La empresa ha respondido
Jeg er kommet hos Betina i mange år og nyt gavn af hendes store viden om sit fag og hendes fantastiske hænder ikke blot med hensyn til hudplejen men også for så vidt angår massage af en til tider træt... Ver más
La empresa ha respondido
Ejeren er imødekommende og yderst kompetent og meget behagelig. Visse wax behandlinger er til den dyre side. Lidt ærgerligt.
La empresa ha respondido
Jeg er super glad for Betina og hendes evner. Jeg har især brugt hende til at få løsnet og klaret forskellige problematikker i ryg, skuldre og nakke. Jeg har et fysisk udfordrende job og har af og til... Ver más
La empresa ha respondido
Hos time4u på Frederiksberg, er nøgleordet ”høj kvalitet”. Jeg værdsætter at være omhyggelig og at skræddersy behandlingerne til den enkelte. Find dig til rette i en tryg og afslappet atmosfære, hvor du kan få et frirum fra dagligdagens stress og jag. Og Nyde øjeblikket hvor alt handler om dig. Jeg tilbyder følgende behandlinger: Dermalogica Ansigtsbehandlinger Led-Lys MicroNeedling Voks Massage Lash Lift og Brow lift Vipper og Bryn Pedicure/manicure Advanced Nutrition Programme™ er et enestående sortiment af kosttilskud, der fremmer sund hud. Få den hud du drømmer om Fornem den kvalitet der kendetegner mit arbejde og føl dig i gode hænder, når jeg tilpasser en behandling netop til dig. Løbende oplysning om beha
Worsaaesvej 24.sttv., 1972, Frb.C., Dinamarca
Proskin60
Fantastisk behandling og Betina er virkelig dygtig. Kan helt sikkert anbefale Time4u.
Som ny kunde, blev jeg meget positiv !
dejlig personlig " karma" og behandlingen veludført !

Respuesta de time4u
Følte mig i trygge hænder -og Bettina havde mange gode brugbare råd

Respuesta de time4u
Betina kan trylle! Min aknehud bliver meget flottere med rådgivning og behandlinger fra Betina - meget mere end læger eller medicin, har kunnet gøre.

Respuesta de time4u
Alle i min familie har været heldige at benytte sig af professionalitet hos Time4you. Vi hjertelig anbefaler Betina som er en super dygtig kosmetolog.
Man føler sig i god hænder, og man får altid den rette råd og hjælpe.

Respuesta de time4u
Professionalitet, man føler sig velkommen. Plus kan man spørge om alt man er i tvivl om.

Respuesta de time4u
Virkelig god og behagelig oplevelse. Super dygtig, kommer helt sikkert igen

Respuesta de time4u
Betina er så sød og dygtig. Min microplaningbehandling var fantastisk, min hud stråler!

Respuesta de time4u
servicen og humøret er altid i top.. gode oplevelser hver gang

Respuesta de time4u
Perfekt service og super kompetent indehaver altid glad og smilene

Respuesta de time4u
Hun er meget dygtig og god til at vejlede en Bettina :) en dejlig ansigtsbehandling og eye lashlift

Respuesta de time4u
Virkelig god og afslappende behandling hver eneste gang, plus individualiseret rådgivning fra Betina om min hud.

Respuesta de time4u
Jeg har gået hos Bettina i ca 1,5 år. I den tid er det lykkedes hende at radikalt ændre og forbedre min huds styrke og kvalitet. Jeg har meget mere lyster, jævnere hud, færre rynker. Dybderens, specielt lys og microneedling er de behandlinger jeg fået, og god vejledning i hudpleje samt rigtig gode produkter. Dermalogicas produkter er drøje og rigtig effektive, så de er slet ikke så dyre i brug som man kan tro.
Varme anbefalinger herfra!

Respuesta de time4u
Dejlige og effektive behandlinger som er grundigt udført af kompetente og super søde Betina. Jeg er meget tilfreds!:)

Respuesta de time4u
Den bedste oplevelse og sikke en god kunde service og dejlig behandling. Har haft en del med min hud som er blevet bedre med god behandling og rådgivning.

Respuesta de time4u
Más información sobre otros tipos de reseñas.