God orientering om salgsprocessen- stor imødekommenhed og hjælpsomhed,når IT kundskaberne ikke var tilstrækkelige. Lyttende og forstående sælger, som vi altid opfattede som “ vores”mand. Alle aftal... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg har købt en lejlighed gennem Thorkild Kristensen tilbage i 2024. I den forbindelse skulle der aflyses 2 ejerpantebreve, hvilket de ikke har gjort (dette finder jeg ud af sidste uge, i forbin... Ver más
La empresa ha respondido
Stor anbefaling til Line Ræbild Kvist fra Thorkild Kristensen!! Hvis du skal købe en bolig, vil jeg anbefale Line, da hun har en rolig, indlevende og professionel håndtering af høj service. Line s... Ver más
Efter laaang tids søgen fandt vi via Jette Godiksen endelige drømmehuset. Det var en meget behagelig oplevelse at få huset vist frem og den efterfølgelse proces gik let og smertefrit. Det lød... Ver más
Om Thorkild Kristensen Passion, professionalisme og boligdrømme i særklasse Hos Thorkild Kristensen er vi ikke blot ejendomsmæglere – vi er dine dine rådgivere og partnere i livets vigtigste handler. Det skal være en god oplevelse for dig at handle med os. Med mere end 40 års erfaring har vi markeret os som en af Aalborgs mest profilerede mæglerfirmaer, med en særlig ekspertise inden for liebhaveri, projekt, sommerhuse, lejligheder, villaer og udlejning. Hvorfor vælge os? Lokal indsigt med national rækkevidde: Med dybe rødder i det nordjyske og en stærk tilstedeværelse i både Aalborg og i Blokhus, kender vi hver en krog af vores nærområder. Vi kombinerer denne lokale viden med et omfattende netværk, der sikrer din bolig den rette opmærksomhed hos de rette købere. Kvalitet i højsædet: Vi tror på, at den gode bolighandel skabes gennem ordentlighed og øje for detaljen. Fra den første vurdering til den endelige underskrift vægter vi gennemsigtighed, diskretion og en personlig service, der gør en forskel. Uafhængig mægler og Innovative løsninger: Vi tør tænke anderledes, vi er ikke låst fast af aftaler med faste samarbejdspartnere. Gennem eksklusiv markedsføring og en moderne tilgang til boligpræsentation sørger vi for, at din ejendom skiller sig ud i mængden. Vi har vores inhouse marketingafdeling med både grafikere, tekstforfattere, fotografer og videografer. Derfor kan vi altid lave en markedsføring tilpasset din boligs målgruppe. Din tryghed er vores succes Vi ved, at køb og salg af bolig handler om tillid. Derfor sætter vi en ære i at yde en ærlig og kompetent rådgivning, der skaber ro i maven gennem hele forløbet. Vores team af erfarne mæglere arbejder hver dag målrettet på at indfri jeres forventninger og sikre det perfekte match mellem bolig og køber. Igen i 2025 var vi den bedst sælgende villamægler i 9000 Aalborg og det regner vi også med at blive i 2026. Vi værdsætter din feedback og glæder os over at høre om din oplevelse med os her på Trustpilot. Husk vi lever af tilfredse kunder. Thorkild Kristensen – Ejendomsmægler for alle!
Hasserisvej 143, 9000, Aalborg, Dinamarca
Ha contestado el 66% de las opiniones negativas
Suele tardar más de 1 mes en responder
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Stor anbefaling af Thorkild Kristensen i forbindelse med salg af vores lejlighed ved Østre Havn.
Tak for en særdeles god oplevelse til hele teamet som har været yderst professionel og effektiv fra start til slut.
Tak til Line og Jette for godt samarbejde og hurtigt salg af vores ejerlejlighed. Servicen har været i top og lejligheden nåede ikke online før den var solgt til prisen, så vi kan ikke være andet end meget tilfredse.
Stor anbefaling til Line Ræbild Kvist fra Thorkild Kristensen!!
Line sætter sig helt uovertruffen fantastisk ind i købers behov, hvor hun sammensætter en række af boliger, som hun mener matcher kundens behov. Under rundvisningerne har hun stor indsigt i de forskellige boligerne særpræg, som netop passer til kunden, og kundens uopdagede behov. Tusinde tak Line!! Jeg vender tilbage til dig i fremtiden, når en bolig skal købes.
Lige fra første møde med Claus Bols Egested vidste vi at vi havde valgt den helt rigtige mægler og vores hus blev solgt på kun 3 dage. Claus vidste rigtig meget om Storvorde, hvilket var en af de mange årsager til at vores valg af mægler faldt på ham. Vi kan varmt anbefale ham - Han har en ro og en viden om markedet mv. som får dig som sælger til at føle at du er i trygge hænder.
Efter laaang tids søgen fandt vi via Jette Godiksen endelige drømmehuset.
Det var en meget behagelig oplevelse at få huset vist frem og den efterfølgelse proces gik let og smertefrit. Det lød til at sælger var af samme opfattelse.
