Aardig personeel, behulpzaam,bij het ontbreken van een kleding stuk kijken of het te bestellen is en regelen dat dan ook direct Echter als je alleen kleding gaat passen is er niemand bij de hand die... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Bestellen via de website ging gemakkelijk en snel, net als de levering. Enkele artikelen heb ik naar de winkel teruggebracht en binnen 2 dagen had ik het geld dat ik ervoor betaald had al terug op mij... Ver más
La empresa ha respondido
Ik loop regelmatig even binnen en ben vaak verrast door het aanbod. Klantendagen zijn ook fijn want 30% korting. Ik heb hierdoor extra kledingstukken in de tas laten stoppen;) Ruilen of terugbrengen... Ver más
La empresa ha respondido
Snelle verzending. Super fijne broeken voor de jongens. Alleen jammer dat het in 2 zakjes worden verzonden. Misschien is het een optie om bij de verzending te kunnen aangeven: ik heb geen haast, verza... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Jouw favoriete mode voor dames, heren, kinderen en baby's bestel je verrassend voordelig bij terStal ✓ 100 dagen retourrecht ✓ Gratis Afhalen & Retourneren in 200 winkels ✓ Achteraf betalen!
Información de contacto
Bedrijvenpark Twente 314, 7602 KL, Almelo, Holanda
- terstal.nl
Ha contestado el 99% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Goede aanbieding
Goede aanbieding, snelle levering, goed verpakt. Kleding is mooi en zacht verpakt kwaliteit.

Respuesta de terStal Familiemode
Goed geholpen en leuke dingen gekocht
Goed geholpen en leuke dingen gekocht, goede prijs/kwaliteit. Leuke mode

Respuesta de terStal Familiemode
Snel geleverd en makkelijk retouren in…
Snel geleverd en makkelijk retouren in de winkel.

Leuke producten tegen faire prijs
Leuke producten tegen faire prijs
Vriendelijk personeel en bij retour wordt het geld vlot teruggestort

Respuesta de terStal Familiemode
De maten waren zoals aangegeven en de…
De maten waren zoals aangegeven en de kleding was supersnel binnen
Dus top

Fijn dat er geregeld kortingen zijn
Fijn dat er geregeld kortingen zijn
Vervelend dat je verzendkosten moet betalen als je van 2 artikelen 1 terug stuurt

Respuesta de terStal Familiemode
Online gaan de bestellingen super!
Online gaan de bestellingen heel makkelijk en ook de leveringen verlopen goed en snel.
Ik ben online zeer te spreken over het verloop van mijn bestelling.
Ook in de winkel (Oss) word je keurig geholpen mocht je vragen hebben. En ook als het artikel onjuist is kwa maat handelt het persoon het zeer correct af.
Ter Stal is wat mij betreft een hele fijne winkel/online om iets te kopen.

Prima
Mooie kwaliteit van het product voor een waardige prijs.
Keurig vlot geleverd.

Respuesta de terStal Familiemode
Ontzettend leuke acties en leuke mode
Ontzettend leuke acties en leuke mode, helemaal van deze tijd!

Goede levering
Bestellen is eenvoudig, goede levering, betaling achteraf, ideaal.Netjes, goed geregeld

Respuesta de terStal Familiemode
Bij terstal mooie kleding voor een mooie prijs
Bij terstal Mooie ,modieuze betaalbare ,kleding

Respuesta de terStal Familiemode
Leuke wisselende collecties tegen betaalbare prijs
Ik shop vaak en veel bij Terstal. Ik hou van hun leuke wisselende collecties tegen betaalbare prijs!

Respuesta de terStal Familiemode
Más información sobre otros tipos de reseñas.