Valorada con 1 estrellas sobre 5

Helaas na 3 weken wachten nog steeds geen kenteken ontvangen. Heb tussendoor reeds 4 mails gestuurd met vriendelijke vraag naar status van mijn bestelling. 1x kreeg ik reactie 'welk bestelnummer?'. Da... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

6 Mei witte aanhanger kentekenplaat besteld, zelfde dag bevestiging dat bestelling is afgerond. Tot dit moment niets ontvangen geen bericht geen plaat niks nada. Ik wacht nog een paar dagen, dan... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

BESTEL HIER NIET!!!! Ivm voor 21.00 besteld zelfde dag verzonden voor deze site gekozen en spijtig genoeg de reviews niet geraadpleegd. 1 augustus heb ik witte platen besteld en betaald voor de va... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Website stelt dat je bestelling vandaag voor 21:00 besteld morgen verzonden. Maar dan waarschijnlijk wel volgens een compleet andere kalender. 5 dagen later kwam er eens een pakketje...waardeloos. ver... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Wat een slecht bedrijf!

Wat een slecht bedrijf! Levert rotzooi en van service is absoluut geen sprake. Ik raad aan om bij een andere partij te bestellen en deze shop met een grote boog te vermijden!

30 de junio de 2025
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Bestelling gedaan van 2 kentekenplaten…

Bestelling gedaan van 2 kentekenplaten onder bestelnr 54265,
Ik kreeg de melding levering 1-3 dagen
Leveringsdatum klopt en platen zien er keurig uit. 1 witte motorplaat heeft niet de luxe oplegletters, maar daarover ben ik nu in afwachting. Verwacht dat dat goed verloopt, en dan 5 sterren. Voor nu 4.
Ik lees nogal heftige taal, voor de mensen met minder geduld of die haast hebben zal ik aanraden de platen bij een automaterialenzaak te laten maken.u ziet dan wat u meeneemt, heeft de volgende dag uw platen, maar betaald wel meer.
Dat is mijn mening,
Hugo

11 de julio de 2024

2 besteld, 1 ontvangen

2 kentekenplaathouders besteld, 1 ontvangen.
Alle communicatie verloopt stroef en ik word nu genegeerd.
De ene die ik wel heb ontvangen zijn de letters er scheef opgeplakt.

22 de mayo de 2024

Meer als 2 maanden moeten wachten

Ik had een plaat besteld bevestiging was heel rap en uiteindelijk zijn we 2 maanden verder en krijgbik van post nl bericht dat ze vandaag geleverd zouden worden ma door drukte kan het nog een dag langer duren communicatie is ruk mail gestuurd en kreeg alleen welk order nummer en nul , nul reactie meer zeer slechte zaak

15 de noviembre de 2023

oldtimer trekkerkenteken besteld

oldtimer trekkerkenteken besteld
levertijd 1a2 dagen 2 weken geduurd
berichten worden pas beantwoord als je boos word of tig keer appt voor mij nooit meer

14 de septiembre de 2023

Oplichters

Via de website een oldtimer kenteken plaat besteld en betaald.
Nooit een plaat ontvangen, veel mails gestuurd waar de kentekenplaat blijft, geen antwoord op de mail en whats app en telefoon worden niet beantwoord.
Oplichters….

2 de mayo de 2023

Zeer late levering

De levering van de platen duurde meer dan twee weken terwijl de verkoper adverteert met een snelle levering in heel de Benelux. Dit duurde in mijn ogen te lang.
De communicatie over de kwestie was gebrekkig. Na het melden van het uitblijven van de levering kreeg ik de reactie dat er naar gekeken zou worden. Ik kreeg er echter geen vervolgbericht met een update. Ik had hier op een meer proactieve houding gehoopt.

20 de abril de 2023
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Communicatie/track and trace

Geen track en trace van product..
Contact via SMS.
Bellen heeft geen zin.
Communicatie kan echt beter.
Plaat wel ontvangen. Helaas met 2 knikjes van de pers waarschijnlijk. Witte verf is slechte kwaliteit.Beter als gele plaat op oldtimer motorfiets. Daar ging het om.

18 de abril de 2023

Geen aanrader

Een week lang geen contact kunnen krijgen, pas na dreigen aangifte te doen bij de politie reactie binnen 2 min. Geen aanrader, nu nog afwachten of het daadwerkelijk binnen komt. Anderhalve week verder en geld weg, geen kentekenplaat….

20 de abril de 2023
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Geen reactie, en enkel de helft ontvangen.

De kentekenplaat kwam met 1 week, dus dat is redelijk snel. Alleen komt de verloopstekker niet en krijg ik ze niet te pakken.
Er wordt niet gereageerd als ik bel, SMS of mail.

Ben benieuwd wanneer ik de rest van mijn bestelling krijg.

12 de abril de 2023

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.