Halvewege spel eruit getrokken door personeel omdat er een andere grote groep kwam en daarvoor ook al tijdens spel gestoord omdat ze wilde weten wat wij daarna wilde weten. In andere kamer verder, beg... Ver más
Jongeman die er zoals het leek compleet in zijn eentje aan het werk was deed zeker zijn best maar vond het eten niet te vreten en collega die een cola zero had gelust kreeg te horen dat dat op was. V... Ver más
De start was prima en het concept is top voor een leuk uitje. Wij hadden echter 2 slechte ervaringen: De apparatuur van één lid van onze groep liep meteen vast. De hulpknoppen deden het niet en zij mo... Ver más
Het gaat al mis voordat we begonnen zijn. Heb vooraf een paar vragen. Op e-mail, de chatrobot, whatsapp en bellen word NIET gereageerd. Vind dit klantonvriendelijk en heb m’n twijfels of dit een g... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Virtual Reality is hét leukste uitje van 2018! Beleef VR Entertainment in The VR Room. In Utrecht of Amsterdam. Ook in te huren op locatie! VR You Ready? www.thevrroom.nl www.vrlasergamen.nl www.vroplocatie.nl
Overste Den Oudenlaan 9b, 3527 KW, Utrecht, Holanda
- 088-8377383
- info@thevrroom.nl
- thevrroom.nl
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
Matig
Begeleider was niet initiatiefrijk. We waren met het fenomeen een VR niet bekend. Hij was steeds aan het zoeken wat hij ons zou kunnen bieden.
Als je een lange Lijst laat zien van ca. 50 onderwerpen, kunnen wij geen keuze maken.
Bovendien bleef computer en aantal keren hangen, waardoor hij onder opgestart moet worden.

Respuesta de The VR Room
Top feestje gehad bij VR Room Utrecht!
Leuk bedrijf met jonge medewerkers die erg enthousiast zijn! Fantastisch kinderfeestje gehad. De kids zijn nog steeds onder de indruk!

Respuesta de The VR Room
Fantastisch kinderfeestje met 8 jongens…
Fantastisch kinderfeestje met 8 jongens van 10 jaar oud. Allerlei spellen/races en een hele goede sfeer. Wel warme ruimte, maar zeker voor herhaling vatbaar. Goede begeleiding!

Fantastische ervaring
Fantastische ervaring. Alleen de opvang van klanten kan beter. Zorg dat de klanten opgevangen worden. Dat se daarna moeten wachten is niet erg. Nu zaten we eerst even te wachten en er kwam niemand.

Leuke ervaring
Leuke ervaring, fijne begeleider die zelf duidelijk ook enthousiast is.

hele mooi ervaring
hele mooi ervaring
leuk om div spellen te spelen ook met battles

Correctie
Review verwijderd, ging (zoals VR Room opmerkte) over iets anders. Maar VR Room was ook top!

Respuesta de The VR Room
Wel prijzig voor de tijd die je…
Wel prijzig voor de tijd die je eigenlijk besteed. De ervaring is wel heel leuk, zou het zelfs vaker willen doen. Echter is de prijs wat te hoog om er een hobby van te maken.

Respuesta de The VR Room
Leuk om een keer te doen
Leuk om een keer te doen, maar de locatie kan echter wel een opfrisbeurt gebruiken

Respuesta de The VR Room
Más información sobre otros tipos de reseñas.