Nu har vi både købt lejlighed, solgt lejlighed og købt hus via Thorkild Kristensen. Ikke en finger at sætte på noget.
Derfor de bedste anbefalinger herfra.
Efter en utrolig professionel gennemgang af vores hus og omgivelserne af Mægler Jette Gudiksen, var vi ikke i tvivl om, at vi ville anvende Thorkild Kristensen som mægler til salg af vores hus i Klarup.
Allerede kort efter underskrift og at huset kom på nettet var der henvendelser på huset. Huset blev fremvist mange gange og især Claus Egested var ekseptionel med fremvisninger, hvilket også resulterede i et salg efter kun 2,5 måned.
Vi har hele vejen igennem salget følt os hørt, respekteret og taget meget seriøst. Alle fremvisninger bliver adviseret i god tid og opfølgningen på fremvisningen modtages indenfor 15 min efter afslutningen. Alt i alt har vi været meget tilfredse med sagens forløb og vi kan kun anbefale Thorkild Kristensen til alle, der ønsker at sælge bolig - også i Klarup, Gistrup og Storvorde
Vi havde det bedste indtryk og følte os virkelig godt vejledt ifb. med vores første huskøb. Lisa var meget nøje med alt og forklarede og tog sig tid til at sætte os ind i tingene ved huskøb.
Yderligere var hun MEGET forberedt og professionel!
Det var desværre ikke Lisa der fik solgt os et hus, hvilket vi har fortrudt lige siden... Så næste gang er det 100% Lisa der står for vores køb & salg!
Tak for hjælpen og vi ses når vi skal sælge :)
Dbh
Mikkel & Jeanett
Vil du som sælger af hus have købers mægler så vælg Thorkild Kristensen
Stort tak til Jacob Vadsholt, som har kontor på havnekontoret. Jacob har fremvist en lejlighed til mig beliggende på østre havn, og jeg er bare super tilfreds med både fremvisningen men også hvor serviceminded han er! Det er tydeligt at fornemme, at Jacob vil hjælpe med at finde den rette bolig. Jeg er imponeret over hans gode service med diverse boligtilbud pr. mail, og hans gode serviceniveau. Stort tak til dig, Jacob! 😊
Købt og solgt 3 ejendomme gennem TK over de sidste år. Kun gode erfaringer med dem😊
C.A.
D. 15. Juni 2022, så jeg Byvænget 17, Aalborg, første gang. Var der bare 5 minutter, det var mit drømmehjem!
Mægleren Mark Andreas Nielsen, var meget behagelig, og han fortalte mig, at der allerede var tegnet en betinget slutseddel på 2,4 mill. Så jeg skulle skynde mig. Jeg sagde til mægleren, at jeg lige skulle hjem og tænke mig om. Men allerede da jeg startede bilen, vidste jeg at det hus måtte jeg eje. Så jeg ringer til Mark og byder 2.325.000 ubetinget. Kort tid efter vender han tilbage med et modbud 2.375.000. Hvortil jeg svarer, mon vi kan mødes på midten. Jeg booker næste fremvisning til søndag d. 19. Juni, og aftalte med mægler, at jeg skulle underskrive købsaftalen, på deres nye fine kontor nede ved havnen. Jeg ser huset igen og er overhovedet ikke i tvivlsom, at det var min drømmebolig, der ville jeg bo indtil, de bærer mig ud.
På kontoret gennemgår Mark købsaftalen med mig, jeg underskriver elektronisk. Jeg spurgte ham hvor mange dage dem der havde den betingede slutseddel, hvortil han så kunne sige, at det var jo bare et købstilbud, der var ikke skrevet under på noget. Det var så første løgn.
Jeg er jublende glad, tænk at jeg havde mulighed for at købe så lækker en bolig til den pris. Jeg undrer mig dog over, at sælger ikke underskriver købsaftalen. Der går to døgn. Tirsdag aften efter kl 17, hvor jeg går tur på en meget blæsende Vesterhav, ringer min mobil det er Mark, han fortæller mig, at der nu foreligger et købstilbud på 2,5 mill. Jeg gik i chok, hvorefter jeg blev meget vred. Jeg har handlet 8 huse siden 1981, jeg har aldrig oplevet noget lignede. Jeg smækkede på, og lidt efter kommer der så en sms, hvor mægler Beder mig om at ringer op. Det gør jeg så, og han prøver at forklarer at han skulle jo sikre, at sælger fik mest muligt ud af det. Jeg siger så, at han ved det er mit drømme hus, og at jeg aldrig har prøvet at underskrive en slutseddel og så er der ingen handel. Jammen jeg kan jo bare byde over de 2,5. Jeg foreslår så, at jeg ligger de 100.000 og så går han 40.000 ned i salær. Men nej det kan ikke lade sig gøre for det er hans chef Frank V. Andersen der har sagen. Så Beder jeg om at få hans oplysninger. Tirsdag aften skriver jeg en i mine øjne en sober mail til Frank, hvor jeg sætter både min advokat og min finansielle rådgiver cc. Da jeg så ikke har hørt fra hverken Frank eller Mark i løbet af onsdag formiddag, ringer jeg til Mark for at hører, hvor sagen står. Jeg vil jo virkelig gerne have det hus. Mark kan så fortælle, at Frank har skrevet en mail til mig, da jeg ikke kan læse mail på min mobil, Beder jeg om at blive ringet op af Frank. Han viser sig på samme måde, at være fuldstændig ligeglad med mig. Der var et højere bud, og det kan jeg bare byde over. Efter en god snakkede min advokat, besluttede jeg så, at jeg ikke kan holde til den stress, som det er ikke at vide om man er købt eller solgt. Så jeg byder ikke på den fantastiske bolig. Mest af alt fordi Mark, talte usandt, da han informerede mig om at der forelå en betinget slutseddel. Han talte usandt, da han sagde at sælger var gået med til de 3.360.000, han talte usandt, da han ved opringningen tirsdag aften, sagde, at hvis jeg også bød de 2,5 ville jeg have første ret. Nu slikker jeg mine sår, men hold jer langt væk fra TK.
