theplate Opiniones

TrustScore: 2 sobre 5

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Helaas na 3 weken wachten nog steeds geen kenteken ontvangen. Heb tussendoor reeds 4 mails gestuurd met vriendelijke vraag naar status van mijn bestelling. 1x kreeg ik reactie 'welk bestelnummer?'. Da... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

6 Mei witte aanhanger kentekenplaat besteld, zelfde dag bevestiging dat bestelling is afgerond. Tot dit moment niets ontvangen geen bericht geen plaat niks nada. Ik wacht nog een paar dagen, dan... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

BESTEL HIER NIET!!!! Ivm voor 21.00 besteld zelfde dag verzonden voor deze site gekozen en spijtig genoeg de reviews niet geraadpleegd. 1 augustus heb ik witte platen besteld en betaald voor de va... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Website stelt dat je bestelling vandaag voor 21:00 besteld morgen verzonden. Maar dan waarschijnlijk wel volgens een compleet andere kalender. 5 dagen later kwam er eens een pakketje...waardeloos. ver... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Let op Oplichters!!

Let op Oplichters!!

De website lijkt betrouwbaar maar ik heb nooit mijn bestelling ontvangen.
En op e-mails wordt niet gereageerd en telefonisch niet bereikbaar.
Heb helaas te laat op trustpilot gekeken om al deze verhalen te lezen, ik ga er ook achteraan!

17 de enero de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

De order is niet verwerkt binnen de…

De order is niet verwerkt binnen de afgesproken tijd, te laat verstuurd en na 4 dagen nog steeds niet geleverd. Geen communicatie of feedback. Erg jammer. Er kan altijd iets mis gaan maar de schuld bij PostNL leggen terwijl de order nog niet afgehandeld is, is te makkelijk. 12 Jan voor 21 uur besteld en nu maandag 16 Jan 20 nog niets geleverd gekregen.

15 de enero de 2023

levertijd te lang

de communicatie over de levertijd was slecht, deze is er niet geweest. Door zelf contact op te nemen kreeg ik een bericht dat de order klaar was. Hierna de kentekenplaat binnen 2 dagen gekregen.

11 de enero de 2023

Zondag besteld

Zondag besteld. Zou binnen 1 dag geleverd worden. Uiteindelijk donderdag ontvangen. telefoonnummer niet in gebruik.

10 de enero de 2023
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Mooie platen

Mooie platen
Prijs is netjes.
Verbeter punten;
Website beloofd voor 21:00 besteld dezelfde dag nog verstuurd.
Ik kreeg ze na 7 dagen.
Klant op de hoogte houden van vertraagde levering.
Vragen sneller en beter beantwoorden.

22 de diciembre de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

ik kreeg de verkeerde kentekenplaat

ik kreeg de verkeerde kentekenplaat. heb dat gemeld. Is geregistreerd maar er is verder geen actie ondernomen naar mij toe. hoewel ik herhaaldelijk heb gemaild en geappt en op verzoek afbeeldingen heb gestuurd van de verkeerde kentekenplaat

8 de diciembre de 2022

Witte plaat besteld

Witte plaat besteld. op 18 nov 2022 Nix geleverd en contact wordt uiteindelijk verbroken.
Dit moet niet kunnen dus ga t juridisch vervolgen. Beetje dom voor 15 euro maar dit soort acties kan echt niet. Website lijkt betrouwbaar en professioneel dus trappen vast heel veel mensen in. Dus mensen niks bestellen hier!!!!

6 de diciembre de 2022

Niks geleverd gekregen.

Niks geleverd gekregen.
Wel betaald en bevestiging gekregen dat het gemaakt word.
Nu weken later niks meer gehoord.
Mails komen terug mail adres onbereikbaar.
Ben bang geld kwijt! Dus hier niet bestellen.

23 de noviembre de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Plate Factory or late factory?

On Nov 1 I ordered a set of oldtimer plates. When I mailed to them on Nov 9 that they hadn't arrived, I get an anonymous answer from an iphone saying "I will take a look".
Today I am still waiting for my plates, for which they took 42 euros.

15 de noviembre de 2022

KOOP HIER NIET!

KOOP HIER NIET!
Mooie website maar leveren homaar. 2 weken na bestelling niks ontvangen. Telefoonnummer is onbereikbaar, klantenservice mail wordt niet gereageerd. Pure oplichting!

*Update. Pas na deze review en aangifte heb ik een verzend bevestiging ontvangen.. Ik wacht het af.

9 de noviembre de 2022
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.