Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bijna nooit problemen gehad, en de weinige keren dat het fout ging vanwege mankementen met de figuren die ik had gekocht, altijd goede oplossingen gevonden. Verzend-tijden netjes en vrij snel, af en... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

I've been ordering my transformers for years. With only a few issues, like a misassembled figure or parts missing, but those were resolved very well. The shop is fully stocked with the latest releas... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Hoor enorm veel problemen met pre-orders, geven geen geld terug en reageren ronduit slecht, laat of erger, helemaal niet. Daarnaast 90% van de tijd gewoon een scalper met een brickstore. Prijzen ver b... Ver más

Información sobre la empresa

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Fast reply

Fast reply, friendly people. And I needed one piece for my Rhino (MASK). TF robots livered😃. Well done

25 de abril de 2026

Fantastisch!

Fantastische winkel met de beste service die ik tot op heden heb ervaren. Problemen met ontbrekende of defecte onderdelen worden snel opgelost.

25 de abril de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Great experience with TF-Robots.

Great experience with TF-Robots.

Communication was quick, friendly and very helpful. The service felt very personal and professional, which is something I really appreciate.

My order arrived in perfect condition and exactly as expected.

Highly recommended – I will definitely order from them again!

24 de abril de 2026

Top webshop voor Transformers

Top webshop voor Transformers, Marvel, Gundam en andere nostalgische collector's items. Ik heb hier nog nooit problemen ervaren. De communicatie is altijd duidelijk en het is prettig dat je contact hebt met mensen die echt verstand van zaken hebben en passie voor hun producten tonen. Ze zijn bovendien zeer goed bereikbaar voor vragen. De website is zeer overzichtelijk, maar de winkel ook echt een bezoekje waard. Kortom: een aanrader voor eigenlijk iedereen!

6 de marzo de 2026

# 1 voor Transformers fans

De website is duidelijk, waardoor je snel vindt wat je zoekt en het bestellen gaat zonder gedoe. Mijn bestelling werd snel geleverd en zat netjes en goed verpakt in de doos. Alles kwam precies overeen met wat ik had verwacht en netjes op tijd. Vragen worden ook snel beantwoord.

1 de abril de 2026

Bijna nooit problemen gehad

Verzend-tijden netjes en vrij snel, af en toe kan je ook van te voren even bellen of een bepaald artikel op voorraad is en vragen of ze die even apart houden tot je (op vrij kort termijn, tenminste) kan betalen.
Dit was precies gebeurd in augustus van 2025.

21 de agosto de 2025

Goede service!!!

Ik kom hier al jaren en bestel hier ook regelmatig. Daarnaast kom ik ook vaak langs in de winkel.

Je wordt altijd goed ontvangen en vriendelijk geholpen. De eigenaar is heel aardig en is altijd bereid om mee te denken en je te helpen waar nodig.

Al met al een fijne winkel met goede service. Ik raad het zeker aan om hier iets te kopen!

17 de abril de 2026

Top service! Overvloed aan Transformers

Kom daar regelmatig. Ken ze al vanaf het begin. Top service. Mocht je een kapotte onderdeel hebben, dan wordt deze direct aangevraagd bij de leveranciers. Zeer uitgebreide verzamelspullen om jouw ogen uit te kijken. Maar uiteraard kom ik daar voor de Transformers dat ze aan overvloed hebben. En voor een leuke praatje om de tijd daar nog aangenamer te maken. Ga zo door!

7 de febrero de 2026

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.