Valorada con 1 estrellas sobre 5

Opgepast: Valse website, oplichting. Bestelling geplaatst, nooit iets ontvangen, nooit iets van gehoord ondanks meerdere keren contact proberen opnemen. 64,95 euro kwijt en hopelijk blijft het daar... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik bestelde op 28/02/2026 een speelgoed "Marble Track Adventure" ter waarde van 49,94 €. Behalve de bevestiging dat het speelgoed op 01/03/2026 verzonden werd, werd ons niets geleverd. 2 mails n... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Bestelling gedaan

Bestelling gedaan, inmiddels al twee maanden geleden. Nooit wat gehoord op mails ook niets ontvangen.

7 de marzo de 2026

Mala fide site - Opgelicht

2 mails naar het contactadres bleven onbeantwoord.

De site is geregistreerd onder het Belgische ondernemingsnummer 0772.486.125 en is eigendom van een persoon genaamd Wouter de Wit. Bij verder onderzoek blijken de activiteiten van deze onderneming niet te kloppen met de BTW-activiteiten (NACEBEL codes: Aannemer bouw, dakwerken, detailhandel ICT,...). Bovendien blijkt deze firma onderworpen te zijn aan een inhoudingsplicht, wat duidt op fiscale schulden!

Ik onderneem stappen om deze site te laten schrappen.

28 de febrero de 2026

Opgepast, oplichting!

64,95 euro kwijt en hopelijk blijft het daar bij. Deze website heb ik gemeld aan de toepasselijke diensten voor internetfraude.
De website ziet er op het eerste gezicht waarheidsgetrouw uit, maar dat is het dus niet.

27 de enero de 2026

ThinkieBoard schrijfbord

1 ster is nog teveel!! Tot op heden nog steeds niets ontvangen of verstuurd. Kan alleen zien dat ik het gekocht hebt. En op E-Mail reageren ze niet

28 de marzo de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

17 februari een bestelling geplaatst…

17 februari een bestelling geplaatst aantal keer contact gezocht zonder resultaat! Ik dacht M’n dochtertje erg blij te gaan maken met wat ik besteld heb maar helaas tot op heden nog niks ontvangen. Baal enorm! Vind het een grote oplichterij

2 de marzo de 2026

Scam - Don't buy there

We payed more than 40 Euros for a birthday present for my godchild but after 6 weeks, the package still did not arrive. No tracking information and no response from the seller. Even after more than 10 emails. All attempts to get in contact with the seller without sucess.

The shop is registered under the belgian BTW number 0772.486.125 and belongs to a person called Wouter de Wit. We will file a police report because of this scam.

---------------------

We hebben meer dan 40 euro betaald voor een verjaardagscadeau voor mijn petekind, maar na 6 weken is het pakket nog steeds niet aangekomen. Geen trackinginformatie en geen reactie van de verkoper. Zelfs niet na meer dan 10 e-mails. Alle pogingen om contact op te nemen met de verkoper zijn mislukt.

De winkel is geregistreerd onder het Belgische BTW-nummer 0772.486.125 en is eigendom van een persoon genaamd Wouter de Wit. We zullen aangifte doen bij de politie vanwege deze oplichting.

5 de enero de 2026

Valse website!!!

Mijn papa had 2 thinkieboards besteld bij Thinkietoys, na 2 weken nog niets binnengekregen. Ook na meerdere bevragingen geen antwoord. Ik vrees dat hij opgelicht is en het geld dus niet terug zal krijgen ook. Valse website, wordt geblokkeerd door Norton ook.

27 de febrero de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Helaas deze reviews te laat gelezen

Helaas deze reviews te laat gelezen, maar koop niks op deze site.

⚠️ Let op! Bestel geen spullen via thinkietoys.be
Ik heb hier speelgoed besteld, het bedrag is meteen afgeschreven, maar ik heb nooit iets ontvangen.
Contact opnemen kan alleen via een formulier op de website of per e-mail, maar ik heb nooit een reactie gekregen.
Wees dus gewaarschuwd!

