dit valt reuze mee dus dacht ik ik bestel ook het eco wollen kussen. Dit kussen is na een week heel plat ondanks het opschudden en je kan het niet eens goed opschudden. Tis precies gevuld met lappen wol. Ze sturen je zowiezo een mail en ik had dit vermeld, ze vroegen welk kussen en sinds ik terug gemaild had heb ik geen reactie meer gehad ook nie bij een latere poging, ze antwoorden niet meer !

29 de febrero de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zowel het dekbed als de klantenservice zijn van buitengewone kwaliteit!

Ik had ze eerst gebeld voor persoonlijk advies. Dit was een zeer prettig gesprek waarna ik besloot het dekbed te bestellen. Ik kwam er echter achter dat ik de verkeerde maat had besteld. Het was weekend en de klantenservice was niet meer bereikbaar. Op maandagochtend vlak na 8 uur, reageerden ze direct. Annuleerde mijn bestelling en ook het geld werd vrij snel teruggestort. Ik heb direct de juiste maat besteld en die werd keurig de volgende avond thuis bezorgd.
Hele goede service.
En het dekbed?
Daar ben ik alleen maar vol lof over!
Een zeer goede investering en ik kan het dan ook éénieder aanraden. Maar ook dit bedrijf. Zo'n service tref je weinig meer.

5 de marzo de 2024

Prijs-kwaliteit is top

Snelle en nette levering. Product is heel erg fijn en precies zoals beloofd. Prijs kwaliteit verhouding is top!

1 de febrero de 2024

Superfijn dekbed

Perfecte timing, in de avonduren, van de besteldienst , zo maak je het zelden mee! En supersnel geleverd. Vervolgens een heerlijk warm wollen dekbed voor een zeer aantrekkelijke prijs, heb spijt dat ik dit al niet veel eerder aangeschaft heb. Echt een aanrader!

9 de febrero de 2024

Slaapgenot

Super snelle levering met fijne vervoersmaatschappij die in de avond leveren op exact aangekondigde tijdstip. De schaapvacht van Terschellinger is vervolgens een genot om op te slapen.

5 de febrero de 2024
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Een stevig kussen

Een stevig kussen, maar moet nog wel wennen.
De neksteun is fijn maar zit toch naar mijn mening beetje los van het kussen. Verder prima kussen en slaap wel beter.

15 de enero de 2024

Heerlijk warm

4 seizoenen dekbed, slaapvacht, eco wollen kussen en een hoeslaken besteld. Geur valt mij echt reuze mee.
Snelle levering. Alles ziet er goed uit.
Slaapvacht is heerlijk dik en warm.
De flanellen hoeslaken is aan de zijkant breed valt super om mijn dikke matras heen. Wilde in nog een kleur bijbestellen maar die is helaas niet meer op voorraad.

Communicatie ivm met een paar vragen via de e-mail was snel, informatief en netjes afgehandeld.

3 de enero de 2024

comfortabel warm wollen dekbed

Ik had wat vragen gesteld en daar kreeg ik snel en uitgebreid goed antwoord op, heel fijn
Het vier seizoenen schaperie dekbed besteld 2x 1 persoons
Al de volgende dag 's avonds bezorgd, dus hebben we al heerlijk geslapen onder ons WOLLETJE.
Het is comfortabel warm en niet zwaar en het ruikt heerlijk fris en de tijk is ook aangenaam zacht.
Met deze temperatuur 's Nachts 8° is 1 winter dekbed wel voldoende.
100% tevreden, met onze dank aan de Schaapjes🙂

28 de diciembre de 2023

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.