Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik zou de vervolgopleiding zeker aanraden omdat het een daadwerkelijke shift in mij gebracht heeft. Bij de ademcoach opleiding werd ik uit mijn comfortzone getrokken. Maar de vervolgopleiding was een... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De open ademdag was verrijkend. Fijne opbouw en bedding, rustig en krachtig begeleid door Brenda. En fijne mensen er omheen om te assisteren. De ademsessie was intens en alles mocht er zijn, waarbij d... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Beste Lars, ik heb behalve de codenpendency challange ook verschillende you tube filmpjes gekeken. Ook enkele innerlijk kind meditaties gedaan. Vooral die over giftige schaamte kwam nogal binnen bij m... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Het is nu 2 weken geleden dat ik de opleiding van ‘The wounded child’ heb afgerond en ik zit nog na te genieten. Toevallig zat ik net nog in mijn dagboek te schrijven hoe ik de laatste 2 dagen heb... Ver más

Información sobre la empresa

1. Mentor personal

Escrito por la empresa

Lars Faber, oftewel The Breathwork Coach is 20 jaar coach / trainer op het gebied van zelfontwikkeling. Lars traint coaches en anderen die de kunst van adem coaching willen leren, zodat zij dat voor zowel eigen ontwikkeling kunnen inzetten, als het geven van coaching aan anderen.

4,8

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik denk dat Lars Faber heel goed ziet…

Ik denk dat Lars Faber heel goed ziet waarom en hoe codependency ontstaat en hoe je daar uit kan komen. Dat betekent echter wel dat je jezelf en je verleden onder ogen moeten komen. Maar er is een weg uit als je bereidt bent om aan jezelf te werken.

17 de julio de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super goeie spreker die niet oordelend…

Super goeie spreker die niet oordelend en je in plaats daarvan laat voelen wat je bent en wat je niet bent. Zelf ben ik weer een beetje over mijzelf te weten gekomen hoe pijnlijk het soms kan zijn. Alleen bewustwording maakt je een sterker en authentieker mens, dank Lars!

8 de julio de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Eindelijk de sleutel gevonden!

Na jaren zoeken (in alle mogelijke richtingen) heb ik eindelijk de sleutel tot mijn ziel gevonden. Zo helder en verklarend waarom ik nooit rust kon vinden en altijd van het ene 'avontuur' naar het andere sprong, in de hoop daar mijn vreugde te vinden... Die leegte kon ik niet ingevuld krijgen, tot nu... Dankjewel voor deze heldere inzichten. Ik ga ermee aan de slag.

7 de julio de 2024

Zuiver, Helder en liefdevol

Wat een heldere, zuivere en liefdevolle wijze van benaderen en uitleggen. Zo fijn om te beluisteren, te oefenen en voelen. Dat jij zo kwetsbaar en eerlijk spreekt over je eigen proces maakte dat er bij mij op een heel diepe laag veel gebeurde en dat ik, waar ik dacht er al lang doorheen te zijn gegaan, toch voelde dat ik nog dieper kon gaan - en dat dat helemaal oké is. Dank voor deze wijze helende dagen.
Marianne, Den Haag

5 de julio de 2024

Dag lieve mens

Dag lieve mens! Waauw! Zo helder! Zo goed verwoord!!! En vooral: wat een ENORME steun!!! Ik scoorde heel hoog op alle 4. Psychologie en Biodanza hebben in het verleden geholpen, maar jouw werk is heel speciaal!!! De ademtechniek die je ons leerde, helpt fantastisch goed! De manier waarop je de dingen uitlegt, is zo duidelijk en healing!!! Ik voel me heel erg begrepen en gesteund.
DANK JE WEL voor al jouw werk!!!!
Take good care of yourself!
Eva, uit Blegië

5 de julio de 2024
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Graven in de diepe lagen van je ziel

Meedoen met de challenge dagen leverde bij mij veel herkenning op. En ook het gevoel van: jezus, weer, op een nog dieper niveau, werk aan de winkel. Want wat herken ik mezelf in de love adict, de helpoholic, de controlefreak... Ik ervaar dat je alles heel duidelijk uitlegt, Lars. Maar.... hoe verder? Erop vertrouwend mijn weg tot heelheid hierin de vinden, dank ik je voor je kennisoverdracht waarbij ik aan je lippen hing....

21 de junio de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Duidelijkheid omtrent jouw waardevolle IK.

Zo veel helderheid, duidelijkheid, rakend, liefdevol, open, helpend, goede adviezen, werk aan de winkel voor mezelf. Wat zou ik graag zijn opleiding volgen, om dichter bij mezelf te komen, mezelf te worden.
Echt een aanrader!

Dank je wel Lars

18 de junio de 2024
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Communiceren met jezelf omdat dat nog wel eens ontbreekt!

Lars spreekt op een prettige manier en geeft voldoende informatie. Ik doe de oefeningen met regelmaat en met plezier en haal er zeker mijn rust uit en de mogelijkheid om mijn blokkades al maar verder op te lossen.
Nog meer luisteren, meer voelen en communiceren met mijn lichaam dat al de wijsheid al bezit.
Dank je wel, Lars.

10 de junio de 2024

Eyeopener

Eindelijk iets waar ik me in kan vinden, iets wat resoneert. Geen zweverige verhalen, maar duidelijke uitleg. Met humor, heel belangrijk, want dat geeft ook al weer wat ruimte. Voor mij in ieder geval een fijne challenge. Met de inzichten kan ik weer verder. Top!

10 de junio de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heel verhelderend en zeker ook…

Heel verhelderend en zeker ook confronterend.
Ergens weet je het allemaal al. Maar toch, het zo duidelijk horen. Met begrip. Zonder oordeel. Het helpt om weg te blijven van wat (wie) niet goed voor mij is.

9 de junio de 2024
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.