Vi blev modtaget af en dygtig sælger, der spurgte ind til vores ønsker og behov. Vi følte os trygge ved gennemgangen af sengene og fik prøvet sengene og kunne mærke fotskellen som sælgeren beskrev... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Vi har købt en Dunlopillo kontinentalseng hos Time2Sleep og har haft en rigtig god oplevelse. Fra første besøg til den endelige beslutning fik vi kompetent og nærværende rådgivning, og vi følte o... Ver más
Førstehånds indtryk ved besøg er særdeles kompetent rådgivning. Vi endte med en sovesofa fra Norske Hovden. Der findes rigtige mange andre “billigere” mærker. Men ingen andre føles som en ri... Ver más
Super lækker butik, og de mest professionelle personale, følte mig hele vejen igennem tryk og fik den mest lækker seng til vores behov. 🤩 Helt klart der jeg vil købe min seng igen, når den tid kom... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Time2sleep er specialbutik i senge og madrassen og har siden 2006 hjulpet folk til en god nats søvn. Besøg vores store butik i Brøndby og få hjælp og vejledning i 9 sengebrands. Alle madrasser kan afprøves og de fleste sengemodeller kan ses i butikken.
Información de contacto
Søndre Ringvej 41A, 2605, Brøndby, Dinamarca
- 36 46 18 41
- info@time2sleep.dk
- time2sleep.dk
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 mes
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
God service og gode priser
Vi modtog den bestilte seng som aftalt.
Det viste sig, at der manglede 2 små dele til elevationsbunden. Da problemet var klarlagt, blev fabrikken kontaktet, og få dage efter modtog vi de manglende dele med posten.
Vi er meget tilfreds med den behandling, som vi fik.
Meget venlig og hjælpsom service
Fantastisk service og vejledning
Dejlig venligt og hjælpsomt personale i…
Dejlig venligt og hjælpsomt personale i butikken. Selvom vi allerede havde besluttet os for en seng, inden vi besøgte butikken, havde vi en god dialog omkring de forksellige senge og madrasser. Personalet havde tydeligvis indgående viden om deres produkter og kunne fortælle om både for og imod.
Sengene endte med at blive leveret hurtigere end forventet ved bestilling af en yderst venlig og hjælpsom chauffør.
Elendig service
For nogle år siden købte jeg en ret kostbar seng hos time2sleep - ikke længe efter begyndte sengen at knirke kraftigt. Jeg kontaktede dem inden for reklamationsperioden, men blev afvist på en ret uforskammet måde. De ville absolut ikke hjælpe. Nu er der så gået et par år mere og sengen knirker nu så meget at jeg må skifte den ud, da det påvirker nattesøvnen med al den knirken. Jeg køber helt sikkert ikke min nye seng der, og fraråder andre at handle der.

Respuesta de time2sleep - Senge & Madrasser
Hurtig levering og let at bestille
Venlig og hjælpsom ved levering
Det var bare perfekt
Det var bare perfekt! God service og rådgivning i butikken. Tak Kenneth for personlig og munter dialog😊 Aftalt levering til tiden og god kommunikation og information undervejs😊 Vi kommer igen! Eller - det gør vi så om lang tid, når vi skal have en seng igen 😃
Fik en fin betjening og god service.
Fik en fin betjening og fik faktisk anbefalet en billigere model, der var pænere end den vi troede, vi skulle købe. God service.
Fantastisk oplevelse
Vi har været nede og besøge time2sleep af hele tre omgange i en time hvor vi har testet og hver gang har vi fået hjælp og god vejledning af både Kim og Kenneth, som har udvist rigtig god tålmodighed, på trods af vi har været lidt svære at handle med. Vi kom jo efter en mellemklasses seng men løb afsted med en luksus model fra Viking med een stor madras kerne som vi er ganske tilfredse med. Og vi har endda fået den til en pris som vi føler os trygge ved.
Butikken har et stort udvalg af spændene produkter og servicen har været over alle forventninger. Kan kun anbefale at tjekke Time2sleep ud inden i kaster jer ud i alt for mange af de andre sengekæder og især dem på nettet!
En virkelig venlig og imødekommende…
En virkelig venlig og imødekommende sælger (Kim) vi fik en virkelig god behandling og fik prøvet mange senge før vi valgte den rigtige. Kan kun anbefale Time 2 sleep hvis man skal have ny seng
Kompetent rådgivning
Super og kompetent service
Fin betjening og service.
Det var godt fra butik til levering
Fantastisk vejledning ift.hvad man skal…
Fantastisk vejledning ift.hvad man skal tænke på, sengetyper, fjedre og alt andet. Og så var alt bare behageligt og kompetent. Selv firmaet der leverer er servicemindede.
La experiencia Trustpilot