Vi blev modtaget af en dygtig sælger, der spurgte ind til vores ønsker og behov. Vi følte os trygge ved gennemgangen af sengene og fik prøvet sengene og kunne mærke fotskellen som sælgeren beskrev... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Vi har købt en Dunlopillo kontinentalseng hos Time2Sleep og har haft en rigtig god oplevelse. Fra første besøg til den endelige beslutning fik vi kompetent og nærværende rådgivning, og vi følte o... Ver más
Førstehånds indtryk ved besøg er særdeles kompetent rådgivning. Vi endte med en sovesofa fra Norske Hovden. Der findes rigtige mange andre “billigere” mærker. Men ingen andre føles som en ri... Ver más
Super lækker butik, og de mest professionelle personale, følte mig hele vejen igennem tryk og fik den mest lækker seng til vores behov. 🤩 Helt klart der jeg vil købe min seng igen, når den tid kom... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Time2sleep er specialbutik i senge og madrassen og har siden 2006 hjulpet folk til en god nats søvn. Besøg vores store butik i Brøndby og få hjælp og vejledning i 9 sengebrands. Alle madrasser kan afprøves og de fleste sengemodeller kan ses i butikken.
Información de contacto
Søndre Ringvej 41A, 2605, Brøndby, Dinamarca
- 36 46 18 41
- info@time2sleep.dk
- time2sleep.dk
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 mes
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Super god service Super søde venlig og…
Super god service Super søde venlig og giver sig god tid til at hjælpe med at finde den rigtige seng og madras til en. Vi kommer igen når det er tid det er helt sikkert
Køb af sengetøj egyptisk bomuld 👍
Bestille elektronisk og hente køb i forretning- rigtig hyggeligt hurtigt og effektivt og rigtig god betjening 🌲🎄🎅🤶🎁
Altid god og venlig betjening
Super hjælpsomme og mega god service
Super hjælpsomme og mega god service - kan varmt anbefales 👍
Intet negativt at bemærke.
Super betjening og super levering.
Sælger var smilende og imødekommende og…
Sælger var smilende og imødekommende og en kæmpe hjælp jeg gik glad ud af butikken med en ny seng til levering 🥰 Tak for en god oplevelse.
Super vejledning i butikken og jeg fik…
Super vejledning i butikken og jeg fik leveret min seng inden for rimelig tid. Jeg sover godt i min nye jensen seng og vil til hver en tid anbefale Time2sleep
Har aldrig sovet så godt
Fik super vejledning og fik leveret sengen på 4-uger og har aldrig sovet så godt. Tak for hjælpen og vi ses igen om 15 år ;-)
(Pauset) Anden hårdhed end i udstilling?
24/10 - dialog med Time2Sleep pågår.
Time2Sleep og jeg er i fornyet dialog. Der bliver forskellige forsøg som gerne skulle afklare om noget ikke er som det skal være.
21/10 - tidligere tekst:
Jeg vil påstå at sengen var ikke som afprøvet i butikken. Jeg var tilbage i butikken af 2 omgange efter levering af min seng og sammenligne min og butikkens seng. På halv-objektive parametre som komfort og hvor meget sengen gav efter når jeg lå i den og satte mig på siden, oplevede jeg stor forskel.
Der har fra butikkens side været interesse for at løse problemet ved at fotografere produktionsdata og få disse tjekket af leverandøren (jensen-beds.com), men det kom tilbage uden produktionsfejl og vi har ikke sammen fundet en løsning.
Jeg har foreslået at vi anvendte en vægt og sammenligne madrasegenskaber, og har også inviteret på liggebesøg hos mig.
Butikkens forslag har været at købe andre topmadrasser.
Jeg tror ikke vi når til en løsning med merkøb, da sengen er helt vildt blød.
Da de ikke ville tage sengen tilbage, heller ikke for nedsat pris, og jeg får utrolig ondt i ryggen af at ligge i sengen, så er jeg endt som en utilfreds kunde, 20.000 surtmistede kroner fattigere.
Ordrenr. 45918, købt 17/1-2023
Det var en ok oplevelse i forretningen
Det var en ok oplevelse i forretningen, der var god tid og oplysninger virkede troværdige. Men jeg har endnu ikke fået min sengleveret og hjem. Så jeg kan ikke svare yderligere
Fik en god betjening i forretningen.
Fik en god betjening i forretningen.
Rimelig hurtig levering.
God betjening😊
God købsoplevelse i butikken
God købsoplevelse i butikken, med mulighed for at prøve produkterne. Gode kvalitetsprodukter. Lagervare som blev udleveret med det samme.
Hurtig levering.
Super service og kompetent rådgivning
Kenneth er den dygtigste og mest kompetente sælger inden for senge, som jeg nogensinde har mødt. Det er nu anden gang vi køber seng hos Time2sleep - og stadig samme gode service uden at blive for meget…

Respuesta de time2sleep - Senge & Madrasser
Sælgeren var kompetent og viste hvad han snakkede om.
På den måde fik vi en faglig og god service.

Respuesta de time2sleep - Senge & Madrasser
La experiencia Trustpilot