Aardig personeel, behulpzaam,bij het ontbreken van een kleding stuk kijken of het te bestellen is en regelen dat dan ook direct Echter als je alleen kleding gaat passen is er niemand bij de hand die... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Bestellen via de website ging gemakkelijk en snel, net als de levering. Enkele artikelen heb ik naar de winkel teruggebracht en binnen 2 dagen had ik het geld dat ik ervoor betaald had al terug op mij... Ver más
La empresa ha respondido
Ik loop regelmatig even binnen en ben vaak verrast door het aanbod. Klantendagen zijn ook fijn want 30% korting. Ik heb hierdoor extra kledingstukken in de tas laten stoppen;) Ruilen of terugbrengen... Ver más
La empresa ha respondido
Ik vind de kleding van Nicolet geweldig, dus weer wat besteld! Helaas duurde het heel lang voordat ik het mocht ontvangen, dan gaat de communicatie met de chatbox niet prettig.
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Jouw favoriete mode voor dames, heren, kinderen en baby's bestel je verrassend voordelig bij terStal ✓ 100 dagen retourrecht ✓ Gratis Afhalen & Retourneren in 200 winkels ✓ Achteraf betalen!
Información de contacto
Bedrijvenpark Twente 314, 7602 KL, Almelo, Holanda
- terstal.nl
Ha contestado el 99% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Echt waar voor je geld.
De kleding wordt snel geleverd en de kwaliteit is ook heel mooi.
Snelle levering en snelle terugbetaling bij retour en nieuwe bestelling gemakkelijk geplaatst
Aanrader
Fijne site. Alles makkelijk kunnen vinden, wat ik graag wilde.
Snelle verzending.
Snel geleverd en goede kwaliteit Alles…
Snel geleverd en goede kwaliteit Alles past goed en service perfect.
Gewoon mooie kleding
Gewoon mooie kleding. Goede en snelle levering
Altijd goede service en vriendelijke…
Altijd goede service en vriendelijke staf.
Leuke kleding en de levering was lekker…
Leuke kleding en de levering was lekker snel. Retouren ook handig, kan gewoon in de winkel😉
Aardig personeel
Echter als je alleen kleding gaat passen is er niemand bij de hand die een andere maat/ kleur voor je haalt , dus bij het passen van BH, kleding uit aan,de winkel in, dan weer kleding uit aan..dat is wel jammer
Snelle levering, makkelijk retouneren in de winkel
Lang wachten op artikel
Ik heb op 31 maart een bestelling gedaan. Helaas was deze niet compleet en zou er nog een blazer nageleverd worden. Ik heb meerdere keren een mail gestuurd naar de klantenservice maar tot op heden geen terugkoppeling gehad en ook nog steeds geen blazer.
Geweldige travelstof collectie
Geweldige travelstof collectie, snelle levering.
Leuke kleding voir een leuke prijs en…
Leuke kleding voir een leuke prijs en snel geleverd
Ik vind de kleding van Nicolet…
Ik vind de kleding van Nicolet geweldig, dus weer wat besteld!

Respuesta de terStal Familiemode
Fysiek een aankopen doen is prima maar online is het bar slecht geregeld.
Fysiek een aankopen doen is prima geregeld. Online een aankopen is bar slecht. Het duurt 8 volle werkdagen voordat je je bestelling binnen hebt. Communicatie met de klantenservice is niet mogelijk. Ze beloven contact met je op te nemen maar heb tot nu toe niks gehoord. Op de site wordt aangegeven ivm drukte kan de bezorging langer duren. In de winkel had ik mijn kleding allang gehad, via de webshop duurt het ruim 1.5 week. Als je mooie aanbiedingen hebt in je winkels en je webshop moet je zorgen dat je genoeg mankracht heb zitten om dit aan te kunnen heb je dit niet als bedrijf begin dan geen web shop.
En dan opeens staat de bezorger aan de deur met je pakketje. Totaal niets gehoord van de verzender dat mijn pakket daadwerkelijk is verzonden.

De aanbieding is goed
De aanbieding is goed. Kwaliteit ook. Ik kreeg echter een broek m ipv xxl

Respuesta de terStal Familiemode
Snel bezorgd,netjes afgegeven ,goed…
Snel bezorgd,netjes afgegeven ,goed verpakt en hele leuke kleding voor weinig super!

Respuesta de terStal Familiemode
Kleding ziet er netjes uit
Kleding ziet er netjes uit, wordt snel verzonden in een goede verpakking

Fijne winkel
Fijne winkel, leuke aanbiedingen.
Personeel is vriendelijk en behulpzaam

Respuesta de terStal Familiemode
Heb iets retour gebracht naar de winkel…
Heb iets retour gebracht naar de winkel op7 april en ik zou binnen 5 werkdagen het geld terug gestort krijgen
Dat is niet gebeurd heb een mail gestuurd en zou binnen 4 werkdagen een reactie krijgen maar ook nog niets gehoord
Toen gebeld moest je wel 10 minuten in de wacht staan sorry mevrouw het is niet goed gegaan we gaan het gelijk regelen
Inmiddels is het 22 april en het geld is nog niet terug gestort
Vind dit erg slordig

Respuesta de terStal Familiemode
Más información sobre otros tipos de reseñas.