2 de febrero de 2026

LED borden

Heb in September 2025 2 LED teken borden besteld zijn niet aangekomen.
Contackt gezocht met Thinkietoys mail gehad van Wouter de Wit of ik het geld terug wilde hebben of dat ze de LED borden opnieuw zouden versturen.
OP 22-10-2025 bericht van hun gehad dat ze de LED borden opnieuw zouden versturen.
Na diverse mail te hebben verstuurd zonder een reactie en geen LED borden.
Had nog liever negatieve sterren aangeklikt 1 ster is nog bte veel

gr Vincent

20 de febrero de 2026

Hallo levering?

Ik heb op 20/1 een bestelling geplaatst, en betaald, van een LED Teken- en schrijfbord twv € 34,95. Heb een orderbevestiging gekregen, en daar houdt hun verhaal op. Ondertussen al 3 mails gestuurd met de vraag waar de levering blijft, of terugstorting van mijn betaling, maar geen reactie. En dan zag tussen mijn tweede en derde reminder dat ze er nog reclame over maken op Instagram!

20 de enero de 2026

Oplichters!!

Oplichters!!! Bestelling 3 weken geleden geplaatst, track & trace gekregen, maar niks verzonden. Wel betaald. Tig keren gemaild maar nergens antwoord op. Niet hier bestellen!

12 de febrero de 2026

Bestelling geplaatst bij oplichters

Bestelling geplaatst, betaald en tracking &trace code gekregen maar al meer dan week geen updates, gemaild diverse keren maar geen antwoord terug, geld weg , bestel niet bij deze oplichters

8 de febrero de 2026
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Wisselend

Ik heb 25 december een retroboy besteld. Dat liep prima. 26 december was mijn bestelling verzonden.ik kon alles netjes volgen met een track en trace. De kwaliteit is ook prima. 31 januari heb ik er nog een besteld. En deze bestelling is nog steeds niet verzonden. Ze reageren niet op mails inderdaad. Soms gaat het wel eens goed maar het wisselt. Want van bestelling 2 heb ik na mijn bevestiging nog niks gehoord.

25 de diciembre de 2025

Dropshipping

Deze shop is een duidelijk geval van dropshipping. De klant bestelt een item bij Thinkie Toys, die dan je bestelling doorgeeft aan een webshop op AliExpress. En die webshop stuurt dan je product rechtstreeks vanuit China naar de koper. Nadeel is dat wanneer men vanuit China namaak of een product zonder licentie opstuurt, dat jij het kan gaan uitleggen bij de douane, en niet Thinkie Toys. Rechtstreeks bij AliExpress kost hetzelfde product ook veel minder. Soms ongeveer de helft goedkoper. Maar neem bv. een opberghoes voor een Retro Boy: die kost bij ThinkieToys 19,96€ (in promotie) en bij AliExpress 1,69€, dus maal 11,81.
Normaal gezien moet Thinkie Toys wel garantie geven, dus dat moeten ze wel meerekenen in hun prijs. Ik ben echter wel benieuwd wat er van garantie in huis komt, want de klantendienst antwoordt enkel wanneer het hun uitkomt.
In ieder geval kun je retourneren, schrijft men. Dat wil zeggen dat je zelf moet instaan voor de verzendkosten naar…. China. Volgens mij is dat onvoldoende duidelijk vermeld. "Internationaal", waaronder dus ook China valt, is nogal een vage vermelding. Dat roept bij mij ernstige vragen op over transparantie tegenover klanten. En blijkbaar zijn er zeer veel klanten als ik mag voortgaan op de regen aan pop-up berichten die constant op de website verschijnen. Alhoewel ik zo m’n twijfels heb bij die berichten...
Besluit: dat hebben ze daar goed gezien, bij Tinkie Toys. Eén keer hebben ze me liggen gehad, nooit meer… U bent gewaarschuwd.
Ah ja, en nog dit: het btw-nummer van de firma Thinkie Toys is afgeleverd aan de firma "WDW Solutions" uit Schilde (zie KBO-register). Ik vermoed dat "WDW" de initialen van de naam van de eigenaar zijn. En die naam + telefoonnummer, moest je willen bellen, kun je met wat opzoekingswerk makkelijk vinden...

29 de diciembre de 2025

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.