Jeg synes det var lett å finne inngangen og plassene hvor vi skulle sitte. Mange toaletter. Selve konserten, sangprestasjoner, lyden, sceneshow, belysning var kjempefint. Jeg bestiller billetter n... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Fantastisk show, flinke erfarne komikere - lo i et sett, hadde gangsperr i magen dagen derpå. Jeg ler ennå! De leverer så til de grader og en ser at de har det veldig gøy selv når de fremfører -... Ver más
Jeg har fulgt dette bandet i 35 år. Jeg har aldri hørt dem middels eller dårlige, men blitt litt sur da deres konsert av en eller annen grunn har gått meg hus forbi. Det er klart mange savner Gebhar... Ver más
90kr. For 1 brus på arrangementet er for mye. Ekstremt vonde seter og horribel ventetid for å komme seg hjem etterpå. Det er for dårlig å bruke 1,5 t++ på å tømme en parkeringsplass i 2026. Jeg er kla... Ver más
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Billettene virket og var lett tilgjengelig.
Nytt konsept med litt film og hovedperson som ble intervjuet og fortalte fra sine yngre dager og sin "kamp" for tilværelsen.
Hele konseptet var bra
Hele konseptet var bra. Gode poeng som traff publikum. God stemning og mye latter.
Veldig fornøyd med hele pakken
Veldig fornøyd med hele pakken. Hotell show og middag.
Veldig fin og morsom konsert
Veldig fin og morsom konsert. De er veldig flinke og får med seg publikum. Og fantastiske sanger og stemmer. Min første konsert med Vamp, og er kjempefornøyd.
Fantastisk konsert. For noen musikere:-)
Fantastisk konsert. Manglet info om at man måtte stå ute og vente til 19 (i kulda) Jeg fant heller ikke noe sted det sto at konserten startet 20.30. Litt lenge å vente når man i tillegg ha lang reisevei til Oslo.
Hadde konserten vert på en annen arena
Hadde konserten vert på en annen arena, så ville den nok fem stjerner. Men sånn helt ærlig, unity arena er en dårlig konsert arena. Den er dårlig på lyd, og innslipp. Det var surt og kaldt, og det var en dør med innlipp.
Det var full trykk fra start til…
Det var full trykk fra start til slutt😊koste meg. Fikk hele publikum med seg. Helt topp👍
Konserten og artistene var veldig bra
Konserten og artistene var veldig bra, men innsjekkingen var den minst gjennomtenkte og effektive de kunne valgt. Der hsr Unity arena en lang vei å gå, tok 40 minutter å sjekke inn, og rakk 1.5 sang av første bandet
Greit og ryddig sted å kjøpe billetter
Greit og ryddig sted å kjøpe billetter igjenom. Billetter til mange forskjellige arrangementer.
Ganske knotete å skifte epostadresse på konto men det er heldigvis ikke så ofte jeg har behov for det
Åpne tidligere nestegang
Dørene åpnet kl 18, og WindRose kom på scenen 18:30. Alle skulle bruke samme inngang så mange kom sent inn, og gikk glipp av flere sanger. Åpne tidligere nestegang. Når vi først kom inn var det veldig bra.
Bra konsert, håpløs organisering
Konsertene var helt fantastiske!
Men: helt utrolig håpløst av arrangøren å kun åpne en inngang, køen var lenger enn et vondt år og gikk utrolig sakte. Burde i hvertfall startet innslipp tidligere enn en halv time før første konsert. Respektløst overfor publikum, men og ovenfor Wind Rose som måtte spille for neste tom sal!
Det var helt konge konsert
Det var helt konge konsert.
Minus til arrangementet var seine, så flrste band startet med masse folk ute i kø. URUTINERT. Eller var det bra.
Tidenes dårligste logistikk… bare en…
Tidenes dårligste logistikk… bare en inngang, dørene åpnet kl18, konsert starter 1830, jeg sto i kø fra 1750 til 1840… fikk ikke se hele konserten til Windrose
Jeg skulle bestille ledsagerplasser
Jeg skulle bestille ledsagerplasser, og jeg opplever at det er komplett umulig å få tak i Ticketmaster på telefon. Samme hvor jeg ringer hos dere, får jeg beskjed om å kontakte dere på nett. Det virker som om dere absolutt ikke vil snakke med noen. Det opplever jeg som dårlig service.
Uten beskjed setter de min konto på…
Uten beskjed setter de min konto på pause, vil de ikke ha kunder? Dette er dårlig kundebehandling 😡
Fantastisk konsert 🤟
Good organizational
Good organizational, but it should be a wardrobe ir something, dancing with coat is not comfortable 😅
Fantastisk konsert 🤩
Fantastisk konsert med Derulo på Telenor Arena på selveste Valentinsdagen 🤩
Godt organisert
Lyden var bra denne gangen, noe vi ikke opplevde sist vi var på arenaen.
Synlige og flinke vakter tilstede.
Ikke alt for lange køer og godt organisert.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.