Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tolox i Spanien Dejligt sted som på alle måder fuldt ud lever op til beskrivelsen. Lækker mad. Positivt personale. Super rejseleder med overblik, god energi og opmærksomhed på den enkelte. Jeg rej... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tid til Ro lever fuldt op til sit navn. Min rejse til Sri Lanka blev foruden kulturelle oplevelser, super badestrand mv. købet blev tilført yoga, hvilket styrkede fællesskabet i gruppen. Fint koncept... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Det bedste ved Enagron er maden og poolen. Det er bare skønt! Beliggenheden er meget smuk og fredelig, dog er den nærliggende æselfarm ansvarlig for en del afbrudt nattesøvn. Desværre pådrog jeg mig e... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Meget fin oplevelse at være på yogarejse til Kreta. Fantastisk sted og omgivelser. Meget autentisk og virkelig sødt personale. Vel tilrettelagt uge og der var “tid til ro” 😊☀️ Meget dygtig og pro... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Operador de excursiones

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Tid til ro arrangerer mindfulnessrejser, yogarejser og wellnessrejser til Bali, Andalusien, Kreta og Thailand. Rejserne henvender sig til mennesker, der har brug for ro og afslapning - og som gerne vil lære nyt om mindfulness og få praktiske værktøjer med hjem.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

“Tid til ro “ Mindfulness

“Tid til Ro” -mindfulness rejser kan varmt anbefales. Jeg har superfine oplevelser fra Kreta og Sydafrika.
Kompetent, ordentligt og udbytterigt.
Alice Vrou, folkepensionist

2 de agosto de 2022

Forkælelse

Meget kompetent, venlig og åben yogainstruktør, alle kan være med uanset evner, god stemning, skønne omgivelser, god mad, meget imødekommende personale, masse mulighed for øvrige aktiviteter, dejligt værelse.

2 de agosto de 2022

Tid til ro - Enagron

Skøn ferie på Enagron. Fantastisk sted, lækker mad, og ikke mindst skøn underviser og rejseleder. Super gode gå/vandreture i løbet af ugen. Kan kun give mine varmeste anbefalinger til Enagron og Tid til ro :)

16 de julio de 2022
Logotipo de Tid til ro

Respuesta de Tid til ro

Kære Bente,

Tak for din fine anmeldelse. Det glæder os at høre at du har haft en god oplevelse og at du deler vores begejstring for Enagron 🌿

Kh. John, Tid til ro

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Kreta - Enagron

Var med Tid til ro på Enagron i maj 2019. En rigtig dejlig tur med en god rejseleder og en superkompetent mindfulnessinstruktør. Mine forventninger var derfor tårnhøje, da jeg drog afsted til Enagron i år i maj måned.

Enagron er superskøn med sin dejlige beliggenhed. Intet at komme efter der, derfor mine to stjerner i denne anmeldelse.

Rejselederen og instruktøren denne gang var imidlertid inkompetente. De virkede uinteresserede og fraværende i deres jobs. Rejselederen var ikke, hvad jeg forventer af en rejseleder på sådan en rejse. Informationsniveauet var ringe og nogle gange ikkeeksisterende. Instruktøren var meget "grøn", og det er der sådan set ikke noget galt i. Det er bare ikke ok, når man har givet ca. kr. 14.000,00 for rejsen. Hun stod fx og læste op af et stykke papir og virkede bestemt ikke mindful. Antallet af deltagere til mindfulnessdelen dalede da også for hver dag, der gik under opholdet. Begge havde de en veninde/et familiemedlem med, og det fandt jeg også lidt underligt.

Af andre indlæg her på Trustpilot kan jeg se, at I beklager de uheldige oplevelser man har haft. I behøver ikke kommentere dette indlæg med jeres beklagelse, som jeg læser som en "autotekst". Undersøg hellere, hvad der gik galt i den uge. Ved der er flere, der var utilfredse.

22 de junio de 2022
Logotipo de Tid til ro

Respuesta de Tid til ro

Kære Dorthe,

Det er korrekt at vi har modtaget negativ feed back på vores rejse til Enagron den 26. maj.

Det er bestemt ikke noget feed back, som vi er glade for, og vi plejer aldrig at få klager over vores rejser til Enagron.

Selvom der også er kommet mange positive tilbagemeldinger fra gruppen, og selvom størstedelen af gruppen er meget tilfredse med rejsen som helhed (for de er de heldigvis), så anerkender vi, at vi ikke har levet op til den kvalitet som vi er kendt for.

Det ærgrer os meget. Særligt fordi ingen i gruppen gjorde os opmærksomme på problemerne, mens de var afsted, men i stedet ventede til efter hjemkomsten.

Dermed fik vi ingen mulighed for at gøre noget for at rette op på problemerne. Vi har eksempelvis altid supervisorer på standby, der kan rejse ud og være på plads med 12-24 timers varsel.

Vi står magtesløse tilbage, og kan ikke gøre andet end at beklage.

Vi undersøgt tilfredsheden, ved at ringe rundt til deltagerne fra holdet.

De fleste (10 ud af 17 som vi har talt med) har været meget tilfredse, men vi har også en alt for stor gruppe (7 deltagere), som var meget skuffede over rejselederen og instruktøren.

Flere af dem har skrevet her på Trustpilot, derudover har vi fire, der har sendt os e-mails.

Hvis du ønsker at blive ringet op af mig, eller hvis du ønsker at lave en formel klage over din rejse, er meget velkommen til at sende mig din klage til mig på john@tidtilro.dk.

Vi behandler ikke klager på Trustpilot.

Kh. John, Tid til ro

P.S. Vi svarer alle individuelt.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.