Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har gået hos Bettina i ca 1,5 år. I den tid er det lykkedes hende at radikalt ændre og forbedre min huds styrke og kvalitet. Jeg har meget mere lyster, jævnere hud, færre rynker. Dybderens, speci... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg er kommet hos Betina i mange år og nyt gavn af hendes store viden om sit fag og hendes fantastiske hænder ikke blot med hensyn til hudplejen men også for så vidt angår massage af en til tider træt... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Ejeren er imødekommende og yderst kompetent og meget behagelig. Visse wax behandlinger er til den dyre side. Lidt ærgerligt.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg er super glad for Betina og hendes evner. Jeg har især brugt hende til at få løsnet og klaret forskellige problematikker i ryg, skuldre og nakke. Jeg har et fysisk udfordrende job og har af og til... Ver más

Información sobre la empresa

1. Clínica dermatológica
  2. Salón de belleza
  3. Tienda de salud y belleza
  4. Masajista
  5. Tienda de vitaminas y suplementos

Escrito por la empresa

Hos time4u på Frederiksberg, er nøgleordet ”høj kvalitet”. Jeg værdsætter at være omhyggelig og at skræddersy behandlingerne til den enkelte. Find dig til rette i en tryg og afslappet atmosfære, hvor du kan få et frirum fra dagligdagens stress og jag. Og Nyde øjeblikket hvor alt handler om dig. Jeg tilbyder følgende behandlinger: Dermalogica Ansigtsbehandlinger Led-Lys MicroNeedling Voks Massage Lash Lift og Brow lift Vipper og Bryn Pedicure/manicure Advanced Nutrition Programme™ er et enestående sortiment af kosttilskud, der fremmer sund hud. Få den hud du drømmer om Fornem den kvalitet der kendetegner mit arbejde og føl dig i gode hænder, når jeg tilpasser en behandling netop til dig. Løbende oplysning om beha

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Total afslappende 90 min

Total afslappende 90 min, hvor man bare ved man er i gode hænder. Altid kompetent behandling og vejledning.

12 de abril de 2025

Respuesta de time4u

Tak hvor er du bare sød-tusind tak for de dejlige ord-det betyder virkelig meget!Det er altid en fornøjelse at have dig her :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk oplevelse og professionel rådgivning!

Jeg har haft en virkelig god oplevelse hos klinikken. Allerede fra første besøg følte jeg mig tryg og i gode hænder. Betina er utroligt professionel, lyttende og grundig i sin rådgivning – man mærker med det samme, at hun har stor faglig viden og erfaring.

Hun tog sig tid til at forklare mine muligheder og give ærlige anbefalinger, som var skræddersyet til mine behov. Det var virkelig rart ikke at føle sig presset til noget, men derimod støttet og vejledt på en tryg måde.

Resultaterne har været super gode, og jeg kan varmt anbefale klinikken – især Betina – til alle, der ønsker professionel hjælp og ægte omsorg. Jeg kommer helt sikkert igen!

5 de abril de 2025

Respuesta de time4u

Tak for de søde ord. Hav det dejligt :)

Time4you experience

I had the pleasure of visiting Betina’s time4you clinic, and I couldn’t be more impressed with the experience. From the moment I walked in, I was greeted with warmth and professionalism. Betina is an incredibly skilled and caring professional who takes the time to listen to her clients’ needs and provides thoughtful, effective solutions. The clinic its very cozy, welcoming, and well-equipped, creating a comfortable atmosphere. I highly recommend Betina’s as a professional . You won’t be disappointed!

18 de febrero de 2025

Thank you <3

Professionel og omhyggelig

Super service med grundig analyse og behandling og rigtig gode produkter

16 de enero de 2025

Respuesta de time4u

Tusind tak for de søde ord :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Time4U stedet til selvforkælelse.

Time4U er der hvor skuldrene kommer ned på plads, Betina sørger for, at du ligge godt på den varme briks, så du kan slappe af og få den selvforkælende behandling du har valgt.

12 de diciembre de 2024

Respuesta de time4u

Tak for de søde ord.dejligt at se dig 😊

Valorada con 4 estrellas sobre 5

God atmosfære

Ejeren er imødekommende og yderst kompetent og meget behagelig.

Visse wax behandlinger er til den dyre side. Lidt ærgerligt.

2 de noviembre de 2024

Respuesta de time4u

Tusind tak for din fine anmeldelse :)

Altid en god oplevelse

Det er altid en virkelig behagelig oplevelse hos Betina som er fantastisk til at vejlede og anbefale hvis man har spørgsmål. Kan kun anbefales at give time4u et besøg

28 de septiembre de 2024

Respuesta de time4u

Tak for de søde ord :) dejlig aften til dig

Dejlig afslappet atmosfære

Dejlig afslappet atmosfære - personlig & venlig tilgang - skøn behandling & idem produkter.
Tak fra Caroline, Josephine & Tine

3 de agosto de 2024
Opinión espontánea

Respuesta de time4u

Tak for en super fin anmeldelse.Håber i får en dejlig dag til den store dag :)

God behandling

Betina giver god og personlig behandling i sine lækre nyindrettede lokaler. Betina er altid i godt humør. Det er dejligt afslappende at besøge Time4U.

12 de julio de 2024

Respuesta de time4u

Mange tak for de fine ord :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super service! Blev guided til lækker sommer makeup fra Jane Iredale- tak for det!

6 de julio de 2024

Respuesta de time4u

Tusind tak for en fin anmeldelse :)

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.