Fantastic service. Arbejder seriøst og modrettet med respekt for både sælger og køber. Fornyligt fik fremvisning af Mark fra thorkildkristensen i Aalborg og er virkelig imponeret. Mark Arbejder professionelt og viste forståelse samt respekt overfor vores situation. vi ønsker ham held og lykke fremover 👍🙏
Havde en aftale, som var bekræftet aften før, mægler kom ikke til aftalt tidspunkt og har ikke svaret eller ringet tilbage på det opkald jeg lavede for at høre hvor de blive af.
Tilbage i foråret havde vi lavet en aftale med Thorkild Kristensen mæglerfirma om at vi skulle komme forbi til fremvisning nummer 2 af en ejendom i Hadsund.
Vi havde aftalt med mægler at vi ville tage en byggesagkyndig med.
På dagen for fremvisning modtog vi en sms påmindelse fra Thorkild Kristensen der mindede os om at vi skulle til fremvisning på adressen.
Vi mødte op sammen med byggesagkyndig, og eftersom mægler ikke var der begyndte vi den udvendige besigtigelse.
Efter godt 20 minutter ringede jeg til mægler for at spørge hvor hun blev af.
- Hun var meget paf og sagde "Jamen den har jeg jo lige solgt i weekenden".
Nu stod jeg så med en regning på DKK 4.500 til byggesagkyndig som kunne været undgået hvis mægler havde ringet til mig og informeret at huset var solgt.
Derudover var vi kørt hele vejen fra København for at se boligen (Mægler vidste udemærket godt at vi ville køre fra København).
Mægler informerede at huset var solgt i weekenden flere dage forinden. Så der havde været flere dage hun kunne have ringet til os.
Mægler fortalte hun havde sendt en mail dagen før vi skulle se huset med byggesagkyndig. Og det havde hun rigtig nok gjort sent om eftermiddagen. Men den nåede vi ikke at se. Og byggesagkyndig krævede 24 timers frist hvis vi skulle nå at aflyse vores tid. Og det var også for sent ift. at vi var kørt til Jylland på det tidspunkt.
Så alt i alt en meget uprofessionel oplevelse eftersom:
- Thorkild Kristensen ikke formåede at ringe til os på tlf. til trods for at huset var solgt flere dage forinden
- Vi stadig fik en sms-påmindelse om at vi skulle møde op til fremvisningen på dagen.
Så kan ikke anbefale Thorkild Kristensen til nogen da det er nogle helt basale ting som de ikke har styr på.
Super god service og hurtigt salg af ejerlejlighed i et område, hvor lejlighederne ellers er lidt svært omsættelige. Tusind tak til Jette for god og kompetent behandling!

Særdeles uprofessionel oplevelse!
Jeg havde i samråd med mægler reserveret lejlighed i Aalborg. Aftalt overtagelse og diverse vilkår. Kørt 1000 km. for at se denne. Jeg skulle have afklaret én detalje, som var vigtig for mig inden underskrift og mægler bekræftede, at reservation fortsat var gældende. Vi aftaler ny fremvisning dagen efter kl. 16. Dagen inden, melder TK at nu har en anden mægler solgt boligen.
Aldrig har jeg oplevet så ringe kundeservice, efter flere års samarbejde via pengeinstitut. Aldrig vil jeg råde hverken køber eller sælger til at bruge Thorkild Kristensen. Service og kompetencer blandt deres team er helt i bund.

Respuesta de Thorkild Kristensen Ejendomsmæglerfirma
Vi har netop solgt vores sommerhus gennem Thorkild Kristensen og har kun ros til overs for teamet.

Respuesta de Thorkild Kristensen Ejendomsmæglerfirma
Salget er gået over forventning. Kun ros til teamet :-)
Más información sobre otros tipos de reseñas.