Información sobre la empresa

1. Restaurante tailandés

Escrito por la empresa

Thai Kok tilbyder et udvalg af originale Thailandske retter, alle tilberedt af friske råvarer i bedste kvalitet. Vi har take-away men har også plads til spisende gæster. Desuden tilbyder vi catering med udbringning til selskaber fra 15 kuverter og op, ring eller skriv til os og få et tilbud. Hjemmesiden er under renovering, der er en ny på vej.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

I thought for a good minute i was in…

I thought for a good minute i was in Thailand -sounds in the back (cooking, thai TV and the staff interacting)

Food and service is authentic, and kind of magical. Thank you for a great experience💚

31 de mayo de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bedste thaimad & super søde ansatte😊

Elsker dette lille sted, det er virkelig en skjult perle, de har den lækreste thaimad & er altid mega venlige & imødekommende når man skal hente sin mad😊man får også meget for pengene her (store portioner), der er snilt til mad dagen efter også☺️🌿
Alt i alt dejligt lille sted, super lækre retter & fantastisk service🌟

22 de agosto de 2024
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Fejl i koder

Jeg skal til aften skal til at bestille aftensmad hos thaikok, som vi har brugt jævnligt gennem se sidste mange år.
Jeg har fået en rabatkode i onsdag, på 20% som skal bruges inden for 7 dage, derfor vælger jeg lørdag at bestille. Desværre virker rabatkoden ikke, og jeg ringer derfor til restauranten for at høre om vi kan finde en løsning. Men den dame jeg får kontakt med fortæller at se ikke har sendt nogen mails ud og ingen rabatkode har, og næsten fortæller at jeg lyver om min koder..
Jeg dobbelttjekker naturligvis min mail og hjemmesiden, men den siger ugyldig igen.

27 de agosto de 2022
Logotipo de Thai Kok

Respuesta de Thai Kok

Hej Cecillie, vi er kede af at du har fået en dårlig oplevelse. Vi har ikke nogen rabatkode ordning som vi kender til. Nogle af de platforme vi er på, har rabat ordninger. Du skal bruge koden der hvor du hat fået den, hvis du for eksempel har fået den hos Just-Eat, er det der du skal bruge koden.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Undgå for alt i verden det her sted

Undgå for alt i verden det her sted. Fik ikke hvad jeg bestille og stod og ventede 20 min uden betjening før jeg kunne snakke med nogen ved disken. Dybt uprofessionelt sted. Vælg noget andet!

12 de junio de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Better Thai food than Thailand itself.

Better Thai food than Thailand itself.

As a customer of over 10 years, I have tried the whole menu at Thai Kok. And while I have my personal favorites, I can honestly say that all of the food is incredibly well done. So well done, in fact, that not only does it compete with Thai food bought in restaurants in Thailand, but actually beats it.

The service is also immaculate, and the owners are kind, friendly and very helpful. The ingredients are always fresh and never dip in quality.

So if any of you are looking for a good meal now as restaurants are beginning to re-open after corona, you can not go wrong with ordering from Thai Kok.

1 de mayo de 2020
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Lækker Mad

Maden smager super godt. Men jeg gik først ind på jeres hjemmeside for at se hvad I havde. Det var ikke den bedste oplevelse, den eneste grund til at jeg bestilte alligevel, var fordi min ven havde fortalt det var godt til en ok pris.

10 de marzo de 2016
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Super mad, men virkelig dårlig betjening

Jeg køber ofte mad her og tager det med hjem, desværre bliver man ofte misforstået når man ringer og bestiller hos dem selvom jeg vil mene jeg er ret god til dansk og taler klart og tydeligt. I dag havde vi en virkelig dårlig oplevelse, hvor jeg skulle spise buffet hos thai kok, jeg havde min familie med som kom ca.35 km væk herfra. Jeg bestilte 14dage før og sagde klart og tydeligt jeg gerne ville bestille buffet til 8personer Kl 14, fødselsdag for min datter, netop det tidspunkt var af hensyn til min mor der har en dårlig hørelse, så med færre mennesker ville vi kunne tale sammen. Vi mødte op døren var låst? Jeg gik ind ved siden af og fik den kedelige besked af selv samme person jeg havde talt med, at buffet først starter Kl 17 :( jeg var meget skuffet, ikke over at det først var Kl 17 men at jeg ikke havde fået den besked Per telefon, hun kunne ikke andet end at beklage, det samme kan chefen, som faktisk udviste ligegyldighed, så er det beklager vi, et fattigt ord oven på oplevelsen og skuffelsen. God mad, virkelig dårlig betjening, og det er ikke første gang.

25 de octubre de 2014

Uovertruffen

Har gennem længere tid købt mad derinde, maden er altid i top, aldrig haft nogen problemer med at det ikke smagte som det skulle.
Nu var det turen til datterens konfirmation, hun ville have Thai-mad, så helt naturligt tog vi ind og talte med dem om det, vi fik bestilt det som datteren ville have, dagen oprinder, maden kommer som planlagt til tiden, og masser af mad, og her snakker vi mad nok til til 10 ekstra personer.
Så vil helt klart anbefale thaikok, ingen tvivl om det

18 de mayo de 2014
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Find et andet sted at spise

At kalde maden for thai vil være noget af en tilsnigelse. Det nærmeste thai der var over maden var nok kokken. Kokken havde vist en svær forkølelse, for hvis hun havde smagt på det, havde hun vidst at det smagte decideret grimt og dårligt. Dette er det værste jeg nogensinde har betalt for - ganske enkelt en bundskraber.

17 de noviembre de 2013

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.