1. Compañía de software
  2. Fabricante de hardware para ordenadores
  3. Programa de bienestar

Thinkie is the leading provider of visual feedback brain training based on fNIRS technology. Thinkie provides the first safe, real-time measurement and visual feedback brain training system. Founded in 2023 and headquartered in Seattle, Thinkie Inc is a subsidiary of Mitsui & Co., Ltd., and sister company to NeU Corporation.

3,8

Muy bueno

My Thinkie is easy, fun, and fast to use

I love how easy to use my Thinkie is, and that I can train my brain in less than 10 minutes a day. It's a fast, simple, and clever way to activate and exercise my prefrontal cortex. That's important to me because I have ADHD and my working memory is absolutely terrible. So I know exercising that part of my brain is important and research shows can actually improve my symptoms.

14 de octubre de 2024

Thinkie System: innovative solution for brain training

Thinkie System is an innovative solution for brain training that combines neurofeedback technology and neuroscience-based games to offer a personalized and effective training experience.

Best of all, this experience is not limited to those seeking to maximize their brain performance. The Thinkie System is equally suitable for those who simply want to keep their minds active or for older adults looking to preserve their cognitive health.

7 de octubre de 2024